טור עורך: מחאת האוהלים והקשר לעולם האלקטרוניקה הבידורית

• פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
754
נקודות
113

DOCTOR ICE

אוהב את התחום
מעורבות
9
נקודות
18
קראתי את הכתבה - מילים כדורבנות .

hbs

חבר משקיען
מעורבות
9
נקודות
18
אוף , מרגיז כמה שזה נכון !

א

אורח

אורח
כלל אצבע מהנסיון שלי, בתחומי האלקטרוניקה הבידורית (לא מחשבים), המחירים בארץ בשקלים הם ביחס של - 1:10 מהמחיר הדולרי בארה"ב.
לדוגמה מוצר שעולה 500$ בארה"ב, יעלה בישראל 5000 ש"ח.

כמובן זה לא תמיד כך, אבל לעתים קרובות.
תבדקו אותי.

m3csl

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
כלל ידוע , שאכן בדרך כלל עובד

כתבה נכונה וכואבת .. במצב הנוכחי יוצא שעל כל דבר שקונים בארץ משלמים קנס ... או במילים אחרות - בשביל להנות צריך לשלם קנס .. וממש חבל ..

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
בישראל בה אין ממש תחרות בסלולאר - שיחות לחו"ל זולות יותר מזמן אוויר של שיחה סולולארית
וכך נוצר מצב בו חברות מספקות שיחות לחו"ל מעל קו סלולארי שהן זולות משיחה סולולארית בארץ מאותו מכשיר

shkop

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
אני לא חושב שצריך להתנצל ולהצטדק והטקטיקה של הממשלה לפיה האזרחים הם בכיינים ומפונקים היא פסולה ומעידה על אטימות של מי שהתרגלו לראות באזרחים כבהמות משא פונקציונליות.
מחירי מוצרי החשמל גבוהים באופן ניכר ומגיעים לאבסורד של ממש במוצרים כמו מגברים שמגיעים לעיתים להפרשים של פי 10.
זה מיסוי עקיף ומרתיח שמדגים את כך שלא משנה לאן תפנה ימשיכו לדחוף לך את היד לכיס הרבה מעבר לגבול הציניות.

איתי_הגיתי

חבר משקיען
מעורבות
48
נקודות
48
בנוסף למיסוי הקטלני של הממשלה, זו מדינה של יהודים, שטובים בלעבוד ולשנורר אחד את השני.
האני לא אצא פראייר עובד בכל הכיוונים.
זו מדינה ללא תחרות הוגנת, אני שמח שהמהפכה הזו יצאה, מקווה שהיא לא תדעך בקול ענות חלושה.
בארה"ב ואירופה, לצרכן כוח עצום. מתי זה יהיה בארץ כך?...
נקודה נוספת לציון בהקשר של השוואה שלנו מול מדינות מערב אירופה, אלה מדינות רווחה נדיבות חלקן, עד לרמה
שזה נראה לא נורמלי לישראלים. הם גובים מיסים מהאזרחים אבל מחזירים כמו שצריך, ולא שוחקים את התושבים עד עפר כמו פה.

א

אורח

אורח
ארץ נהדרת
על כל דבר בארץ המיסוי מטורף למשל על מוצר שפורסם באתר TViX XROID A1 נמכר בארץ ב-2600 ש''ח לעומת אירופה שנימכר שם ב-1600 שח! הן המיסוי והן התימחור הוא זלזול בציבור שנעשה בשיטת אם אפשר למה לא.
בעוד שבארץ שכר המינימום נמוך בהרבה מאירופה ששם רמות המיסוי סבירות ומפוקחות.

י

יונתן סלומון

אורח
כל הרעיון הזה של הוועדה לבחינת הריכוזיות
הוא מטופש מיסודו.
ממליץ לקרוא את הטור של ראובן שיף, נשיא לשכת רואי החשבון לשעבר שמסביר למה הגענו למצב שבו צריך להקים וועדה שכזו...

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000583659

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור