טיפול בחשמל - אקטיבי - עצות בבקשה.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,656
נקודות
113
לאחר חוויית המצברים המעניינת שעברתי לפני מספר שבועות בודדים, מדגדג לי לחקור את התחום בצורה רצינית יותר ואשמח להמלצות למוצרים שאתם עובדים איתם - מחוללי חשמל אקטיביים, הכוונה.
למשל, המוצר שאלדר המליץ של ריצ'ארד גריי. יש יבואן בארץ? לא מצאתי.

לא רוצה את השנאים המבדלים של יהושוע. אין לי כוח להתעסק עם זה. רוצה מוצר שעושה את הכל בקופסה אחת. אליו יחוברו:
1. מחשב
2.DAC
3. מגבר PLINIUS HIATO משולב בהספק של 300W.
4. פרה פונו של PLINIUS.
5. הפטיפון

כמובן שהיה נחמד אם הייתי יכול להפריד את ערוצי הדיגיטל מהאנלוג, ו/או להוציא לגמרי את המחשב מהמשוואה.

עצות, מישהו?

yairf

עוסק בתחום
מעורבות
21
נקודות
38
נסה דינמו מחובר לאפני כושר, גם ידידותי לסביבה (חוץ מהריח...) וגם תוכל להשיל כמה ק״ג עודפים.

spiro6

אוהב את התחום
מעורבות
9
נקודות
18
חחח...ענקק

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,836
נקודות
113
לאחר חוויית המצברים המעניינת שעברתי לפני מספר שבועות בודדים, מדגדג לי לחקור את התחום בצורה רצינית יותר ואשמח להמלצות למוצרים שאתם עובדים איתם - מחוללי חשמל אקטיביים, הכוונה.
למשל, המוצר שאלדר המליץ של ריצ'ארד גריי. יש יבואן בארץ? לא מצאתי.

לא רוצה את השנאים המבדלים של יהושוע. אין לי כוח להתעסק עם זה. רוצה מוצר שעושה את הכל בקופסה אחת. אליו יחוברו:
1. מחשב
2.DAC
3. מגבר PLINIUS HIATO משולב בהספק של 300W.
4. פרה פונו של PLINIUS.
5. הפטיפון

כמובן שהיה נחמד אם הייתי יכול להפריד את ערוצי הדיגיטל מהאנלוג, ו/או להוציא לגמרי את המחשב מהמשוואה.

עצות, מישהו?
אבל מה לעשות ששנאי מבדל גדול עושה הכי טוב למערכת , זהו בתמצית הנסיון , קונדישונרים של בומייסטר מנקים שרידי dc מהדשת וטוענים ששם הבעיה , ריצרד גרי טוען שצוק ענק סופג קפיצות מתח ולא נותן למכשירים להגיע לרעב של זרם עיי שמזריק קצת חשמל ממנו כשיש צורך , שנאי מבדל מסנן תדרי רדיו בין הסליל הראשוני למשני , פילטרים אחרים מחברים קבלים בין האפס לפסה ולאדמה וטוענים שמורידים או מנקזים הרעשים לאדמה ושולחים אותם לרשת של אודיופילים שכנים ,
חלק טוענים ששנאים מגבילים הדינמיקה של המגברים , ואחרים טוענים שמשפרים ,
רגנרטורים מנקים לגמרי הסינוס כי הוא נוצר מחדש , אבל גם מנקים את המוסיקליות ממכשירים ונשמעים כמו תחת למרות הסיניס המדהים ,
בקיצור המצב דרעק , לדעתי שנאי מבדל גדול, הוא הפיתרון האמיתי , לצורך זה יש למצוא שנאי 5kva ששוקל קרוב ל100 קילו , לדחוף אותו במקום ניסתר -ולצאת משם למערכת , יש שנאים כאלו בגנקיות , וכל מיני יצרני שנאים ביפו ישמחו לעשות כזה ב-1000 שח , השנאים הקטנים לא שווים כלום .
נ.ב
מזל יהושע גומא לא כאן , אי אפשר היה להשחיל מילה.

נערך לאחרונה ב:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,656
נקודות
113
שמע,
לקאשי היה שנאי מבדל ל ISONCLEAN, שניים במספר אם איני טועה. הרבה אלפי דולרים. בסוף הוא לא היה מאד מרוצה מהם.
את המוצרים של ISOTEC שמענו אצל סבו אודיו אבל אני לא מכיר אף אחד שקנה אותם ויכול לתת חוות דעת.

חוץ מזה, שנאי מבדל עושה רק פונקציה אחת מבין הכמה הדרושות, לא? אגב, דווקא יהושוע כפרה טוען ששנאי זה הפיתרון השני באיכותו ולא הראשון.

בקיצור, במקום לבלבל לי את המוח עם מה כל אחד עושה, אולי תספר לי אם אתה מרוצה מהגריי שלך, האם הוא שווה את הכסף, ומה הוא עשה במערכת שלך?

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
885
נקודות
113
רק 100 קילו נחושת עולה כ- 900 $ - איך אפשר לקנות שנאי כזה ב - 1000 ש"ח?

yairf

עוסק בתחום
מעורבות
21
נקודות
38
כמות הנחושת בשנאים האלו קטנה יחסית למשקל, השאר זה ברזל...

panter

חבר משקיען
מעורבות
39
נקודות
48
שמע,
לקאשי היה שנאי מבדל ל ISONCLEAN, שניים במספר אם איני טועה. הרבה אלפי דולרים. בסוף הוא לא היה מאד מרוצה מהם.
את המוצרים של ISOTEC שמענו אצל סבו אודיו אבל אני לא מכיר אף אחד שקנה אותם ויכול לתת חוות דעת.

חוץ מזה, שנאי מבדל עושה רק פונקציה אחת מבין הכמה הדרושות, לא? אגב, דווקא יהושוע כפרה טוען ששנאי זה הפיתרון השני באיכותו ולא הראשון.

בקיצור, במקום לבלבל לי את המוח עם מה כל אחד עושה, אולי תספר לי אם אתה מרוצה מהגריי שלך, האם הוא שווה את הכסף, ומה הוא עשה במערכת שלך?
נסה לקחת מניל את האקוויטק 3RQ-E שנמצא אצלו עד כמה שידוע לי בתצוגה. בזמנו יואל פלרמן עשה עליו כתבה:

http://www.dtown.co.il/articles/416.html

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,656
נקודות
113
תודה פנתר!
סוף סוף תגובה עניינית.
כבר התחלתי לדאוג שהכרס שלי היא ענין ציבורי.

אתה מבין, אחרי חפירה אנושה, עמוקה וקשה של יהושוע בפורום של אלוני אודות יצירת שנאים מפלצתיים בסדר גודל של אלפי שקלים בודדים, איך אני יכול לשלם פי 8 על מוצר שמכיל רובו ככולו שנאי?

אולי המוצרים של PS AUDIO?

כנראה שלא יהיה מנוס אלא מלחפור את יהושוע על שנאי כזה.

viamusic

אוהב את התחום
מעורבות
49
נקודות
28
השאלה היא מה הרמה של השנאים מיפו

להשקיע 2000 3000 שקלים על שנאי תוצרת ישראל זה נשמע סבבה
העניין הוא,איך הןא נשמע לעומת שנאים מחו"ל שעולים אלפי דולרים
equitech
bpt
isoclean
ועוד...

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,836
נקודות
113
מאוד מרוצה מהריצרד שלי , משום מה עושה את העסק יותר רך ומחובר , לא יודע למה? בעצם יש לי שניים כאלו משורשרים אחד לשני שמקבלים אספקה משנאי גדול , לסיכום -עושה את העבודה מצוין , מחוברים בתוכו מטהרים של ביבי ,(יש אצלי מלא כאלו בכל מיני מקומות) , בקיצור בגלל שאני טמבל ומכיוון שאני יודע שחשמל חשוב יותר מכל דבר אחר, אני משתמש בכל דבר שנראה לי והכל מחובר אחד לשני , אבל אם אני בטעות מחבר לחשמל הרגיל ,המערכת נופלת לתהום עמוק מאוד ,ולכן המערכת חשמל שלי היא הדבר היותר מושקע מכל דבר אחר ,ולדעתי זה משתלם ,
חבר את הנגן שלי לקיר והוא נשמע כמוnad ישן , אז מה הואילו חכמים?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני מאוד בעד לבדוק שנאי מבדל אבל צריך לבדוק כמה כאלה על מנת להגיע לתוצאה הרצויה.

בשוק קיימים המון שנאים מבדלים וביננו, התפקיד שלהם זו לא טכנולוגיה מי יודע מה מורכבת ולכן אני בעד לבחון קודם כל את המוצרים הזולים יותר. זה אומר שה-sine שעופר מביא יכול להתאים עם שיפור קל (שהוא חובה) בלהפוך אותו לבאלנס.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
390
נקודות
83
להשקיע 2000 3000 שקלים על שנאי תוצרת ישראל זה נשמע סבבה
העניין הוא,איך הןא נשמע לעומת שנאים מחו"ל שעולים אלפי דולרים
equitech
bpt
isoclean
ועוד...
עובדה שגם בין השנאים מחו"ל יש הבדלים. כנראה שההבדל בינם לבין אלא מהארץ הולך לכיס המפיץ, הסוכן ההובלה וקופת המדינה.

panter

חבר משקיען
מעורבות
39
נקודות
48
תודה פנתר!
סוף סוף תגובה עניינית.
כבר התחלתי לדאוג שהכרס שלי היא ענין ציבורי.

אתה מבין, אחרי חפירה אנושה, עמוקה וקשה של יהושוע בפורום של אלוני אודות יצירת שנאים מפלצתיים בסדר גודל של אלפי שקלים בודדים, איך אני יכול לשלם פי 8 על מוצר שמכיל רובו ככולו שנאי?

אולי המוצרים של PS AUDIO?

כנראה שלא יהיה מנוס אלא מלחפור את יהושוע על שנאי כזה.

את הדבר היותר חשוב לא ציינת, מה התקציב?
אגב את דבריי הרבי קח בערבון מוגבל, הוא אינו השווה שנאים ורגננרייטורים של חברות המיעדות את מכשירייהם לאודיו, אלה עשה השוואה של שנאים זולים ומיועדים לתעשייה. כשיעשה השוואה כזאת אשמח גם אני לשמוע את ממצאי הבדיקה שגם אותה אקח בערבון מאד מוגבל עד אשר אשמע באוזניי.

panter

חבר משקיען
מעורבות
39
נקודות
48
עובדה שגם בין השנאים מחו"ל יש הבדלים. כנראה שההבדל בינם לבין אלא מהארץ הולך לכיס המפיץ, הסוכן ההובלה וקופת המדינה.

אף אחד לא טען שהשנאים צריכים להישמע אותו הדבר, מה שיותר מסקרן זה האם קיימים הבדלים באיכות הסאונד בין השנאים
הישראלים "הזולים" לבין השנאים היקרים באופן יחסי, שמיועדים לאודיו ומיובאים?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
פנתר.

יש כאלה שמעדיפים את הצליל של הזול יותר בלי קשר למחירו. זה מאוד תלוי במערכת ואיך שהוא משתלב איתה.

panter

חבר משקיען
מעורבות
39
נקודות
48
פנתר.

יש כאלה שמעדיפים את הצליל של הזול יותר בלי קשר למחירו. זה מאוד תלוי במערכת ואיך שהוא משתלב איתה.
אין לי ספק שלפעמים החלק הזול מתאים יותר מאשר החלק היקר. אני לא בעד לשלם יותר ההפך, אבל אני גם מאמין שאם ישנו חלק יקר שעושה את העבודה טוב יותר ויש את התקציב אז שווה לקנות אותו.

viamusic

אוהב את התחום
מעורבות
49
נקודות
28
איזה מיסוי יש ביבוא שנאי ?

יהיו בעיות במכס?

hornless

חבר משקיען
מעורבות
390
נקודות
83
אתמול יצא לי לשמוע קדם זול "תוצרת בית" שנשמע ברוב התחומים יותר טוב מקדם מאוד יקר.

אין שום פסול במוצר זול אם הוא מספק את הסחורה.

panter

חבר משקיען
מעורבות
39
נקודות
48
אתמול יצא לי לשמוע קדם זול "תוצרת בית" שנשמע ברוב התחומים יותר טוב מקדם מאוד יקר.

אין שום פסול במוצר זול אם הוא מספק את הסחורה.
אפשר לדעת לאיזה קדם "יקר" השוות את הקדם מתוצרת ביתית?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור