טושיבה משיקה את CELL TV בישראל וסדרות LCD חדשות

• פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
751
נקודות
113

Alex

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
כול הכבוד לטושיבה שלוקחת את תעשיית הטלוזיות כמה צעדים משמעותיים קדימה בעזרת מיזוג מעבד ה CELL לפונקציות הרבות האחרות שמכילה הטלוזיה , מעניין מה תוכלת החיים של תאורת המסך ? בכול זואת שידור של תכנים בתלת מימד מצריכה תאורה וריכיבם בעלי עוצמה שהיו מסוגלים להציג שתי תמונות במקבילה באיכות HD מלאה

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
עוד שכלולים ועוד שכלולים.
הרבה דברים מיותרים , הרבה באזז באוויר ובתכלס כנראה שלתעשיה כבר אין הרבה לאן ללכת . מה אני צריך מעבד משולב בטלוויזה או סטרימר שכולו בתוך המכשיר . כל הדברים הללו הם הרצון הזה להראות התקדמות וריצה , לדעתי מיותר לחלוטין , כל סטרימר פשוט שווה הרבה יותר .

צפיה ב 8 ערוצים בו זמנית ?? את מי זה מעניין בדיוק ?? הרי גם מסך בתוך מסך כמעט ואין לו שימוש בארץ ...

מוכרים לנו באזז כדי שנמשיך ונתלהב , בתכלס כמכשיר טלוויזיה בבסיסו אין מי יודע מה התקדמות .

נערך לאחרונה ב:

dca

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אחלה ארוע מושקע מכל הבחינות יפה ומעניין.
תודה רבה ולהתראות בארועים הבאים.

נ

ניר35

אורח
היה אירוע מושקע ברמה מטורפת, איזו עוצמה.
וגם מסך ה- CELL מרשים מאוד.

נ

ניר35

אורח
ומה אתה מציע דני, שיפסיקו להתקדם בתחום הזה? שיעצרו את כל הפיתוחים?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
התווספו עדכונים ותמונות לכתבה.

sofivest

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
כל הכבוד לניופאן.
על אירוע השקה מושקע ומתוקתק. ברמה של חו"ל. עשיתם עבודה נפלאה ומגיעות לכם תשבוחות. ה-LED CELL הינו מסך מדהים עם איכויות מרשימות ביותר. אין ספק לגבי מיקומה של טושיבה בתעשייה העולמית והיכולות הגבוהות שלה.

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
698
נקודות
113
אירו טושיבה

מחמאות לטושיבה, אולם תודות עקיות ושאפו לאתר Dtown בכלל (ולליאור בפרט), שהצליחו להשיג לנו יותר מ- 50 מקומות... אירוע ברמה בינ"ל... תודות :)

il2510

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
כל הכבוד לניופאן על האירוע המוצלח והמדהים.
והי חשוב תודה לאתר ולליאור שאפשר לנו להיות באירוע.

tovtov

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
תודה רבה לטושיבה על אירוע מדהים ומהנה.
תודה מיוחדת לליאור שאיפשר לנו להגיע לאירוע כל כך מעניין ומכובד.

אני מאוד נהנתי כן ירבו אירועים מהסוג הזה.

Crocs 44

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
האירוע של טושיבה

תודה רבה למנהלי האתר ולאנשי טושיבה על האירוע המרתק (great)

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
ליאור תודה על הזמנה.
היה כיף וסוף סוף טושיבה חזרה לגודלה הטבעית ועם מסך CELL שהוא פשוט מטריף

m3csl

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
כל הכבוד לניופאן על האירוע המושקע וכל הכבוד לDTOWN ולליאור ששריינו לנו מקומות ודאגו לנו.
כן ירבו

ואגב , אם כבר טושיבה, מסכים , חדות איכות וכו' ... למה להקרין את האירוע עם מקרן על מסך בד שמציג באיכות נמוכה ?
מי שהיה במופע של מטאליקה יכול להבין מה זה איכות של LCD שמציג את המופע בגדול .. ואם טושיבה לא יכולים אז מי כן ??

hbs

חבר משקיען
מעורבות
9
נקודות
18
אובמה הבטיח "yes we can" ולא קיים...

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תודה לכולם!
שמחתי מאוד לפגוש את החברים מהאתר ולשוחח (כמידת האפשר בצפיפות שהיתה שם...).
תודה לאנשי ניופאן על ההזמנה והאירוע הכל כך מושקע ונוצץ.

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
אין לי בעיה שיתקדמו אבל הכל מריח כמסחור . שיעשו דברים פונקציונליים ולא מילים בומבסטיות וכל מיני פיצ'רים שלא תורמים כלום ואז הם קודם כל קוראים לדגם משנה שעברה "מיושן" כדי להבאיש אותו ואחר כך לוקחים מחירים משוגעים על המכשירים החדשים שלא מצדיקים את ההבדל , העיקר לתת באזוורד ולעשות רעש כדי למכור .

השוק הזה מתבסס ברובו הגדול על הרבה מילים ורעש כשההבדלים בתכלס במוצר המקורי שהוא הטלוויזה ואיכות הצפיה בה לא משתנים בהרבה מידי , פה ההתקדמות הרבה יותר איטית ולכן עוטפים את זה בכל מיני פ'יצרים די לא רלוונטיים מסביב( מה שנכון תלת מימד הוא בהחלט שינוי שאני מדבר עליו אבל ממה שאני מבין הכל עדיין בחיתולים ויקח עוד כמה שנים טובות עד שיהיה שווה בכלל להשקיע בנושא - עקב חוסר בתכן ושידורים כאלו בארץ - שיכניסו קודם כל את ה HD בארץ כמו שצריך .. ) .

אתמול אגב ראיתי את ה V10 אצל חבר שקנה בשבוע שעבר והיא מדהימה בפרוש , לדעתי אף טלוויזה אחרת לא מתקרבת לאיכות הפנטסנטית של השידורים שלה , שום LED לא יכול להתחרות בעומק הצבעים ובחדות הזאת. מה שאני יכול להגיד שקשור בנושא שאנחנו מדברים הוא שלי יש את ה PY800 שהיא הדור הקודם ובסופו של דבר בבסיס - קרי איכות התמונה השיפור הוא מינורי מאוד .ועל זה אני מדבר.

עכשיו תגידו לי ... סיפור מהחיים משבוע שעבר , באותו מחיר : סוני ברווויה LED 40 אינטש וה V10 50 אינטש ( 11K ) , מה הייתם לוקחים ?? אני לא הייתי מהסס ..

STAVGO

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אפילו שהגעתי באיחור היה אירוע מדהים,מאוד מושקע.
לאחר שראיתי את מסך התלת מימד התרשמתי מאוד (זה נראה יותר טוב מהקולנוע).
התרשמתי לטובה מדגם ה-CELL שהוא מאוד יפה ומעוצב אבל טיפה התאכזבתי מרמת הגימור שלו שלא הייתה משהו כמו איכות התמונה שהייתה מצויינת אבל לא ראיתי שיפור ביחס לדגמים האחרים שגם אצלם איכות התמונה עוצרת נשימה (בתכני HD) ובנוסף גם מעוצבים יפה.

jannna1

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
שלןפ לכןךם

כל הכבוד לליאור והאתר על כל הארגון לבקר באירועים כאלה
פשוט אין מילים כל אירוע מפתיע ומעולה יותר ויותר
ניופאן נתנו כאן אירוע בינלאומי בעל עוצמה
תודה רבה מכל הלב

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור