שלום רב חברים.
אני נוהג לא לרשום הרבה הודעות בפורום אבל פשוט הרגשתי צורך עז לרשום היום קצת על סטריאו סטאר.
אני לקוח של סטריאו סטאר מזה שנים רבות ואין לי פשוט דרך להודות למר משה וצוות העובדים המסור לכן החלטתי להגיב בפורום.
רכשתי לפני שנתיים מסך של אחת החברות הגדולות היום בשוק.
לפני כשבועיים שמתי לב שייש כתמים לבנים כאשר אני צופה בתמונה של רקע בהיר.
כרגיל פניתי ליבואן ואכן נשלח טכנאי מטעמם.
אך הטכנאי טען שהבעיה של שלג בשפה המקצועית אינה במסגרת אחריות יצרן.
כולי נסער פונה ליבואן אך לשווא הם עדיין טוענים שאין אחריות על תקלה מסוג זה.
פניתי למר משה הבעלים של סטריאו סטאר פתח תקווה והסברתי לו על התקלה החדשה כאשר כולי נסער...
לאחר כמה ימים אני מקבל טלפון מהיבואן והתשובה שלהם:אנחנו רוצים לשלוח לך מסך חדש באותו הגודל וכפיצוי אתה מקבל מסך תלת מיימד.
חשבתי שמישהו צוחק עלי...
אכן כך קרה הגיע אלי טכנאי מטעם היבואן החליף לי למסך חדש בקרטון ואווו כולל תלת מיימד.
כולי נרגש התקשרתי לסטריאו סטאר פתח תקווה ולא ידעתי איך להודות להם על השרות שמעולם לא הייתי מקבל ...ללא התערבות סטריאו סטאר.
בקיצור חברים יקרים מסתבר שלא סתם החנות קיימית משנת 1978 כל הכבוד.
משה וצוות העובדים תודה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתת
אני נוהג לא לרשום הרבה הודעות בפורום אבל פשוט הרגשתי צורך עז לרשום היום קצת על סטריאו סטאר.
אני לקוח של סטריאו סטאר מזה שנים רבות ואין לי פשוט דרך להודות למר משה וצוות העובדים המסור לכן החלטתי להגיב בפורום.
רכשתי לפני שנתיים מסך של אחת החברות הגדולות היום בשוק.
לפני כשבועיים שמתי לב שייש כתמים לבנים כאשר אני צופה בתמונה של רקע בהיר.
כרגיל פניתי ליבואן ואכן נשלח טכנאי מטעמם.
אך הטכנאי טען שהבעיה של שלג בשפה המקצועית אינה במסגרת אחריות יצרן.
כולי נסער פונה ליבואן אך לשווא הם עדיין טוענים שאין אחריות על תקלה מסוג זה.
פניתי למר משה הבעלים של סטריאו סטאר פתח תקווה והסברתי לו על התקלה החדשה כאשר כולי נסער...
לאחר כמה ימים אני מקבל טלפון מהיבואן והתשובה שלהם:אנחנו רוצים לשלוח לך מסך חדש באותו הגודל וכפיצוי אתה מקבל מסך תלת מיימד.
חשבתי שמישהו צוחק עלי...
אכן כך קרה הגיע אלי טכנאי מטעם היבואן החליף לי למסך חדש בקרטון ואווו כולל תלת מיימד.
כולי נרגש התקשרתי לסטריאו סטאר פתח תקווה ולא ידעתי איך להודות להם על השרות שמעולם לא הייתי מקבל ...ללא התערבות סטריאו סטאר.
בקיצור חברים יקרים מסתבר שלא סתם החנות קיימית משנת 1978 כל הכבוד.
משה וצוות העובדים תודה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתת