יאללה חוזרים לאודיו

ory316

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום לכולם
כבר כמה שנים טובות אני מחוץ לתחום, הסט האחרון (שאותו מכרתי מזמן) היה מורכב מLP12 קומפקט של talk electronis וPilinus 9200 mk2 עם רמקולים של acoustic zen.
הגיע הזמן להתחיל מחדש (אומנם במדינה אחרת) ובית חדש שאותו אני משפץ ברגעים אלה.

הרעיון הוא סט ייעודי לאודיו ( גם עם טלווזיה לסרטים) אבל רק שני רמקולים מבוסס על Music server (חושב על Linn klimax DSM או Weiss Adudio) מגבר אינטיגרייטד או פרה פוואר ורמקולים.
שאר החדרים בבית שיקבלו מוזיקה (כנראה 4-5) ארצה להשתמש במערכת של sonos (נראה פתרון קל מאוד)
ההמלצה שאני מחפש היא בעיקר לרמקולים עיקריים לסלון, אין בעייה עם floorstandrers כל עוד הם אסטטיים (אשתי מאוד בענייני עיצוב ואני מאוד מודע שזה עניין אישי לחלוטין) וchilld proof, כלומר מאוד קשים להפלה (אולי אחבר אותם לקיר 40 50 סנטימטר מאחוריהם עם משהו שנגר ייבנה) ויחידות לא פגיעות (עד עכשיו ראיתי רמקולים של Linn וMartin logan שעונים לדרישת היחידות כי יש כיסוימתכת ליחידות)
רעיונות? תקציב לרמקולים די לא מוגבל אבל ארצה לכוון (במחיר אירופי) עד בערך 13-15 אלף דולר.
תודה
אורי

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לא הבנתי את העניין של ל״חבר לקיר״.

תוכל להסביר?

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
לא הבנתי את העניין של ל״חבר לקיר״.

תוכל להסביר?

הוא רוצה לקבע לקיר, מחשש שילד קטן ידחוף הרמקול ויפיל אותו...

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
קרש קטן וכמה מסמרים יסדרו העניין , זה בערך כמו שאשתי ביקשה ממני ״ לסייד ״ הרמקול כי הפורניר לא מתאים למזנון.

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
קרש קטן וכמה מסמרים יסדרו העניין , זה בערך כמו שאשתי ביקשה ממני ״ לסייד ״ הרמקול כי הפורניר לא מתאים למזנון.

גם אשתי ביקשה עם הרמקול הקודם... אפילו התחלתי לחשוב איך אני צובע אותו בתנור... בסוף ירדתי מזה ושדרגתי לרמקול הנוכחי שהוא גם יפה וגם אופה - מאז יש לי שקט בהקשר הזה, גם בגלל משקלו הרב שמקשה מאוד על ילדים להפילו.

לפותח השרשור,
אולי כדאי לחשוב על בסיס לרמקול רחב יותר, שיישב נניח על ספקיים או משהו בסגנון.
אליו יהיה מקובע הרמקול (ברגים וסורבוטן למשל), כך הרמקול יהיה פחות רגיש לדחיפות/נפילות ועל הדרך גם יש מצב שתקבל גם שיפור בסאונד.

נערך לאחרונה ב:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113

ory316

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
תודה על התגובות, כן הרעיון לבנות משהו לחבר את הבסיס לקיר מאחור.
משקל יחסית גבוה חשוב.
מיכאל הרעיון של WILSON יכול לעבוד עם זאת אני חושב שהייתי רוצה לנסות לא להתפשר מבחינת מקום, אם לא תהיה ברירה אשקול :)
קשה יחסית למצוא רמקולים שהיחידות "מאובטחות" יחסית, יש כמה (כמו אלה שציינתי)
אשמח לעוד רעיונות

ולא אני לא גר בארץ (צ'כיה)

ory316

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אין רעיונות? טוב, נמשיך לחפש

MOAR

אוהב את התחום
מעורבות
51
נקודות
28
pmc tweenty 26 יכולה להיות אופציה מעניינת.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
תשמע, חלק גדול כאן גידלו ילדים עם מערכות בבית. לחלק כבר יש נכדים שבאים לבקר. אני לא מציע לחפש קומבינות כאלה, שיחברו את הרמקול לקיר. קנה רמקול שאתה אוהב את הצליל שלו. אל תתפשר על זה. אם יהיה טוב סביר שגם יהיה כבד מאוד, ודאג לשמור שהזעטוטים ישמרו מרחק וילמדו עם הזמן שלדברים האלה אסור להתקרב.
בהצלחה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור