ייעוץ לגבי מצלמת CANON

LittleBlackSandals

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
היי :) תמיד הייתי חובבת צילום (ניסיון רק בצילום וידאו) אבל יש להדגיש שהמצלמה שאני עתידה לקנות היא הראשונה הרצינית שלי.
מטרות? בעיקר צילומים מרהיבים בחו"ל (אנשים ונוף)
התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח כולל עדשה (לא שאני מבינה בזה יותר מדי)
קצת מהסתכלות בהשוואת מחירים הגעתי לסדרת ה-REBEL של קאנון.
"DSLR ‏ Canon EOS 700D/ Rebel T5i"
קצת דעות עליה ?
ושאלה קצת מטומטמת. הזום נקבע לפי מה? העדשה או המצלמה ?
דברים שחשובים לי מאד:
1. פוקוס מהיר ואוטומטי
2. זום רחב
3. פלאש

עדי

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ברוכה הבאה לפורום,
כמה דברים לא ברורים לי, כך שיש לי כמה שאלות לפי שאספק תשובות והמלצות
האם את רוצה לצלם גם וידאו עם המצלמה הזו - או שהיא רק עבור צילום סטיילס?
לא נראה לי שיש לך ניסיון עם מצלמות DSLR, אז השאלה היא למה מצלמת DSLR כמו ה קנון 700D ולא מצלמות אחרות?
האם את מתכוונת להמשיך להתפתח בנושא עם רכישת עדשות וציוד נוסף למצלמה?
האם גדול הפיזי והמשקל של המצלמה משחק תפקיד? אחרי הכל לטיול לחו"ל לגדול ולמשקל יש משמעות.

מה באמת חשוב לך בתמונות? צילום מרהיב לא ברור לי היות וניתן לעשות צילום מרהיב גם את טלפון
האם טווח זום גדול חשוב לך - יש לקחת בחשבון שעדשה עם זום גדול בדרך כלל באה עם איכות אופטית פחות טובה (כן, זה משפיע את איכות התמונה) - כך שתמיד יש דילמה טווח זום גדול מול איכות אופטית.

לדוגמא הקנון 700D לא תיהיה בחירה טובה עבור צילום וידאו, או בגלל גדול ומשקל לא הפתרון ממוצלץ לחו"ל - לסטיילס ולהתקדמות בעתיד היא בחירה טובה כמו גם DSLR אחרות של ניקון

יש מצלמות קומפקטיות מתקדמות עם איכות תמונה נהדרת והן בעלות יכולות וידאו מעולות ווקל לקחת ולהסתובב איתן, מצד שני לא ניתן יהיה להתקדם איתם - אם יש צורך

כך שאני מעדיף להמתין לתשובות לפני שני ממשיך ..

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור