טלויזית פלזמה או LCD מרחק של 4 מטר.

daphne86

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם, בימים אלו אבי חושב לקנות טלויזיה חדשה. רוב הצפיה שלו היא בשידורים בממיר יס. לעיתים רחוקות הוא מחבר מחשב נייד למסך טלויזיה. הייתי אומרת ש99% צפייה בשידורי YES. הסלון שלהם מאוד מואר עם יציאה למרפסת. לכן צריך להתחשב בעובדה הזאת בנוסף.
קראתי על הפנסוניק V20 התרשמתי לטובה. אלך מחר לבדוק בחנות את הטלויזיה עצמה.
מה לדעתכם הגודל המומלץ למרחק כזה (4 מטר)?
כמו כן אשמח לשמוע האם אתם ממליצים על פלזמה או LCD. לפי הבנתי וקריאתי בפורום אני חושבת שלתוכן הצפיה שלו עדיפות היא פלזמה.
כמו כן התקציב כרגע הוא עד כ8000 שקלים. אך יש אפשרות להתגמש, בשביל איכות שווה הכל.
תודה רבה,
דפנה.

daphne86

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הקפצצצצצצה

:D עבר שבוע ואין תשובה?

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
אכן פלזמה,

ולא פחות מ 50 אינץ' אפילו יותר (אבל התקציב לא יאפשר)

פנסוניק מתאימה בדיוק לצרכים שלך -איכות מעולה בשידורי SD
וגם בהיי דיפנישן. יש איזה דגם שלהם(שכחתי את הדגם) שחסין יותר לאור
צריך לבדוק את זה בחנות. (אולי זה יעלה לי בהמשך)

Triton

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אם הפנסוניק לטעמך, למה לא.
לצרכיך אכן עדיף פלזמה, השאלה הזו חוזרת כל יום, חיפוש קל בפורום יניב תוצאות ....הממ

daphne86

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אכן צודק ועשיתי חיפוש וקראתי רבות, אך הרגשתי צורך בלעלות את השאלה שקשורה למקרה שלי.
החשש שלי מהפנסוניק ובעיקר מפלזמה הוא ההשתקפות הסלון של הורי מאוווווד מואר, יש יציאה למרפסת יש חלונות מאחורי הטלויזיה. השאלה אם זה לא יפריע? כי בכל זאת קראתי שעדיין מורגש ההשתקפות בפלזמה של פנסוניק.
דבר נוסף לי אישית יש סוני 32s5500 אני מרוצה מהטלויזיה מאוד. בין הטלויזיות היותר טובות למרות שמשום מה שבתקופה מאוד קצרה הלך ה"לוח אם " של המסך 3 יציאות HDMI פשוט הפסיקו לתפקד ישפאר שלחו טכנאי והוחלף הלוח, אך אחרי חודש נשרפה לי שוב יציאה נוספת (יש עוד 3 לא נורא). סתם תקלה מוזרה מאוד.
האם כדאי להמליץ לאבי על 46 אינצ דגם EX402? למרות שיש לו מעבד bravia 2
יש גם את הדגם 46w5500 עם מעבד bravia 3 יותר יקר אך נראה מבחינת מפרט הרבה יותר איכותי.
ויש את ה46ex500 שהמחיר שלו כבר בשמיים וגם לו יש bravia 3
מה דעתכם?
תודה מראש,
דפנה.

נערך לאחרונה ב:

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
למה לא 50 אינץ'?

בכל אופן, אכן יש בעיה של השתקפיות בכל מסך (גם ב LCD) ומוטב
לבדוק את המסך אם אפשר במקום מואר. (חלון ממול)

ראיתי את המסך 46ex500 נכון יקר אבל תמונה מאוד משובחת
שאר הגדמים גם טובים אבל לא ברמה של X

daphne86

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני אישית גם חושבת שהוא צריך ללכת על 50" אבל הוא חושש שבסוף לא יהיה סלון ורק טלויזיה. הוא OLD SCHOOL מה שנקרא. היום יש להם טושיבה 37" ועדיין כשהסלון שלהם מוחשך, קשה להורים שלי לראות טלויזיה מכמות האור שנכנס להם לסלון.
בפזלמה העניין אפילו יותר בעייתי למרות כל הציפויים שנעשים, עדיין יש בעיית ברק. בניגוד לLCD שבו יש מאט. לכן אם כיום עדיין יש להם בעיה של אור בLCD אני מתארת לעצמי מה יהיה בפלזמה.
לכן אני חושבת בכל זאת ללכת על LCD. כמה שאני מתה על סוני ואכן מעבד הBRAVIA גאוני, שידורי הSD פשוט חלקים בלי מתיחות ועיוותים אבל מחירו של הEX בשמיים. חשבתי ללכת על דגם טיפה יותר ישן אך מומלץ באותה מידה עם אותו מעבד BRAVIA 3. שזה הW5500.
קראתי ביקורות מדהימות עליו. אני אתקשר לאבי סופר היום אברר מחירים. יש להם אחריות יבואן רשמי של ישפאר (5 שנים). קניתי את הסוני שלי מהם.
מה דעתך?

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
לגבי סופר

יש כאלו שרוכשים שם מוצרים ללא חשש,אני מעדיף שלא.

אני מבין את הבעיה של ההורים שלך -באמת עדיך ללכת על LCD
סוני בחירה טובה יחד עם זה לא הייתי פוסח בדיקת סמסונג 46C6200
או LG 47SL80YR

כמובן ששווה לעשות סקר שווקים ולבדוק מחירים בכמה מקומות (לבדוק אחריות מקורית, לא פרללית)
ולבחון מסכים ביחד עם ההורים בכדאי שהם יהיו שותפים לבחירה.

PROSURFER

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
לדעתי חד משמעית בגודל 46 :
סמסונג C650
סוני EX500
מבחינת LCD הם הרע במיעוטו !

ה V20 טלויזיה חלומית אבל בגודל 50 היא עולה 13,000 ויש גם את עניין ההשתקפות.

לגבי הדגמים שהזכרתי עזוב אותך מה כתוב בזאפ גש לחנות ותקבל מחיר אחר לגמרה ההבדלים קטנים מאוד בין
הדגמים הסמסונג מבריקה והסוני מט לסוני יש חיבור SCART שזה פלוס רציני לשידורי SD מבחינת מחיר הם אותו מחיר. אני אישית רכשתי אתמול את הסוני בטרקלין חשמל ב 8200 שקל עם אחריות ישפאר ל 3 שנים.
את הסמסונג אפשר להשיג אפילו בפחות (7900) עם אחריות ל3 שנים של סמליין.
צא תיבדוק את הדגמים האלה לא תצטער שתיהם מאוד מומלצות לא תוכל לטעות פה רק העיניים יוכלו לעשות בשבילך
את ההחלטה.

בהצלחה
טל.

daphne86

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
טל תודה רבה, אכן אבדוק את דגם הEX500. אני מאוד אוהבת את העובדה שיש חיבור SCART בניגוד לסמסונג שאין וגם עצם העובדה שמדובר במסך מאט ולא מבריק.
אבדוק במספר מקומות ואעדכן.
בנוסף אני בחורה :) למה תמיד פונים אליי בזכר (?!?!) ....מה אישה לא יכולה להבין בתחום :)
דפנה.

gzohar

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
דפנה,
כתבת שהיום הם רואים במסך CRT של טושיבה ועדיין את מפחדת שהם יסבלו מהשתקפויות.
לדעתי, ואני אשמח מאוד אם עוד אנשים ישתפו כאן מניסיונם, טלויזיות פלזמה מתקדמות עם פילטר משתקפות פחות ממסך CRT.
אני יכול להגיד לך שכאשר התקינו אצלי את הפנסוניק V20 על הריצפה נשארה טלויזיית סוני טריניטרון בת חמש. כאשר שני המסכים כבויים ההשתקפות מהמסך של הסוני היא הרבה יותר חזקה - הסוני נראתה כמו מראה בזמן שעל מסך הפלזמה נראו דמויות עמומות. חבל שלא צילמתי את זה כדי להמחיש.
צריך לזכור שבסדרות המתקדמות של הפלזמות ישנם פילטרים רציניים ביותר שהפכו, לטעמי, את נושא ההשתקפויות ללא רלוונטי. במקום שבו מסך פלזמה כזה ישתקף גם מסך LED/LCD יסבול קשות.
שוב, אני לא מדבר על כל הפלזמות אלא רק על אלה שבהם פילטרים מתקדמים.
אם לדוגמא תסתכלי בחנות על מסכי פנסוניק כשהם כבויים תוכלי לראות שהמסכים הזולים מסדרת A,X ו-U נראים כמו מראות בזמן שבסדרת V הפילטר המתקדם עושה עבודה מצויינת.

daphne86

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לאאא :) יש להם LCD של טושיבה 37 אינצ'

daphne86

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לדעתי חד משמעית בגודל 46 :
סמסונג C650
סוני EX500
מבחינת LCD הם הרע במיעוטו !

ה V20 טלויזיה חלומית אבל בגודל 50 היא עולה 13,000 ויש גם את עניין ההשתקפות.

לגבי הדגמים שהזכרתי עזוב אותך מה כתוב בזאפ גש לחנות ותקבל מחיר אחר לגמרה ההבדלים קטנים מאוד בין
הדגמים הסמסונג מבריקה והסוני מט לסוני יש חיבור SCART שזה פלוס רציני לשידורי SD מבחינת מחיר הם אותו מחיר. אני אישית רכשתי אתמול את הסוני בטרקלין חשמל ב 8200 שקל עם אחריות ישפאר ל 3 שנים.
את הסמסונג אפשר להשיג אפילו בפחות (7900) עם אחריות ל3 שנים של סמליין.
צא תיבדוק את הדגמים האלה לא תצטער שתיהם מאוד מומלצות לא תוכל לטעות פה רק העיניים יוכלו לעשות בשבילך
את ההחלטה.

בהצלחה
טל.

היי טל האם קנית בטרקלין את הסוני 46 EX500 ב8200?
אני צריכה מחיר להוריד את סופר :D

PROSURFER

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
היי דפנה,

את הטלויזיה קניתי אתמול בטרקלין ב 8200 שקל + הובלה + זרועה מתנה + התקנה
ב 99 שקל בלבד !
תבדקי שאת מקבלת אחריות מלאה של ישפאר בלבד !!!
את צריכה להבין דבר אחד לכל חנות או רשת יש את מותג הבית שלה כלומר יבואן
של מותג מסויים שעובד איתם ואת המוצרים האלה הוא דוחף ללקוחות ויראה בתצוגה
למרות שהוא יכול למכור לך גם מותגים אחרים.
טרקלין חשמל עובדים עם ישפאר יבואני סוני בישראל ומותג הבית שלהם הוא כמובן סוני
ולכם הם יכולים לתת לך את המחיר המינימלי למסך עם אחריות של היבואן הרישמי.
במקומות אחרים תוכלי לקבל מחירים טובים אבל ללא אחריות מלאה של ישפאר חלק
יתנו לך שנה ישפאר ועוד שנתיים של מישהו אחר ומזה צריך להזהר.
לאחר מיקוח וסיבוב חנויות לא קטן קיבלתי בטרקלין את המחיר הטוב ביותר של 8200
בכל השאר ואני מדבר רק על אלה שנותנים אחריות יבואן המינימום שקיבלתי זה 8500.

השירות מצויין כבר יום הודיעו לי שהמסך יגיע מחר וקבעתי התקנה כבר ליום חמישי :)

בהצלחה
טל.

daphne86

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מגניב!!! תתחדש, תעדכן איך הטלויזיה.
אני אגיד לאבא שלי לעבור בטרקלין היום.... ממש מרגיז אבל שאין להם מלאי מיידי ואפשר לשלם ולקחת.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור