טלויזית crt

holimen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום.
היה לי כרטיס מסך7300 שהלך.הייתי רואה דרכו עם כבל מהמחשב לטיוי.רציתי לקנות כרטיס מסך עם יציאה לטיוי בכבל הקיים שיש לי אך נאמר לי שכבר אין כרטיסי מסך עם יציאה לכבל המותאם ל7300.
הומלץ לי לקנות כרטיס מסך לhdmi השאלות שלי האם צריך לקנות רק מתאם לכבל הקיים שיש לי והאם ניתן לראות בטיוי הישנה שלפני דור הlcd?האיכות תהיה כמו ב7300שהיה לי?
תודה.

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
תרכוש ממיר מVGA לCOMPOSITE או תחפש כרטיסי VOODOO יד שנייה
מי שהמליץ לך על כרטיס HDMI בידיע שיש לך מסך CRT הוא אידיוט....

holimen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מזה הממיר הזה?

והיכן קונים אותו?אינלי כבלים.כמה עולה?אין אלטרנטיבה אחרת?

holimen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אף אחד פה לא מסוגל לענות?

אין פיתרון?

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
קודם כל תתאזר קצת בסבלנות, יום שבת היום ולא הרבה נמצאים מול המחשב. וניתן למצוא בהרבה מקומות תחפש בגוגל "טרנסקודר" ותמצא.

אלטרנטיבה אחרת היא לקנות מסך פלזמה\LCD\LED למרות שאני מתרשם שזה לא מתאים לך.

ואני תומך בכל מילה ש JEXY אמר, במיוחד הקטע עם האדיוט שהמליץ לך על כרטיס מסך עם יציאת HDMI

holimen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן,אך

כדי לרכוש את הטרנסקודר איזה כרטיס מסך לקנות.יש ברשותי כטיס מסך7200 זמני.זה על הפנים.ובשביל הטיוי איזה כרטיס יתאים לטרנסקודר?

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
כל כרטיס מסך יתאים לך, הטרנסקודר יכול לקחת כמעט כל אות ולהמיר אותו לכל אות שתרצה

holimen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
\הא,אז לקנות כרטיס

מסך hdmi ואיזה טרנסקודר עם איזו יציאה?ויתאים לכבל שיש לי שהשתמשתי בו לכרטיס הישן7300?ויעבוד היטב בcrt?אחרי התשובה שאקבל ארד מהנושא ותודה לך מאוד.

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
לא בדיוק הבנתי מה תרצה לקנות ? אם אתה רוצה כמה שפחות השקעה, תקנה כרטיס מסך ישן יד שניה, והכל יהיה בסדר. אם תרצה לקנות כרטיס מסך חדש, תצטרך לקנות בנוסף לזה טרנסקודר כדי שיתאים לך האות לטליוויזיה. אם תקנה כרטיס מסך ישן כמו ה 7300 או דומה לו, אתה לא תצטרך לקנות כבלים נוספים.

במידה ויש לך עוד שאלות, אנחנו כאן בשבילך !

holimen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש ברשותי 7200אך הוא באיכות לא טובה כמו ה7300.אם אקנה טרנסקודר(איזה?) האיכות תהיה זהה(ל7200) או שתהיה יותר טובה כפי שהתרגלתי ב7300?איזה טרנסקודר אקנה במידה ואקנה כרטיס hdmi?

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
כל טרנסקודר יתיאים, רק תוודא שיש לו הכניסות והיציאות המתאימות. אפשר לשאול מה את עושה עם המחשב כשאתה מחבר אותו לטליוויזיה (כלומר משחקים ? סרטים ? )

holimen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
רואה סרטים

והבנות שלי רואות בטיוי דרך המחשב ואני במקביל גולש באינטרנט אך מאז שהלך ה7300 אז הבנות דוגרות על המחשב.אינלי ערוצי טיוי או כבלים.רק דרך האינטרנט.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור