יציבות תכנת j.river ויציבות j.remot בעקבות רכישת שידרוג שנת 2014

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לפני מספר חודשים ציווה עלי מיכאל 123 לרכוש ״ מנוי שידרוגי״ לשנת 2014 מ- j.r ,
אני כמובן לא מתווכח ,מכיוון שההבנה שלי במחשב היא כמו של חמור במרק פירות ,
מיכאל הפעם שימש כשפן ניסיונות והוריד אצלו קודם לראות אם יש בעיות ,ואז נתן לי אישור לפני שבועיים להוריד גם אצלי ,
הבעיות שהיו קודם היו בעיות של יציבות הקשר בין מחשב השליטה ( I.pad) לבין המחשב המרכזי ,היה צורך מידי פעם לחבר מחדש האייפד למחשב , כמו כן מהירות התקשורת עם הקבצים. באמצעי האכסון היתה לקויה ביותר ,ומידי פעם היה צורך לנסות פעמיים או שלוש עד שהקובץ המבוקש היה מתחיל לנגן ,
והנה שידגנו ,והכל עובד יציב ומהיר כמו שעון שוויצרי , לדעתי אין שידרוג משמעותי בצליל אבל שמעתי ממיכאל שיש שיפור רציני בתכנת רום קוריקשיין הפנימית ,( אני לא מתמשך בה )
השידרוג עולה כ- 20$ לשנה , ולדעתי חובה לעשות אותו למי שלא מעוניין לרסק את האייפד על הקיר מרוב עצבים,
אם מיכאל ירצה , יוכל לפרט יותר בעניין, אבל אפילו אני בתור אהבל גמור בעניין מרגיש חזק את השיפור!
כמו כן מבקש לא להפריע את מיכאל בפרטי או בטלפון בעניין ,יש את כל האינפורמציה ברשת ,ואני גם ככה שותה לו את הדם בעניין המחשב ,וזה זה לא גליק גדול להכנס למחשב של שניצל בremot מאמצע כביש 6 כי הוא בקריזה .

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אתה כמו מגבר מנורות של מנלי, אלדר: גדול מהחיים.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
בואנה מתנוש , שמע ! פתחתי האלגרי עם ״ קיבל קוקר״ , למות מה שזה עשה לו , לא נעים לי לספר בפומבי כי יצא שם של ״ מתעלף מקצועי ״ , אבל שתדע שה900 בסכנה עד שאזכה לביאת המשיח כאן , כבר יותר קל להסתדר עם לוני מאשר עם ערן הכבד הזה ,
מעבר לזה , לא שמעתי איזה תודה רבה ממנו אחרי שאני שומע שכולם שואלים אותו למחירי הלקסמן בעקבות האזנה בשבת ,
חוץ מזה ששכחתי שאני ברוגז איתך שלא באת!

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
חוץ מזה שמגבר של מנלי הוא גמד ליד הקונוורגנט שלי !

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
לא מדובר על פנימי, אלא על הגרסה חדשה של התוסף VST
http://www.fabfilter.com/products/pro-q-2-equalizer-plug-in

שימוש בו די נפוץ בין האודיופילים
מישקה, הם שיפרו את התקשורת בין השרת DACP לקליינטים כמו IPAD? אני שואל בהקשר למה שפירסמתי בפורום של אלוני, זוכר? שאכלתי שם סרטים. אבל לא ניסיתי את JRIVER עדין. אתה אומר זה שופר מגירסאות קודמות?

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
בואנה מתנוש , שמע ! פתחתי האלגרי עם ״ קיבל קוקר״ , למות מה שזה עשה לו , לא נעים לי לספר בפומבי כי יצא שם של ״ מתעלף מקצועי ״ , אבל שתדע שה900 בסכנה עד שאזכה לביאת המשיח כאן , כבר יותר קל להסתדר עם לוני מאשר עם ערן הכבד הזה ,
מעבר לזה , לא שמעתי איזה תודה רבה ממנו אחרי שאני שומע שכולם שואלים אותו למחירי הלקסמן בעקבות האזנה בשבת ,

שו הדה "קיבל קוקר"? אפשר "לפתוח" המיוזיק פירסט?

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113

עזוב אותך, נו, אין מצב שהאלגרי הזה נותן פייט ללקסמן. אם הוא ברמה של הפסיבי של שושו (שהוא מדליק ומגניב וחמוד ואחלה ומפתיע מאד), אז זה לא אותה רמה.

כן, קשה עם ערן ועם האזנה ללקסמנים כבדים. אבל הוא הסביר לי למה - החברה עצמה לא מייצרת בכמויות גדולות. הכל מוזמן מראש והוא צריך לשריין מכשירים חודשים מראש. ככה זה ברמה של האקסקלוסיביים, אלדר. אין מה לעשות. אנחנו מיוחדים.

אם אני אספר לך כמה זמן חיכיתי לשלי, כי התחייבתי לקניה לפני שהוא יצא לשוק, אתה תחשוב קניתי פרארי.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
שו הדה "קיבל קוקר"? אפשר "לפתוח" המיוזיק פירסט?
חשבתי שהוא נתן לפרה את JOE COCKER, ונתתי לוריאציות להמשיך לרוץ. בסוף נפלתי על CABLE COOKER. לדעתי זה מה שאלדר התכוון.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מישקה, הם שיפרו את התקשורת בין השרת DACP לקליינטים כמו IPAD? אני שואל בהקשר למה שפירסמתי בפורום של אלוני, זוכר? שאכלתי שם סרטים. אבל לא ניסיתי את JRIVER עדין. אתה אומר זה שופר מגירסאות קודמות?

אני לא עובד עם Apple Remote אלא עם JRemote,
JRemote השתפרה משמעותית לאחרונה - גם מבחינת התחברות וגם ביצועיים

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113

אל תלכלך אלדר, אני הראשון שהודתי לך על אירוח לבבי ונדיב!
ולגבי ה900, אני רוצה להבהיר משהו , זה לא אני שכבד... גם מתן חיכה אולי 5 חודשים עד שקיבל אותו...
בעיקרון קצב היצור של המכשירים האלו קטן מהביקוש, כך שמעבר לכמות שאני מתחייב לה מראש (שמין הסתם היא לא גדולה) , במידה ואני רוצה להזמין עוד מכשיר לתצוגה למשל זה לוקח 3-4 חודשים. לשמחתי/ צערך המכשיר הבא שאמור להגיע ארצה לתצוגה כנראה מכור, כך שלא נותר לנו אלא להזיז למתן את התחת ...

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אל תלכלך אלדר, אני הראשון שהודתי לך על אירוח לבבי ונדיב!
ולגבי ה900, אני רוצה להבהיר משהו , זה לא אני שכבד... גם מתן חיכה אולי 5 חודשים עד שקיבל אותו...
בעיקרון קצב היצור של המכשירים האלו קטן מהביקוש, כך שמעבר לכמות שאני מתחייב לה מראש (שמין הסתם היא לא גדולה) , במידה ואני רוצה להזמין עוד מכשיר לתצוגה למשל זה לוקח 3-4 חודשים. לשמחתי/ צערך המכשיר הבא שאמור להגיע ארצה לתצוגה כנראה מכור, כך שלא נותר לנו אלא להזיז למתן את התחת ...
סתם צחקתי , הרי אתה יודע שאני מאוד אוהב אותך , מתן ! יאללה ,כשיעבור לך הנקע ,תבוא עם המכשיר ,

אבנר

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
סליחה שאני מכניס פה משהו שלא קשור לנושא השירשור.

שניצל: יכול להיות ששלחתי לך הודעה פרטית, פעמיים, ולא קיבלתי תשובה כי אתה מבין במחשבים כמו שאמרת ? :)

יש למעלה, משמאל ל"הודעות חדשות" גם מקום שכתוב בו "הודעות פרטיות".
תוכל ללחוץ על זה ולחזור אלי ?

חג שמח לכולם

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
סליחה שאני מכניס פה משהו שלא קשור לנושא השירשור.

שניצל: יכול להיות ששלחתי לך הודעה פרטית, פעמיים, ולא קיבלתי תשובה כי אתה מבין במחשבים כמו שאמרת ? :)

יש למעלה, משמאל ל"הודעות חדשות" גם מקום שכתוב בו "הודעות פרטיות".
תוכל ללחוץ על זה ולחזור אלי ?

חג שמח לכולם
אבנר! מצאתי ! שומר לך עליה בחרוף נפש!

MOAR

אוהב את התחום
מעורבות
51
נקודות
28
נראה לי שלפני שידרוג תמיד JRIVER יוצרים בעיות בגירסה הישנה כדי שנשדרג אבל זה סתם תחושה שלי.
אני מישתמש ב GIZMO באנדרויד וב JRIVER REMOT ב IPAD ושתיהם עובדים חלק.

נערך לאחרונה ב:

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
אני לא עובד עם Apple Remote אלא עם JRemote,
JRemote השתפרה משמעותית לאחרונה - גם מבחינת התחברות וגם ביצועיים
האם עם תוכנת JRiver ? או תוכנה אחרת ?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
האם עם תוכנת JRiver ? או תוכנה אחרת ?

JRiver [השרשור הזה הוא הרי לגבי עדכון של JRiver]

אני בהתחלה הייתי חסיד יותר של foobar, אבל לכאורה ידידותיות הכניעה אותי.
גם מבחינת הסאונד היום אני לא מרגיש איזה שהיא בעיה

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
JRiver [השרשור הזה הוא הרי לגבי עדכון של JRiver]

אני בהתחלה הייתי חסיד יותר של foobar, אבל לכאורה ידידותיות הכניעה אותי.
גם מבחינת הסאונד היום אני לא מרגיש איזה שהיא בעיה

זה מוציא אותי מדעתי ואני לא יודע למה, אבל שום דבר לא מתקרב לאיכות של AP אצלי. לא יודע איך לפתור את זה. אני לא יודע איך להתחיל לבדוק את הבעיה בכלל.
ואני לא סובל את AP; מלאה באגים. אבל אצלי היא נשמעת הכי טוב.

יש לך רעיון מה עושים?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אבל פובר נשמעת טוב! מוכרחים להודות בזה ,

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור