טלווזיה מארה"ב

benyair

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום שלום,
קראתי באתר על נושא היבוא מארה"ב ושיטות השידור השונות, ועדיין יש כמה דברים שאני לא מבין, אשמח לתשובות..

1. האם ממיר אקטיבי
(למשל: http://www.world-import.com/Com_World_CMD-RF1080p_PAL_RF_TV_Tuner_to_NTSC_HDMI_Video_Converter.htm)

מNTSC ל-PAL יספיק לי כדי לצפות בשידורי HOT או YES (כולל שידורי HD), או שיש משהו נוסף שאני צריך לדעת? (יש גם את עניין של מתח החשמל- מודע לזה)

2. האם טלווזית NTSC עם ממיר אקטיבי צפויה להגביל אותי באיזשהו שימוש? נניח נגן DVD שיש לי?

3. האם הטיונר שמגיע עם הטלווזיה, במידה ומגיע (אני קונה טלווזית פרימיום, ככה שסביר להניח שיהיה בה) ניתן להשתמש בו בארץ לשידורי עידן +? איך אפשר לדעת?

תודה!

benyair

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שאלה נוספת
האם צריך שבממיר האקטיבי NTSC לPAL תהיה יציאת HD כדי לצפות בשידורי HD?
יש דגם מומלץ?
סליחה על מבול השאלות:)
תודה על כל התייחסות.

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
ממיר אקטיבי בהחלט יספיק לך. אלא אם כן הטליוויזיה שרכשת תומכת ב 50HZ, ואז לא יהיה צורך בממיר. בקשר להגבלת השימוש, כל עוד שהמקור מחובר לממיר לא תהיה לך בעיה כלשהי. בקשר לטיונר אני לא כל כך בטוח, אבל נראה לי שלא תהיה בעיה.

benyair

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אם ככה אני לא מבין משהו

בשביל להנות מטלויזיה בארץ צריך שהיא תתמוך בפאל, ובמילים אחרות בטכנולוגית השידור של 50 הרץ, אבל כל הטלויזיות האלו לא תומכות בפאל, אבל עדיין תומכות ב50 עד 200 או יותר הרץ. לפחות אלו שאני חושב לקנות.

אז מה אני בעצם צריך?

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
אם הן תומכות ב 50HZ (תעזוב עכשיו את השטויות של ה 120HZ-200HZ) אז לא תהיה לך בעיה לראות שידורים של הוט או יס בלי ממיר אקטיבי. אתה יכול פשוט לחבר את הממיר של הוט או יס ישירות לטליוויזיה ותראה רגיל. אבל אתה תהיה חייב לברר בעניין ה 50HZ כי רוב היצרניות לא מפרסמות את זה

benyair

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לא בדפי המכירה באתרים לרוב, זה נכון.. אבל אפשר להוריד מאתר היצרן PDF של הספסיפיקיישן.
תמיד כתוב 50/60 עד כמה שהטלוויזיה תומכת (בד"כ 240 ויותר בדגמי פרימיום)
בכל מקרה תודה על התשובות, אני מבחינתי יוצא מכאן עם ההבנה שהתהליך הוא אפשרי.. שאני לא אמור להפגע מכך שאין תמיכה בפאל.

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
נכון בחוברת לרוב יהיה מצויין דבר כזה. ותשמע אם היא תומכת ב 50HZ אז זה אומר שהיא תומכת בPAL, והינה טליוויזיה שנקראת מולטיסיסטים

benyair

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תראה, יש חנויות מיוחדות שמוכרות בארה"ב טלויזיות מולטי-סיסטם.. ואלו לא מולטי סיסטם. האמת, אני כבר לא בטוח בכל הנושא

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
עזוב, בוא נפשט את העניין, אם כתוב שהיא תומכת ב 50HZ אז זה יעבוד פה ללא בעיות

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור