בעצם צודקסתם שאלה: למה לחפש חנויות פיזיות במקום לקנות ברשת?
גם בחנויות פיזיות יקר, בהרבה מקרים מה שאתה מחפש לא במלאי, להסתובב בחום בניו יורק לחפש חנויות יכול להיות כייף מפוקפק למי שזה לא התחביב שלו, וגם לסחוב זה לא כייף עד בעייה אם מדובר בכמויות גדולות, ואם מדובר בכמויות קטנות, הפרשי העלויות, אם בכלל יהיו כאלה בכיוון הרצוי, אינם מצדיקים את השקעת הזמן והטירחה.ברשת או יקר או משלוח יקר או לא שולחים לישראל.
החןןיה של להסתובב בחנות, לדפדף בין הדיסקים בידיים, לראות קונים נוספים, להתייעץ עם המוכר - אינה ברת תחליף. אם יש הזדמנות לך לחנויות!בעצם צודק
גם בחנויות פיזיות יקר, בהרבה מקרים מה שאתה מחפש לא במלאי, להסתובב בחום בניו יורק לחפש חנויות יכול להיות כייף מפוקפק למי שזה לא התחביב שלו, וגם לסחוב זה לא כייף עד בעייה אם מדובר בכמויות גדולות, ואם מדובר בכמויות קטנות, הפרשי העלויות, אם בכלל יהיו כאלה בכיוון הרצוי, אינם מצדיקים את השקעת הזמן והטירחה.
לא סתם העולם עובר לקניות מהרשת. זה לרוב פשוט עדיף.
אם אתה קונה דיסקים שיש ביניהם דמיון, יש סיכוי למצוא כמה מהם אצל אותו מוכר, ובכך להוריד את דמי המשלוח פר דיסק.
נראה לי שהחמצת את העובדה שהתייחסתי לזה:החןןיה של להסתובב בחנות, לדפדף בין הדיסקים בידיים, לראות קונים נוספים, להתייעץ עם המוכר - אינה ברת תחליף. אם יש הזדמנות לך לחנויות!
וגם את זה שלא מדובר בבעל התחביב עצמו:להסתובב בחום בניו יורק לחפש חנויות יכול להיות כייף מפוקפק למי שזה לא התחביב שלו,
אם @למה היה נוסע בעצמו, מראש לא הייתי כותב את התגובה שציטטת.הבת הקטנה שלי נוסעת שבוע הבא לניו יורק
לחצתי על צילומי 3 הפריטים הראשונים, מהם שניים pre-order ואחד "Notify me", שכנראה לא במלאי ואפשר להצטרף לרשימה של מי שרוצה לקבל התראה כשהם מגיעים.מצאתי !!! עכשיו נשאר לכוות שהם יהיו במלאי.https://www.roughtrade.com/us/genres/metal-1
אולי יקר אבל חוסך זמן ואנרגיה, מקנה נוחות (הסחורה מגיעה אליך) - דברים כאלה שווים כסף.ברשת או יקר או משלוח יקר או לא שולחים לישראל.
נכון, והייתי אומר שזה בעיקר נכון לגבי תקליטים (לא CD), הבעיה שכבר כמעט אין חנויות כאלה...החןןיה של להסתובב בחנות, לדפדף בין הדיסקים בידיים, לראות קונים נוספים, להתייעץ עם המוכר - אינה ברת תחליף. אם יש הזדמנות לך לחנויות!