חנות High End ולמה צריך?

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
[video=youtube;ZCBe7-6rw4M]http://www.youtube.com/watch?v=ZCBe7-6rw4M[/video]

למה יש חנות סטראו? אין גבוהים...אין נמוכים זה חייב להיות BOSE, נחמד מאוד.

מצטער אם זה כבר היה.

תומר

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
היו לי כמה שיחות כאלה.

avilavi

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
does it have a clock or an alarm?

(ורד נבול) :בכי:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
א. סרט ענתיקה.
ב. מוכר מטומטם. זה לא עובד ככה, ומוכר שמוציא לקוחות שנכנסנו נעולים על BOSE כלעומת שבאו, הוא מוכר קקה או כזה שהתחיל לעבוד אתמול. חוץ מזה, מה הבעיה להשמיע?
ג. מהסרט אפשר ללמוד כמה דברים, אך בראש ובראשונה את הכישלון של חנות כזאת להשיג את המטרה שלה.

בכל מקרה, אני חושב שכל נושא ה"בשורה" שאנחנו רוצים להביא לקהל ה"אנשים הרגילים" שלא מכירים סטראו איכותי נולד לכישלון מראש מסיבה אחת פשוטה: איכות הינה מושג חמקמק וערטילאי, וחשוב מכך - היא פשוט לא חשובה להרבה אנשים.
זאת הסיבה שאנחנו אוכלים במקדונלדס, זאת הסיבה שאנחנו רואים סדרות ריאליטי, קונים חומוס אחלה ולא חומוס משני, מצלמים בסמרטפון ולא במצלמת SLR ושומעים במערכות שנשמעות ***.

ההבדל היחיד בינינו לבין האנשים שזה לא התחביב שלהם, הוא שלנו אכפת ולהם לא.

אני חוזר על הדוגמא של אישתי: היא מזהה הבדלים באיכות גם בין כבלי חשמל. היא מזהה בנקל הבדלים בין מגברים אם היא יושבת ומנסה לשמוע יחד איתי. אבל זה פשוט לא מענין אותה. לא ברמת ההתעסקות או ברמה הטכנית; זה לא מענין אותה ברמת החוויה המוסיקלית. קרי, מוסיקה (או סרט לצורך הענין) שמנוגנים באיכות גבוהה יותר, לא משפרים את ההנאה שלה. והרבה מאד אנשים הם כאלה.

Alberto

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
מתנוש, אני בגדול מסכים אתך לגמרה, איך אם יזדמן לך להשמיע לאשתך מערכת פשוטה יחסית , לדעתי היא תגיב
לך במשהו כמו : איך אפשר לשמוע ככה בכלל? :)
תעשה נסיון :)
אנשים רגילים שלא שמעו סאונד ברמה גדולה, אפילו מחוסר עניין, פשוט לא מודעים.
כמוון זה לא נכון לגבי כולם, איך אני בטוח שחלק ה"לא מגלי עניין בתחום" ישנו את דעתם, אפילו שלא ירוצו מייד
לרכוש לעצמם מערכת היי אנד.

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
חח.. חנות ל HI-AND בארץ
אם היתה זה היה מגנט לדמי חסויות לכל עברין מצוי :cool:
תכלס זה הסיבה שכל יבואן ציוד יוקרה מוכר את מרכולתו ישירות מהבית
ככה יש שליטה על איזה לקוחות יראו את המוצר
ופחות משיכת תשומת לב

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור