יעוץ | סירבר 7.1, סאב ו-2 רמקולים נוספים

Shahar Yael

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
כרגע יש לי 5.1, אלו הרמקולים שברשותי:
http://desmond.imageshack.us/Himg833/scaled.php?server=833&filename=20111021163105.jpg&res=medium
http://desmond.imageshack.us/Himg171/scaled.php?server=171&filename=20111021162535.jpg&res=medium
http://desmond.imageshack.us/Himg220/scaled.php?server=220&filename=20111021162255.jpg&res=medium
הרסירבר שיש לי ממש ישן לפי איזה 20+ שנה

רציתי למצוא רסירבר טוב בסיבובות ה-2000-3000 למערכת 7.1 והמלצה לסאב טוב שיתאים ורמקולים נוספים .

תודה רבה מראש לכול מי שעוזר:)

מה הדעות על Pioneer 7.1 VSX919AH?
כשהרצתי בדיקה בזאפ מבחינת אחראיות ראיתי של Pioneer וYamaha יש הכי הרבה שנות אחראיות והשוואתי בין Pioneer 7.1 VSX919AH ו-Yamaha RX-N600 וראיתי שpioneer לוקח אותו בכמה פרמטרים כמו THD ממש בטיפה, Surround Power, channel.
הדגם הזה של Yamaha היה הכי חדש ויקר מבין כול אלו שזאפ הציע לי בתווח מחירים 2000-3000 של 7.1.

נערך לאחרונה ב:

מיכאל לנג

מושעה
מעורבות
4
נקודות
18
שלום
שיקולי רכישה:
מה אתה מחפש להשיג בשידרוג שלך?
את מה הרסיבר החדש אמור להחליף?

כרגע הייתי אומר (ללא ידיעה מה הרסיבר והמקור שיש לך), שהרמקולים שלך הם הבעיה העיקרית.
במיוחד לנוכך העובדה שהם מאוד לא נצילים! (מה שמוגדר Sensitivity). ערכים של 85dB ו-86dB נמוכים מאוד.
ריבויי שלהם (מעבר מ-5.1 ל-7.1) לא יטיב. רק יהיה לך יותר מאותו הדבר!
מספר המקורות שמספקים 7.1 אינו רב, וגם כאשר יש אני בספק כמה תרגיש בהבדל.

אני מצעי שלפני שתברר %THD או הספקים, תעשה לך סדר במחשבות ותברר מה התועלת שאתה מחפש בשידרוג.
לידיעה:
% THD (עיוותים הרמוניים) אנו לא מבדילים בהם מתחת ל-0.2%)!
וההבדל בנצילות של הרמקול של מ-86dB ל-89dB (שזה סף הכניסה לרמקול עם נצילות בינונית!) יהיה שווה ערך להכפלת
ההספק ברסיבר. אז אם הרסיבר הנוכחי מספק 80W RMS ל-86dB החלפ הרמקול למשהו שמפיק 89dB יהיה שווה ערך
להחלפת ההגברה ל-160W RMS.
וזו רק ההתחלה...

חוץ מפוניר וימהה, היו פה ביקורות טובות על SONY (סקירה של מנהל הפורום, נמר), ויש גם אונקיו (מאוד פופולרי) דנון
ועוד...
השאלה היא שוב מה אתה מחפש. לחפש את ה-W הנוסף, וה-%THD הכי נמוך יהיה משגה חמור בחיפוש רסיבר חדש.

Shahar Yael

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
קודם כול נראה לי הטעתי אותך אין לי ממש ידע בעניין ורק הבוקר קראתי מדריך נחמד לבחירת רסירבר:
http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=975&PcatID=528#section1

עכשיו כעקרון אני מברר לבן דוד שלי והוא ממש רוצה לשפר את המערכת שלו ל7.1, עכשיו תקן אותי אם אני טועה אתה אומר בעצם בגדול שהרמקולים שיש לו כרגע לא יספקו את מה שצריך למערכת 7.1? כלומר לא יתנו את ההבדל?

מיכאל לנג

מושעה
מעורבות
4
נקודות
18
שלום
בוא נעשה סדר, כי אם אני לא אבהיר עצמי, ואתה תעביר את הדברים לבן דוד, עלולים דברים להתפרש שונה משהתכוונתי.
אז נתחיל בכך שלא סופק שום מידע על הקיים (רסיבר) אז מה החדש בתקציב צנוע של 2-3K ש"ח יועיל?
רק בעוד 2 ערוצים על ה-5 הקיימים?
אם נהיה צמודים לדבריך, קריא לשפר את חווית הק"ב בשמע, הייתי שם את כספי קודם בסאב.
אח"כ ניסיתי להגיד שהוספת עצמה למגברים (7X100 או 7X80 או 7X120 וואט) הם זניחים ביחס לשיפור הנצילות
של הרמקולים ב-3dB.
אם תועיל בטובך ובנדיבותך לספק מידע על כל התמונה (הרסיבר הקיים, המקור, המסך, והחדר) התשובה תהיה יותר טובה.

מצד שני, אם כל מה שחשוב בחיים זה 7 ערוצים, לך על זה.
רק לסבר את אוזניך, לפני ה-Dolby Digital או DD היה פרולוגיק (עד 1996) ושם הערוצים האחוריים היו בכלל MONO
עם רוחב סרט של עד 7,000HZ. ושמעו מדהים.

רן צדקה

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
במידה ובן דודך אינו משתמש בנגן בלו ריי או בסטרימר התומך ב- AUDIO HD...
הרוב המכריע של הסרטים מקודדים ל - 5.1 ערוצים
ניתן כמובן גם למצוא סרטים המקודדים ל - 6.1 ערוצים
ישנם מעט מאוד סרטים המקודדים ל- 7.1 ערוצים (אני לא נתקלתי בהם , אך לא ממש חיפשתי !)

Shahar Yael

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
במידה ובן דודך אינו משתמש בנגן בלו ריי או בסטרימר התומך ב- AUDIO HD...
הרוב המכריע של הסרטים מקודדים ל - 5.1 ערוצים
ניתן כמובן גם למצוא סרטים המקודדים ל - 6.1 ערוצים
ישנם מעט מאוד סרטים המקודדים ל- 7.1 ערוצים (אני לא נתקלתי בהם , אך לא ממש חיפשתי !)

הבנתי אותך אחי תודה
אני יעדכן פה מה הולך אחרי שאני ידבר איתו

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור