טיפ לרכישת טלויזית HD

טלויזיה

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
רובנו מחפשים טלויזיה שיהיו לה יכולות HD. אספתי מספר טיפים שלמדתי מהתענינות וניסיון:

• ההבדל בין HD READY י(720P) לHD מלא (1080P) הוא כמובן שהאחרון בעל רזולוציה גבוהה יותר. שימו לב שלא יס ולא HOT משדרות בפול HD אלא ב 720P. יס משווקת את עצמה כמשדרת ב 1080 אבל זה 1080I! זה בעצם שווה ל 720P (האותיות אחרי המספר מייצגות שיטה שונה לשדר וזה ההבדל) ולכן לא תנצלו את מלוא היכולות של טלויזיה פול HD. כל זה כמובן בהנחה שקיבלתם מהחברות ממיר HD.
  • במידה ואתם בונים על PS3 ואיכות של פול HD, שימו לב שמאחורי הקופסאות של המשחקים (שאני מכיר לפחות) כתוב 1080I ואז אתם שוב לא מנצלים לגמרי טלויזיה פול HD במלואה. לגבי XBOX אני לא יודע. לגבי WII אין מה לדבר בכלל על איכות.
  • קניתם טלויזיה עם כניסת USB בשביל סרטים שהורדתם? חשוב! תוודאו שהטלויזיה מכירה קבצי HD כמו MKV! חברות מסריחות כמו HISENSE מוכרות ללא היכולות האלו.
  • כל מכשיר שתחברו לטלויזיה (קונסולות משחק, מחשב וכ'ו), לא יעביר תמונה ברזולוציה גבוהה אם לא תחברו אותו בכבל HDMI, שיכול להעביר מספיק מידע בשביל לקבל תמונה באיכות גבוהה.
במידה ומישהו רוצה להוסיף או לתקן הוא מוזמן. אשמח לענות על שאלות.

חג הנכבה שמח לכל בית ישראל

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ראשית, אצלנו לא משתמשים בביטוים לא ראוים כמו "מסריחות", אבקש ממך להתבטא כאן בהתאם.
שנית, אתה טועה בקשר לשידורי טלוויזיה HD, שידור 1080i נעשה ברזולוציית 1920X1080 שהיא FULL HD.
720p משודר ברזולוציה נמוכה יותר שהינה 1280X720.
אתה יכול לקבל הסבר כאן: http://www.dtown.co.il/articles/126.html

טלויזיה

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
קודם כל אני מתנצל על ההתבטאות, זה מכיון שעבדו על חבר טוב.
מה שכתבתי הגיע ממידע מטכנאים מוסמכים. בנוסף קראתי את המאמר שלך - "ערוצי HD שעתידים לעלות בשידורי חברות "יס" ו-"הוט" ישודרו כנראה באיכות 1080i, מה שיאפשר לשדר ברזולוצייה גבוהה יותר עם רוחב פס דומה לזה של התקן הנמוך יותר 720P, אבל גם יחייב את מסך הטלוויזיה שלכם לבצע פעולת deinterlacing. זו גם האיכות שמקובלת בכלל השידורים בעולם."
לא נראה לי שזה סותר את מה שנכתב, או שלא הבנתי את ההבדל מבחינה מעשית וויזואלית. אודה לך על הסבר נוסף.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מה שאני אומר זה שגם במצב 1080i, הטלוויזיה מציגה רזולוציית 1920X1080 ולא רזולוציית 720p, יש הבדלים מול 1080p והם מוסברים בקישור שצרפתי מקודם.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
הרזלוציה 1080I
היא FULL HD אבל בתדר נמוך יותר של 50-60P
לעומת FULL HD אמתי שמגיע בתדר של 24P כלומר 24 תמנות בשניה וכיום זה מה שאנו רואים בקלונע הן בקלונע הביתי דרך הבלורי האקטרימיר ועוד מקרות וזה כנראה היה העתיד הרחוק קרוב

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור