אין לי בעיה שיתקדמו אבל הכל מריח כמסחור . שיעשו דברים פונקציונליים ולא מילים בומבסטיות וכל מיני פיצ'רים שלא תורמים כלום ואז הם קודם כל קוראים לדגם משנה שעברה "מיושן" כדי להבאיש אותו ואחר כך לוקחים מחירים משוגעים על המכשירים החדשים שלא מצדיקים את ההבדל , העיקר לתת באזוורד ולעשות רעש כדי למכור .
השוק הזה מתבסס ברובו הגדול על הרבה מילים ורעש כשההבדלים בתכלס במוצר המקורי שהוא הטלוויזה ואיכות הצפיה בה לא משתנים בהרבה מידי , פה ההתקדמות הרבה יותר איטית ולכן עוטפים את זה בכל מיני פ'יצרים די לא רלוונטיים מסביב( מה שנכון תלת מימד הוא בהחלט שינוי שאני מדבר עליו אבל ממה שאני מבין הכל עדיין בחיתולים ויקח עוד כמה שנים טובות עד שיהיה שווה בכלל להשקיע בנושא - עקב חוסר בתכן ושידורים כאלו בארץ - שיכניסו קודם כל את ה HD בארץ כמו שצריך .. ) .
אתמול אגב ראיתי את ה V10 אצל חבר שקנה בשבוע שעבר והיא מדהימה בפרוש , לדעתי אף טלוויזה אחרת לא מתקרבת לאיכות הפנטסנטית של השידורים שלה , שום LED לא יכול להתחרות בעומק הצבעים ובחדות הזאת. מה שאני יכול להגיד שקשור בנושא שאנחנו מדברים הוא שלי יש את ה PY800 שהיא הדור הקודם ובסופו של דבר בבסיס - קרי איכות התמונה השיפור הוא מינורי מאוד .ועל זה אני מדבר.
עכשיו תגידו לי ... סיפור מהחיים משבוע שעבר , באותו מחיר : סוני ברווויה LED 40 אינטש וה V10 50 אינטש ( 11K ) , מה הייתם לוקחים ?? אני לא הייתי מהסס ..