שרשור תגובות עבור המאמר: טלוויזיות LCD / פלזמה / OLED - חדשות וחידושים בתערוכת IFA
dtown מנהל צוות האתר הודעות 2,461 מעורבות 751 נקודות 113 3/9/10 #1 שרשור תגובות עבור המאמר: טלוויזיות LCD / פלזמה / OLED - חדשות וחידושים בתערוכת IFA
oferT חבר משקיען הודעות 5,204 מעורבות 46 נקודות 48 4/9/10 #3 מה יהיה? היפנים שולטים גם כאן ללא עוררין ? טכנולוגיית התלת מימד עדיין לא הוכיחה את עצמה -ויעבור פרק זמן עד שבאמת נזכה לראות תלת מימד באיכות שלא תגרום לנו למגרנה קשה. תיהנה ליאור,ותשאיר מעט אנרגיות לתערוכה הקרובה כאן.
מה יהיה? היפנים שולטים גם כאן ללא עוררין ? טכנולוגיית התלת מימד עדיין לא הוכיחה את עצמה -ויעבור פרק זמן עד שבאמת נזכה לראות תלת מימד באיכות שלא תגרום לנו למגרנה קשה. תיהנה ליאור,ותשאיר מעט אנרגיות לתערוכה הקרובה כאן.
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 4/9/10 #4 תודה מה זאת אומרת "היפנים שולטים"? סמסונג וגם LG למשל, הן חברות קוריאניות.
oferT חבר משקיען הודעות 5,204 מעורבות 46 נקודות 48 4/9/10 #5 אני יודע ליאור -אבל הרוב קובע. (lol) אבל אין ספק שהקוריאנים "מזדנבים" מאחור בגאון. (Y) נערך לאחרונה ב: 4/9/10
6 621981 אוהב את התחום הודעות 413 מעורבות 13 נקודות 18 4/9/10 #6 ליאור חבר שלי היה בתערוכה והוא אמר לי שהטושיבה CELL נראית פשוט דבר מהעולם אחר ודבר נוסף אם זה נכון שהדור הבא של ה CELL יהיה תוספת של עוד מעבד CELL נוסף וליאור מה את חושב על המוצר אם זאת הטלביזיה הטובה בעולם
ליאור חבר שלי היה בתערוכה והוא אמר לי שהטושיבה CELL נראית פשוט דבר מהעולם אחר ודבר נוסף אם זה נכון שהדור הבא של ה CELL יהיה תוספת של עוד מעבד CELL נוסף וליאור מה את חושב על המוצר אם זאת הטלביזיה הטובה בעולם