חנויות בחיפה/קריות והסביבה עם מסכי LG?

gal75

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
היי חברים,
אחרי חיפושים רבים אני מעוניין לראות את המסך LG 42LW570, ופשוט לא מצאתי רשת אחת שיש בה את המסך להדגמה.
מישהו אולי מכיר חנות בסביבה שיכולה להציג לי את המסך הנ"ל או אחים גדולים/קטנים שלו?

תודה מראש
גל

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
עזוב אותך משטויות ומ LG , קפוץ לאניגמה ( בצ'ק פוסט בבניין של כתר ) ואחרי שהם ידגימו לך מה יש להם , נדבר .

hbs

חבר משקיען
מעורבות
9
נקודות
18
במרכז ראיתי שמחסני חשמל מחזיקים הרבה LG , תבדוק גם בחיפה

integral

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
בפעם האחרונה שהייתי בחנות של טרקלין בביג צומת קרית אתא הייתה שם 570 בתצוגה

mokes

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
יש בביג בוקס (תל חנן) דגמי LG. וקבל עוד המלצה על אניגמה בלי קשר.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני לא ממליץ על LW570 יש לה בעיה בהצדת שחור אמיתי ונקדיות נמוכה וזה נאמר גם בסיקרה של לאור קורן וגם מהסתכלות איישית אני ממליץ לך לקפוץ לחבר יקר לזהור מארמגדון יש לו טלוזיות מעולות אני מחזיק חזק מסמסונג נגיד D6400 שלטעמי אין מה להשוות אותו בין 570 עליו פשוט רמה אחרת של איכות מתבטא בעומק שחורים בנקדיות יתרון של LW570 זה התלת מימיד הפסיבי תלת מימיד משובח עם רוב הזמן תצופה בתלת מימיד הוא הטלוזיה עברוך אבל בHD די ההתאכזבתי ממנו והעדפתי לנות את LG LX6500 ועד עכשיו אני מבסוט עד הגג
הבעיה בD6400 זה הרוולציה HDR בכול עין במקםום FULLL HD בכול עין ככה גם בLW570 בגלל התלת מימיד הפסיבי שמקבלים חצי ידע לכול עין אבל החדות בעומק הצבעים מעולםים בתלת מימיד ב570 אין בעיה הרבה של זווית צרה וכפלית פשוט כיף לראות סרטים ולשחק בתלת מימיד בה מעולה פשוט שוב אני לא מומחה ויכול להיות שזה גם ענין של טעם אישי שלי תלך לחנות תסתכל על הטלוזיה ותחליט בהצלחה

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אין מה לשאול, קופצים לישראל באנגימה.

gal75

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
אני לא ממליץ על LW570 יש לה בעיה בהצדת שחור אמיתי ונקדיות נמוכה וזה נאמר גם בסיקרה של לאור קורן וגם מהסתכלות איישית אני ממליץ לך לקפוץ לחבר יקר לזהור מארמגדון יש לו טלוזיות מעולות אני מחזיק חזק מסמסונג נגיד D6400 שלטעמי אין מה להשוות אותו בין 570 עליו פשוט רמה אחרת של איכות מתבטא בעומק שחורים בנקדיות יתרון של LW570 זה התלת מימיד הפסיבי תלת מימיד משובח עם רוב הזמן תצופה בתלת מימיד הוא הטלוזיה עברוך אבל בHD די ההתאכזבתי ממנו והעדפתי לנות את LG LX6500 ועד עכשיו אני מבסוט עד הגג
הבעיה בD6400 זה הרוולציה HDR בכול עין במקםום FULLL HD בכול עין ככה גם בLW570 בגלל התלת מימיד הפסיבי שמקבלים חצי ידע לכול עין אבל החדות בעומק הצבעים מעולםים בתלת מימיד ב570 אין בעיה הרבה של זווית צרה וכפלית פשוט כיף לראות סרטים ולשחק בתלת מימיד בה מעולה פשוט שוב אני לא מומחה ויכול להיות שזה גם ענין של טעם אישי שלי תלך לחנות תסתכל על הטלוזיה ותחליט בהצלחה

ראשית, תודה לכולם
אני עובר ממסך LG שהוא HD READY ובן כמה שנים טובות, וההבדל באיכויות ביניהם ניכר מאוד.
אני גם חסיד של LG, לטעמי האישי יש להם איכות שידור SD יוצאת מן הכלל.
בכוונתי לשחק הרבה באקס בוקס/ווי עם המרת הדו לתלת מימד ולכן פאסיבי מאוד חשוב לי כי האקטיבי פשוט הורג לי את העיניים.
בגדול אני יותר משתמש לגיימינג מאשר צפיה, אבל אני לא חושב שאתאכזב משידורי ה HD שלה, בסה"כ אני לא וידאופיל והאיכות שהורגלתי אליה עד היום נשארת לה הרבה מאחור.
אני אעדכן בהמשך על רשמים שלי מהמסך, היום הוא אמור להגיע אליי. :בעד:

gal75

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
המסך הגיע וחובר.
פשוט נפלא, אני אעדכן בהמשך על ההתרשמות ממנו.
ליאור יקירי, יש לך במקרה ערכי כיול של הצעצוע הזה? :בעד:

integral

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור