LCD טלוויזיה FUJI JAPAN כל הזמן יוצאת מכיול - מה עושים ?

בעז

אוהב את התחום
מעורבות
28
נקודות
18
קניתי אותה לפני שנה. כל הזמן היא יוצאת מכיול. הצבעים מתערבלים. כל עוד הטלוויזיה המזופטת הזאת היתה באחריות, הייתי שולח אותה לתיקון - היא היתה חוזרתמתוקנת, מכויילת - ולאחר שבועיים שוב.

היבואן אמר לי שאולי יש לי בעיות של קפיצות מתח בדירה. קניתי ספק מיוחד - לא עזר...

מה אפשר לעשות ?

תודה !

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מתי היא יוצאת מכיול, כאשר אתה מכבה אותה? מנתק אותה לגמרי מהחשמל?

בעז

אוהב את התחום
מעורבות
28
נקודות
18
הצבעים מתערבלים כך סתם פתאום באמצע הצפייה. מתבצע כמו "ריסט" כזה, הטלוויזיה נכבת ונדלקת מעצמה - וכל הצבעים מתחרבשים...
תודה על התגובה !

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אז זו תקלה... לא רואה כיצד ניתן לפתור זאת ללא התערבות של טכנאי.

בעז

אוהב את התחום
מעורבות
28
נקודות
18
תודה.
הבעייה שהטכנאי כל פעם מכייל, מחזיר לי - ואז שבועיים ושוב אותה הבעיה - האם עלי לזרוק את הטלוויזיה הזאת לזבל ולכל הרוחות ולהשלים עם הבעסה ?

hbs

חבר משקיען
מעורבות
9
נקודות
18
כנראה .... זה לא קורה בשום טלוייזיה נורמלית אחרת

בעז

אוהב את התחום
מעורבות
28
נקודות
18
לעזאזל עם היבואן - מיקי משהו. מהרגע הראשון היא היתה בעייתית. הוא כל הזמן החליף לי טלוויזיות, מאותו המותג. ותמיד הן התחרבשו אחרי שבועיים. 6-7 פעמים. עכשיו אני כבר אחרי תקופת האחריות והוא נמנע ממני - כך שבנוסף נותן לי את ההרגשה שאני לא בסדר.

onoff

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
תגיד עליה קדיש וזרוק לים
להבא תקנה אך ורק מותג נורמלי .הזול = יקר
בהצלחה

בעז

אוהב את התחום
מעורבות
28
נקודות
18
אי אפשר לכייל אותה במעבדה אחרת ? האם יכול להיות שבאמת יש בעייה עם הזרם בדירה שלי או שאולי הוא סתם סיבן אותי.
כמה יעלה לי לכייל את הטלוויזיה במעבד באופן פרטי ?
תודה!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אין כאן שום קשר לכיול, כיול נכון אפשר לעשות גם בבית דרך תפריט המסך. נשמע שיש בעיה מהותית בטלוויזיה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור