טלוויזיה מארה"ב ?

אייל שלם

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,
אני מעוניין לקנות טלוויזיה lcd של חברת סמסונג בארה"ב .
הטלוויזיה לא עובדת באותה שיטת שידור כמו השיטה בארץ,
נאמר לי כי שיטת השידור בארץ כבר דיגיטלית כלומר היא יודעת "לאכול" את כל שיטות
השידור הקיימות...האם זה נכון? כי אין מה לעשות סמסונג פשוט הרבה יותר טובה מוויזיו שאני יודע בטוח שתעבוד בארץ...

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תוודא שהיא מסוגלת להציג וידאו מסוג 1080/50i
זה יעבוד רק בחיבור HDMI עם ממיר HD של YES או HOT.

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
היא לא יודעת לאכול את השיטות בארץ . היא עובדת על 60 הרץ ולא על 50 הרץ . בדרך כלל מכשירים באמריקה מיועדים לשוק האמריקאי בלבד ומה לעשות שהוא לא מתאים במאפיינים שלו לשוק הישראלי . המכשיים שנקראים מולטיסיסטם עולים גם מעבר לים הרבה והם נמכרים בדרך כלל בחנויות של ישראלים בניו יורק למשל , אל תצפה ששם יעלה לך פחות מכאן ומה גם לא תהיה לך אחריות , עדיף לקנות בארץ ועם אחריות של יבואן .

פלד

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אייל, אם בכל זאת תחליט להביא טלוויזה אמריקאית (אם אתה טורח, קנה כבר דגם שבאמת יקר בישראל), תוכל לפתור את בעיית התאימות מ- 1080/60hz אמריקאי ל- 1080/50hz הישראלי ע"י שתרכוש בארה"ב ממיר. אחד מהם ($250) הינו:
[FONT=&quot]ATLONA [/FONT] [FONT=&quot]AT-HD560[/FONT][FONT=&quot] 1080P SCALER ( HDMI IN/HDMI OUT ) 50/60hZ CONVERTER [/FONT]

adido

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
אייל, חסוך לך צרות וקנה מסך בארץ.

נראה לך הגיוני להשקיע 3289$ במסך שאולי לא יעבוד טוב ואז לקוות שאיזה ממיר סיני ב250$ שמקבל מתח (כנראה לא מיוצב) מטרנספורמטור של 2.5$ יפתור את הבעיות?

- אבל בכל מקרה אנחנו שמחים על שובך.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור