ערב טוב. זקוק לעצה מועילה לגבי אופן חיבור מסך LCD של LG LH50YR לממיר של HOT.
למסך אין כניסת SCART, רק קומפוננט או HDMI כמובן.
האופציות העומדות בפניי הן -
1. לקנות טרנסקודר SCART לקומפוננט
2. לקנות טרנסקודר SCART ל HDMI
3. להזמין ממיר הוט HD, ולחבר HDMI ל HDMI.
השאלה הראשונה שלי היא כמובן מה יתן לי תמונה חלקה ונקיה יותר.
ממה שקראתי הרבה אנשים ממליצים על אופציה 1, אבל אני לא בטוח שאני מבין מדוע.
אופציה 3 אמורה להיות עדיפה בכל מקרה, בלי קשר למחיר כרגע.
שאלה נוספת היא האם כבלי ה HDMI שמספקת הוט בהתקנת ממיר ה HD הם באיכות מספיק טובה על מנת להפוך את אופציה 3 למועדפת במקרה שלי.
כמובן לו יכולתי לבדוק את המוצרים (טרנסקודר וממיר HD) טרם הרכישה זה היה הרבה יותר פשוט...
לגבי מחירים, זו גם התלבטות אך קודם אני לברר שאני מבין מה יתן לי איכות תמונה טובה יותר בממוצע. כששאלתי בחנות בה קניתי את ה LCD לגבי מחיר טרנסקודר סקארט לקומפוננט, הם טענו שאחרי הנחה זה יעלה לי 600, ובתוספת 2 כבלים (מהממיר של הוט לטרנסקודר וממנו לטלויזיה) אני מגיע ל-1000 ש"ח מינימום.
בבדיקה מהירה בזאפ מצאתי 2 טרנסקודרים ושניהם היו סביב ה 370 ש"ח,ל- 600.
לכן השאלה השלישית שלי היא האם מבחינת מחיר לעומת תועלת הייתם הולכים על טרנסקודר וכבלים ב 400 ש"ח בערך!או מזמינים ממיר HD בעלות 30 שח בחודש (לא כולל התקנה, נדמה לי סביבות 100 שח) ?
תודה (great)
למסך אין כניסת SCART, רק קומפוננט או HDMI כמובן.
האופציות העומדות בפניי הן -
1. לקנות טרנסקודר SCART לקומפוננט
2. לקנות טרנסקודר SCART ל HDMI
3. להזמין ממיר הוט HD, ולחבר HDMI ל HDMI.
השאלה הראשונה שלי היא כמובן מה יתן לי תמונה חלקה ונקיה יותר.
ממה שקראתי הרבה אנשים ממליצים על אופציה 1, אבל אני לא בטוח שאני מבין מדוע.
אופציה 3 אמורה להיות עדיפה בכל מקרה, בלי קשר למחיר כרגע.
שאלה נוספת היא האם כבלי ה HDMI שמספקת הוט בהתקנת ממיר ה HD הם באיכות מספיק טובה על מנת להפוך את אופציה 3 למועדפת במקרה שלי.
כמובן לו יכולתי לבדוק את המוצרים (טרנסקודר וממיר HD) טרם הרכישה זה היה הרבה יותר פשוט...
לגבי מחירים, זו גם התלבטות אך קודם אני לברר שאני מבין מה יתן לי איכות תמונה טובה יותר בממוצע. כששאלתי בחנות בה קניתי את ה LCD לגבי מחיר טרנסקודר סקארט לקומפוננט, הם טענו שאחרי הנחה זה יעלה לי 600, ובתוספת 2 כבלים (מהממיר של הוט לטרנסקודר וממנו לטלויזיה) אני מגיע ל-1000 ש"ח מינימום.
בבדיקה מהירה בזאפ מצאתי 2 טרנסקודרים ושניהם היו סביב ה 370 ש"ח,ל- 600.
לכן השאלה השלישית שלי היא האם מבחינת מחיר לעומת תועלת הייתם הולכים על טרנסקודר וכבלים ב 400 ש"ח בערך!או מזמינים ממיר HD בעלות 30 שח בחודש (לא כולל התקנה, נדמה לי סביבות 100 שח) ?
תודה (great)