- מעורבות
- 751
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: חשיפה ראשונה: Ultra HD 4K Blu-ray הישראלי הראשון
אם אני מבין נכון, מר לוי מתייחס לחלק הספציפי הזה ביצירה. מפיסטו זה קטע מיוחד למדי ובכלל, יש לליסט כמה יצירות שאני אוהב.
ולעניין התקליטור, קיבל ציון גבוה למדי בסעיפי תמונה וצליל, עושה חשק לבדוק את העניין.
מומלץ בחום. גם אני הולך לבדוק את זה על מערכת הקולנוע החדשה שלי (חשיפה בקרוב).
ההגזמה היא בכך שההתנסחות "כמובן שהשמלה האדומה היפהפיה שלה משכה המון תשומת לב מהקהל בבנייני האומה בירושלים, כי הרבה מוסיקה הרי אין ביצירה הזו של ליסט" מביעה זילזול מוחלט במלחין וביצירה, ובעצם גם במבצעים שטרחו לנגן אותה ובקהל שמתלהב ממנה.באומנות כמו באומנות אי אפשר להגזים.
זה בדיוק כמו שאני חושב שהביטלס עשו דראעק של מוסיקה. יש אולי שיר אחד שלהם שאני מחבב בערך. ואני באמת חושב ככה. האם אני טועה? לא. האם אנשים יחלקו עלי? רובם המוחלט.
לליסט יש ארבעה ואלסים ופולקה אחת על הנושא של פאוסט (על פי יצירתו של Nikolaus Lenau, לא הידועה של Goethe), מהם רק הוואלס הראשון מוכר, גם בוורסייה לפסנתר וגם בוורסייה לתזמורת.אם אני מבין נכון, מר לוי מתייחס לחלק הספציפי הזה ביצירה. מפיסטו זה קטע מיוחד למדי ובכלל, יש לליסט כמה יצירות שאני אוהב.
ברור שאתה טועה.באומנות כמו באומנות אי אפשר להגזים.
זה בדיוק כמו שאני חושב שהביטלס עשו דראעק של מוסיקה. יש אולי שיר אחד שלהם שאני מחבב בערך. ואני באמת חושב ככה. האם אני טועה? לא. האם אנשים יחלקו עלי? רובם המוחלט.
ברור שאתה טועה.
איכות לא נמדדת על פי הקריטריונים של נמר או רונן.
אתה יכול לומר שאתה לא אוהב- עם זה אף אחד לא יכול להתווכח.
חוצמזה אתה מדבר מתוך היכרות מעמיקה גם עם החומרים הפסיכדליים שלהם?
רק שייש מצבים שעדיף שמבקר יימנע מלכתוב ביקורת על משהו, כמו למשל אם הוא שונא או לא מעריך את היצירה, או שהוא לא מבין בתחום הספיציפי. אני למשל לא אכתוב על מוזיקה קלאסית מודרנית, שלא מדברת אלי ואני לא מתמצא בה.כל אחד ודעתו וכל אחד ודרכו לכתוב אותה.
אף אחד לא מושלםזה בדיוק מה שאני אומר. ברור שהם איכות, אבל זו איכות שלא עושה לי כלום. אפילו לא מחבב אותם. יש אולי שיר אחד שאני יכול לשמוע שלהם. רוקנרול זה רחוק ממני, אין חיבור.