טיפול בחשמל- ISOL-8 Minisub Axis

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
האם למישהו יש ניסיון עם המוצר ISOL-8 Minisub Axis?

האם מוצרים מסוג זה פוגעים באיכות הצליל?

האם המוצר הזה עדיף על מפצל פסיבי?

אשמח לשמוע דעות של מי שניסה את המוצר הנ"ל.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
מכל המוצרי טיפול חשמל / פילטרים וכד' שניסתי בעבר,
isol8 היה היחיד שלא פגע בצליל או ביכולות של ההגברה.
צריך להזהר, רוב הפילטרים למיניהם "מרעיבים / חונקים" את ההגברה. גם אלו שמשפרים. במקרה של היצרן הזה מנסיוני זה לא קורה.
חברה מאוד מאוד מומלצת. אבל אין שני לנסיון אמת בבית על המערכת שלך.

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
מכל המוצרי טיפול חשמל / פילטרים וכד' שניסתי בעבר,
isol8 היה היחיד שלא פגע בצליל או ביכולות של ההגברה.
אולי במחיר הזה. במחיר יותר גבוה יש isotek sigmas evo 3 שכלל לא פוגע בדינמיות ומשפר צליל המערכת באופן מוחשי. אגב, לכל פילטר מומלץ משטח שיכוך מתאים.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
לי יש איזוטק נובה. אני לא יכול להגיד שהוא לא פודע בדינמיות. בגלל זה חיברתי אותו רק לרכיבים line level, כלומר לא לפאוורים.
עם זאת, בשימוש נכון - המצריך קצת ניסיון ותהייה (+טעיה), כמו אם לחבר אליו את המחשב או לא - משיגים שיפור.
אני בטוח שב- isol המצב דומה. או במילים אחרות, חאלד, תמצא פה דעות לכאן או לכאן. אתה כבר ילד גדול ויודע את התשובה לבד: צריך לנסות אצלך. אין מנוס.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
הי מתן,
מסכים איתך המצב האידיאלי הוא לנסות בבית, אבל המוצר הזה כבר אין להשיג בארץ כך שאי אפשר לנסות לפני הקניה.
אם כך לא הייתי לוקח הימור עם דבר כזה. אין שום דרך לדעת אם זה יעשה טוב או רע או שניהם. יש מספיק מוצרים מקבילים בשוק שלנו, לא?
יש בטח כמה חברים עם המוצר הזה ספציפית. למה שלא תנסה לברר ולבקש מאחד מהם להשאיל?

bu13

אוהב את התחום
מעורבות
38
נקודות
28
isol8 הוקמה על ידי המתכנן הראשי של isotek

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
לי יש איזוטק נובה. אני לא יכול להגיד שהוא לא פודע בדינמיות. בגלל זה חיברתי אותו רק לרכיבים line level, כלומר לא לפאוורים.
נובה מיועד רק לצרכני זרם "צנועים", לכן בחיבור הפאוור הוא פוגע בדינמיות. בסיגמה יש 2 יציאות יעודית למגברי כוח.

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63
יש לי ISOL 8 MINISUB WAVE
דגם די דומה עם הבדל קל לטובה ה AXIS נדמה לי
אצלי ה KARAN מחובר אליו לחיבורים HIGH CURRENT ולא "מרגיש" חוסר זרם או פגיעה בצליל
רוב האנשים ששמעו אצלי מבחינים בהתאמה טובה של המגבר לרמקולים...

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור