ייעוץ בנוגע למיקום רמקולים

bard1988

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
שלום, רציתי לבקש המלצה לתליית רמקולים אחוריים BOSE 161 , כרגע הקדמיים שלי הם משהו מעפאן כזה של פנסוניק וכרגע אין סנטר ולא סאב, אך בעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות את ה VCS10 של בוס , לגבי הרמקולים הקדמיים אני מחכה לשיפוץ ואז נחליף, בנתיים אני צריך להחליט איזה אורך של כבל לקנות (ראיתי כבל של פיליפס במחיר סביר מאוד באיביי, http://cgi.ebay.com/New-Philips-24-gaug ... tDomain_0, שני גלילים כאלו +משלוח באזור ה33 דולר, אם יש משהו אחר, טוב יותר ובמחיר סביר אשמח לשמוע, אגב הרסיבר שלי הוא YAMAHA RX361 , בכל מקרה כרגע אני אשמח להמלצה באיזה גובה הרמקולים צריכים להיות , הסלון הוא ככה :
WxHxL
330
x
237
x
563

הטלויזיה צמודה לקיר והספה צמודה לקיר בצד השני (עד כדי המשענת שהיא כ 15 סמ)
http://img840.imageshack.us/i/salonsketch.jpg/

לסיכום : אני מעוניין לדעת באיזה גובה הם צריכים להיות ומה המרחק בינהם (המומלץ והמינ')
תודה מראש,
בר

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תהיה מפורט יותר.

מה לא היה ברור במדריך?

Joshua_G

חבר משקיען
מעורבות
4
נקודות
0
קראתי את זה וזה לא כ"כ עוזר לי..

שאלת לגבי גובה הרמקולים. במדריך הזה יש המלצה מפורשת לתלות את הרמקולים בגובה האוזן.

אשר לאורך הכבלים, רכוש כבלים באורך המרבי שיתאים לכל אפשרויות תליית הרמקולים. כך לא תגביל את עצמך במיקום הרמקולים על ידי אורך הכבלים.

bard1988

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
תהיה מפורט יותר.

מה לא היה ברור במדריך?

אם תשימו לב אז במדריך שנתתם לא מתואר המצב שיש לי בבית, במדריך הקיר האחורי הוא במרחק מהספה\מקום הישיבה, בעוד שאצלי (כפי שמתואר בלינק שצרפתי) הספה צמודה לקיר לכן רציתי לדעת באיזה גובה אני צריך לתלות את הרמקולים, באיזה מרחק בינהם, בזווית כלפי מטה? בלי זווית וכו'..

Joshua_G

חבר משקיען
מעורבות
4
נקודות
0
אם תשימו לב אז במדריך שנתתם לא מתואר המצב שיש לי בבית, במדריך הקיר האחורי הוא במרחק מהספה\מקום הישיבה, בעוד שאצלי (כפי שמתואר בלינק שצרפתי) הספה צמודה לקיר לכן רציתי לדעת באיזה גובה אני צריך לתלות את הרמקולים, באיזה מרחק בינהם, בזווית כלפי מטה? בלי זווית וכו'..

שוב, במדריך יש המלצה מפורשת לתליית הרמקולים בגובה האוזניים.
המרחק בין הרמקולים האחוריים כמו המרחק בין הרמקולים הקדמיים.

bard1988

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
שוב, במדריך יש המלצה מפורשת לתליית הרמקולים בגובה האוזניים.
המרחק בין הרמקולים האחוריים כמו המרחק בין הרמקולים הקדמיים.

אני מעוניין לתלות את הרמקולים גבוה (2 מטר לפחות), זה אפשרי? כמובן שאני אכוון אותם כלפי מטה, הבעיה שאם אני רוצה שהרמקולים יהיו כלפי הצופה זה אומר שהם מכוונים ממש כלפי מטה ולא בזווית לאמצע הסלון +-, אני מקווה שאני ברור

Joshua_G

חבר משקיען
מעורבות
4
נקודות
0
זה אפשרי לתלות את הרמקולים גבוה, אם כי זה יקלקל את הצליל.
על זווית ההטיה להיות כלפי המאזין.

bard1988

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
זה אפשרי לתלות את הרמקולים גבוה, אם כי זה יקלקל את הצליל.
על זווית ההטיה להיות כלפי המאזין.

הספה נמצאת ממש בצמוד לקיר, כלומר יוצא שהרמקולים מכוונים לרצפה, זה בסדר? או שלא כ"כ ?

Joshua_G

חבר משקיען
מעורבות
4
נקודות
0
כבר עניתי על זה – הטיה לכיוון המאזין.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור