טיזר - טוקיו היי אנד 2015

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
נכון שלא ידעתם שהאתר שלח אותי בתור כתב בכיר לתערוכת טוקיו היי אנד 2015 ? אז זהו ... שגם הם לא ידעו :). בקיצור עד כמה שאני יודע אני הישראלי היחיד שהיה שם, אלא אם כן לא סיפרו לי. היתרונות : תערוכה קטנה וקומפקטית יחסית, יפנים נחמדים ואדיבים שנותנים לך הרבה פעמים לבחור מוסיקה לבד, רוב החדרים לא צפופים ועמוסים, מיגוון גדול. החדרים לא גדולים, מבודדים בצורה מושלמת ומטופלים אקוסטית. החסרון : תערוכה קטנה ... של יבואנים ולא יצרנים (בדומה לתערוכות בארץ ?). אין הכרזות או מוצרים חדשים לגמריי. התערוכה התקיימה בבניין מדהים בפני עצמו, טוקיו אינטרנשיונל פורום על יד תחנת טוקיו. יש לא מעט תמונות אבל תצטרכו לחכות שאחזור לארץ. הוא שאמרתי : טיזר !

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
יש לך רומן ארוך עם טוקיו, לא? משאת חיי.
הבאת קצת OYAIDE במזוודה?

yoav12

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
החברות היפניות בדרך כלל מנצלות את התערוכה להציג מוצרים חדשים. השנה אקיופז מציגים שני מגברים חדשים. מגבר כוח
P-7300 ומגבר משולב E-370. לקסמן מציגה מגבר מנורות חדש ויחסית יקר שנקרא MQ-300 וגם דאק חדש , DA-250 . איזוטריק מציגה נגן רשת חדש N-05 .יש עוד, אפשר למצוא את המוצרים החדשים שמוצגים בתערוכה במדור החדשות של האתר phileweb.com תחת הכותרת TIAS.

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מעולה ברק!
כל הכבוד!!!
דבר עם ליאור.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
אוקי .... בהמשך לטיזר ובמיוחד בהמשך לוויכוח הארוך שהיה פה על ההבדל בין לקסמן לאקופייז : שתי החברות הציגו בחדרים סמוכים. ההדגמה של שתיהן היתה עם רמקולים פרסטיג' של טאנוי (את הלקסמנים שמעתי אחר כך עם מג'יקו s3). די ברור שהמיצוב המיתוג וההכוונה שלהם מאד דומים. לשתי החברות יש ליין מוצרים מלא ממגברים משולבים זולים יחסית ועד מפלצות התהילה. דיברו פה על המיתוג של אקופייז כהיי - אנד אקסלוסיבי ? יש להם ליין שלם של משולבים שנעים במחירים בין 10 ל 20 אלף שקל. לא עממי אבל לא בשמיים. רוב המכשירים כולל החדשים שצויינו פה היו בתצוגה סטטית בלבד. צילומים כאמור כשאחזור ואתארגן :) ...

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
למשל : מחיר המחירון של מגבר הכוח החדש של אקופייז, ה p 7300, הוא 40,000 שקל - מה שאומר שמחיר מכירה יהיה אף פחות. יחסית למחירים של יצרני בוטיק אקזוטים כאלה ואחרים זה ממש לא הרבה. המשולב e370 החדש עולה במחירון 13,000 שקל, כלומר כ 10 אלפים שקל בחנויות.

נערך לאחרונה ב:

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
כל המחירים שאתה מצטט זה ביפן ל 100v.
בכלל לא רלוונטי לשאר העולם למתח 220 ו 110.
לא גילית משהו חדש עם המחירים האילו, הם מפורסמים לקנייה ב price Japan ו audio cubes

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור