חפושי הסיזיפיים:רמקול אחד גדול של APOGEE תקין,תקליטי מונו מאוסף גדול

raanan

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
קניתי 2 רמקולים של APOGEE. התרחקתי מהחברה הזו עד עכשיו בגלל התדמית שלהם כרמקולים לעשירים. החברה מזמן התפגרה,לא שרדה תביעה משפטית, מקים החברה נאסף אל אבותיו, מי שממשיך ליצר חלקי חלוף הוא לא מישהו שניתן לפנות אליו אחרי שהתנהג בצורה פוגענית ואנטישמית כשכתבתי לו מכתב תמים בחפושי אחרי מיילר בשביל חבר ללא אינטרנט.
זה משאיר את הגורל ואת אצבע אלוקים. האם מישהו יודע על זוג של APOGEE מהמודלים הגדולים, שמתוכם רק אחד תקין?
מתוך השניים שקניתי, אחד במצב סביר(רועש בבאסים מרוב מאמץ ועוותים)ובשני הבאס מנותק. אני מחפש, DUETTA SIGNATURE או אם אין, DIVA ,CALIPER,GRAND,SCINTILLA.
וכמובן,גם, תקליטי מונו, במיוחד כאלו במצב שמור.
רענן 025617094

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
סתם שאלה.
מה זאת אומרת "אנטישמית". מה היה שם?

raanan

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
שאלתי את האדון האוסטרלי בשביל חבר איפה ניתן להשיג מיילר ע"מ שיתקן את הריבונים שלו בעצמו. התשובה היתה -אני השקעתי אלפי דולרים במכונות יקרות-אינך מצפה ממני שאסגיר את סודותי המקצועיים(מה הקשר?)אבל-אתן לך עצה-החבר שלך יכול להשתמש בשקיות זבל תוצרת ישראל שעשויות ממיילר או קפטון.
אוסיף שהחבר הזה תפרן וגאון, ושהאוסטרלי חשד שהוא מנסה להקים עסק מתחרה,לא הסכים לגלות מקורות אפשריים של מיילר או קפטון, וזמן קצר לאחר מכן,איביי היה מלא במודעות של אנשים שמכרו חומרים ליצור ריבונים,וזה לא פגע כהוא זה בעסקי האוסטרלי של תקון אפוג'י.האוסטרלי עוד הכחיש שמכר מיילר לבחור ישראלי שסיפר לי שקנה ממנו מיילר.

אני פרשתי את זה כנבזות לשמה מתובלת בקצת אנטישמיות.
וכן, החבר מצא מקור לקפטון ותקן בעצמו את הריבונים שלו. האוסטרלי ידוע כנבזבי במיוחד, אבל מצא נישה חולבת במיוחד.
מה עוזר כסף כשמאבדים צלם אנוש?

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור