huber
חבר אתר
- מעורבות
- 0
- נקודות
- 6
שלום חברים.
זקוק לטלוויזיה חדש לחדר של בנותיי. הצרכים שלי הם דפדפן מלא ורצוי עידן פלוס.
קפצתי למרכז ביג ליד העבודה ששם מרוכזות רב הרשתות הגדולות וקיבלתי את ההצעות הבאות:
ברשת סופר - LG 42LV735 ב 3800 ש"ח.
ברשת א.ל.מ. - SAMSUNG EH5300 ב 3600 ש"ח.
בטרקלין חשמל - SAMSUNG EH5300 ב 3600 ש"ח.
בחשמל הסיטונאי - SAMSUNG EH5306 ב 2990 ש"ח או SAMSUNG ES5500 ב 3690 ש"ח.
במחסני חשמל - PANASONIC 42ES ב 3700 ש"ח.
כרגע הכי מתאימה מהבחינה הזו היא ה SAMSUNG EH5300.
אני מתייעץ פה מכיווון שיש הרבה דברים קטנים שאפשר לפול עליהם, למשל כרגע גיליתי שהפנסוניק מכילה דפדפן שאינו תומך עברית, מה שדי מוריד אותה לתחתית הרשימה. אם אתם מכירים קאטצ'ים דומים בדגמים אחרים או שמכירים אישית אחד מהדגמים הללו או כל דבר אחר שתרצו לחלוק - אשמח לשמוע.
ד"א - ה SAMSUNG EH5306 במחיר מעולה, עברתי על המפרט הטכני שלה ויש לה דפדפן מלא ו DVB, מה הקאטץ'? למה היא כ"כ זולה?
קפצתי למרכז ביג ליד העבודה ששם מרוכזות רב הרשתות הגדולות וקיבלתי את ההצעות הבאות:
ברשת סופר - LG 42LV735 ב 3800 ש"ח.
ברשת א.ל.מ. - SAMSUNG EH5300 ב 3600 ש"ח.
בטרקלין חשמל - SAMSUNG EH5300 ב 3600 ש"ח.
בחשמל הסיטונאי - SAMSUNG EH5306 ב 2990 ש"ח או SAMSUNG ES5500 ב 3690 ש"ח.
במחסני חשמל - PANASONIC 42ES ב 3700 ש"ח.
כרגע הכי מתאימה מהבחינה הזו היא ה SAMSUNG EH5300.
אני מתייעץ פה מכיווון שיש הרבה דברים קטנים שאפשר לפול עליהם, למשל כרגע גיליתי שהפנסוניק מכילה דפדפן שאינו תומך עברית, מה שדי מוריד אותה לתחתית הרשימה. אם אתם מכירים קאטצ'ים דומים בדגמים אחרים או שמכירים אישית אחד מהדגמים הללו או כל דבר אחר שתרצו לחלוק - אשמח לשמוע.
ד"א - ה SAMSUNG EH5306 במחיר מעולה, עברתי על המפרט הטכני שלה ויש לה דפדפן מלא ו DVB, מה הקאטץ'? למה היא כ"כ זולה?