LCD טלוויזית LED בתקציב של 3000 שח

spartan

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
נפעמתי לראות את מחירי ה LED לאחרונה. ולכן החלטתי לשדרג את הטלויזיה שברשותי.
אמנם המרחק בסלון אינו עולה על 2 - 2.5 מטר אבל אני נהנה מהמסך הגדול.
הטלוויזיה משמשת לשלושה דברים עיקריים. טלויזיה בלווין (YES) מסך למחשב האישי (HDMI) ולקונסולת האקסבוקס שלי.
אין לי צורך בסמארט טיוי מכיוון שאני משתמש בטלויזיה כמסך העיקרי למחשב שלי.
נהניתי לקרוא את הביקורת על הטושיבה SL738 באתר ומעט החלטתי לקחת אותה. אז טרף את הקלפים חבר שלי שהציע לי לעיין במסכי ה 40" של סמסונג.
מהיכרותי המעטה לסמסונג יש מסכים מצוינים (גם בתחום הסלולאר) וראיתי שיש מסכים אף זולים יותר מהטושיבה.
אשמח לעזרתכם המלומדת...

spartan

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
תודה על התגובה המהירה, אך אין לי צורך בסמארט טיוי. כל מחשב וקונסולה שיש לי שמחוברים אליה חכמים "קצת" יותר מהטלויזיה עצמה. וזה קצת מעל התקציב שלי.
אני רואה למשל את זו או זו. שנותנות לי לא מעט בעבור הרבה פחות. לפי מה שראיתי מדובר בעיקר על פער של 200HZ אל מול 100HZ.

אני מתייחס גם לטושיבה, שהוערכה כאן במדור מאוד ומתומחרת ב 3200 שח

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אל תתייחס לפערים בין 100 ל- 200 הרץ, ברוב המקרים לא תבחין בהבדל.

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
למרות שהטלוויזיה מעל 1250 ש"ח מהתקציב יש הבדל
וצריך לזכור אתה קונה לכמה שנים
מבלה כמה שעות ביום
לפעמים בשביל פרוטות יחסית כדאי לקנות

UE40D5000
לא מכיל תלת מימד - אולימפיאדה תלת מימד ויותר שידורי ספורט יכנסו השנה
יש היום הרבה סרטים בספריית וידאו תלת מימד

6000 מכיל 3D מכיל מסך חכם
הסמרט TV לגיבוי עם יש תקלה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
שלום.
אני לא ממליץ על D6000 היא ברמה הרבה פחות טובה לטעמי מD6400 היא לא 400 הרץ ןוהאיכות תמונה של ב2S ו3D הרבה פחות טובות מD6400 אבל גם המחיר בהטעם לכן היא כמו שאמר החבר הקודם RRR היא נראת לי אופציה נחמדה אבל אל תצפה לאיכות מזהירה אומנם יותר טובה מD5000 אבל גם הוספה מכוכבדת של 1250 שקל שזה המון כסף ואני לא חו שב שהפרש שוונה תסכום הנכבד הזה.. לכן היתי מציע דווקא ללכת על סמסונג D550 גודל 40 טלוזיה מעולה או על המחליפה של של שנת 2012 אני לא ממש יכול להמליץ כי חוץ מכמה חוות דעת קטנות לא ראיתי אותה או קראת ביקרות מסודר לכן היתי ממליץ ללכת לראות תמחילפה לשנת 2012-2013 ולהחליט עם הוספה של עוד 300 שקל שווה או שעדיף להשאר עם D550 נראה לי
שיש כמה שיפורים לכן היתי ממליץ לבדוק עם תמעונין וד עזרה והכוונה עד הקניה ולאחריה תפנה עלי לסקייפ הזה MATAN6589884

spartan

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
אני לא מאמין בתלת מימד, אני חושב שהטכנולוגיה עוד לא הבשילה לכדי משהו מעניין. אני נוטה להאמין שטלויזיות התלת מימד של היום הם הלייזר דיסק של אתמול.
מסכי תלת מימד ללא משקפיים כבר נמצאים בשוק הסמארטפונים. אני מאמין שעוד כמה שנים הטכנולוגיה תבשיל לכדי מסכים איכותיים ללא צורך המשקפי תלת מימד. מה גם שהתוכן היום בתלת מימד הוא דל.
ומכיוון שאני גר היום בדירה שכורה, אני מעדיף לרכוש מסך שייתן עבודה לשלוש 4 שנים וכשארצה תלת מימד בגודל המתאים אשקיע את הכסף בעתיד על הטכנולוגיה הנכונה יותר.
לגבי גיבוי (בהנחה שגם הקונסולה וגם המחשב שבקו חיים) אני פשוט אחבר את הסמארטפון למסך, חבל לי להשקיע עוד כסף על טלויזיה "חכמה" שההיצע שלה היום מאוד מוגבל והגלישה עם שלט היא לא נוחה בלשון המעטה....

spartan

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
מה ההבדל בין 2 הסמסונגים שהצגתי?
UE40 אל מול UA40. לא מצאתי שום הבדל בינים למעט יותר כניסות בדגם הראשון...

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
דגמי D5000/D5500 עם 100HZ
ואפשרות חיבור USB לסרטים ומצלמות
[h=2]Smart TVאופציות שונות ב- D5500[/h]
זה בגדול

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור