טלויזייה למחשב מדיה סנטר בסלון

asafmoraz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אני מחפש טלוויזיה למחשב מדיה סנטר בסלון שתתמוך ב NATIVE RATE דרך חיבור ה HDMI וכמובן שתהיה FULL HD בגודל של 37 אינטש ומעלה ובתקציב של עד 5500 - 6000 שקל.

רוב השימושים יהיו כ 40 אחוז זמן מחשב (אינטרנט וכו...) 40 אחוז צפייה בתכני HD ו 20 אחוז צפייה בטלביזייה דרך ממיר HOT (לא HD) אבל מחובר כהלכה SCART TO SVIDEO.

עד עכשיו השתמשתי במסך מחשב שעושה את העבודה כמו שצריך אבל הוא בגודל 28 אינטש וזה כבר מתחיל להיות קטן לי, אני שואף ליותר והבעייה של מרחק לא מפריעה לי בכלל כי אני לרוב רואה רק באיכות טובה.

העדיפות שלי היא לפיליפס עם האמבילייט אבל אתפשר גם על משהו אחר, הבעייה שאין לי מושג איך בודקים את הנתון הזה של ה NATIVE RATE ולכן אני צריך את עזרתכם \ המלצתכם על דגם מסויים.

תודה מראש לכל מי שיעזור.

אסף.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
כל יצרן מכנה את זה בשם שונה.
דגמי פיליפס, טושיבה, LG, סמסונג כוללים לרוב תכונה זו, זה יכול להקרא בשם NATIVE / EXACT SCAN / JUST SCAN וכו'.

asafmoraz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
ובכל זאת

OK הבנתי את זה אבל בשום מפרט לא מוצאים את האופציות הנ"ל לכן ביקשתי המלצות, אולי מישהו כבר יודע, אתה או אחרים....

אשמח להמלצות על משהו בסגנון של מה שאני מחפש והכי חשוב NATIVE RATE אחרת זה לא שווה לי.

תודה מראש.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור