טושיבה לעומת LG וסמסונג

amirs

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לדעתכם המתמצאים הסוקרים המנוסים ואולי המומחים ..
טושיבה נחשב למותג יותר יוקרתי , מוצלח מתקדם יותר ומעל ל LG וסמסונג ופנסוניק ?!

שצרכן תמים ולא ממש בקיא בפרטים ומחפש לקנות טלויזיה טובה נוחה לעיניים שתספק תמונה חלקה וברורה בלי הפרעות וריצודים , לפי דעתכם , הוא צריך ללכת על טושיבה ?!

האם הדגמים של טושיבה שמיוצרים בפולין נחשבים לאיכותיים בטלויזיות של טושיבה ?
למשל סדרת LV החדשה ?

טושיבה מבית ניופאן

נציג טושיבה
מעורבות
0
נקודות
0
בתור נציג טושיבה, אומר לך כי כל המותגים שציינת הינם מכובדים.
הדגמים של מסכי טושיבה LCD שמיוצרים בפולין בסטנדרטיים אירופאים גבוהים כוללים גם כניסות רבות, בינהן כניסות סקארט שהן נדירות יחסית במסכים חדשים.

amirs

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לנציג טושיבה בוקר טוב

תודה על תגובתך
אני מאד אשמח אם תרחיב קצת על הטלויזיה שקניתי לפני כחודש דגם 40LV685
אם תשאל אותי אני מאד מרוצה מהעיצוב האלגנטי , הפאנל המבריק והסולידי !
מרוצה מאד משידורי HD (מחובר ליס)
מאוכזב מאיכות התמונה בשידורי SD שהטלויזיה מספקת
היתה לי תקווה שהריזולושין+ כביכול .. ישפר שידורים רגילים בקירוב ל HD כמו שניופאן הבטיחה אך לצערי לא , לא מורגש שום שיפור או הטבה כלשהי בשידורים רגילים
יש תחנות יחסית בסדר ויש תחנות גרועות שאפילו אם מתרחקים 3 מטר מהטלויזיה עדיין מבחינים בשיבושים נמלים ועננים !

בא לי לשמוע חוות דעת על LV685 ואם זה נחשב בכלל לדגם חדש

תדה מראש

נערך לאחרונה ב:

טושיבה מבית ניופאן

נציג טושיבה
מעורבות
0
נקודות
0
תתחדש על הקניה, מאחל לך הנאה ממושכת ממנה.
זוהי סדרה שממוקמת מעל סדרת הכניסה AV ולפני סדרת RV.
האם דאגת לחיבורים מתאימים וכיול התמונה במסך? גם באתר הזה יש מדריכים שמסבירים כיצד לבצע זאת.
השידורים הרגילים בישראל אכן מגיעים באיכות לא אחידה, לכל ערוץ יש איכות תמונה אחרת.

amirs

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תתחדש על הקניה, מאחל לך הנאה ממושכת ממנה.
זוהי סדרה שממוקמת מעל סדרת הכניסה AV ולפני סדרת RV.
האם דאגת לחיבורים מתאימים וכיול התמונה במסך? גם באתר הזה יש מדריכים שמסבירים כיצד לבצע זאת.
השידורים הרגילים בישראל אכן מגיעים באיכות לא אחידה, לכל ערוץ יש איכות תמונה אחרת.

שוב תודה
אבל קצת מוזר לי לשמוע שסדרת LV ממוקמת לפני RV כי נאמר לי שמדובר בדגם ממש חדש שהגיע ארצה ב 2010 ואחרי RV ..

חיבורים .. אני בחור שלא ממש מתמצא לצערי ועם זאת קראתי כאן מאמר שנכתב ע"י ליאור בו הוא מסביר על אופן החיבורים וכו , אבל עם זאת אני לא רוצה להתעסק לבדי בחיבורים והגדרות
דיברתי עם תומכת טכנית בניופאן שניסתה לעזור בכיול והגדרות הלטויזיה עצמה אבל עדיין לא הגעתי לתמונה שקצת תבשביע רצון !

לי יש ממיר HD MAX של YES
החיבורים נעשו ע"י המתקין של YES סביר להניח שחיבר באופן סטנדרטי לפי מה שהוא רגיל
המתקין של ניופאן הציע לי לקנות ממנו כבל HD שטען שהוא איכותי יותר מהכבל שנותנת יס
זה נכון ?!

לא יודע .. או שזהו ..זה המקסימום שאיפשר להפיק מ LV685 ?
חיפשתי הרב למען למצוא חוות דעת או סקירה על סדרת LV בין אם זה 655 או 685 לא מצאתי
לי יש 40LV685

טושיבה מבית ניופאן

נציג טושיבה
מעורבות
0
נקודות
0
סדרת LV אכן חדשה יותר, אבל מבחינת היררכיה, כך היא ממוקמת.
הכבל שמותקן אצלך אמור להספיק, בלי קשר לדגם המסך, כיול תמיד עוזר ומשפר את התמונה (בכל מסך).

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור