רסיבר חישוב הספק למערכת כדי לרכוש שנאי

shamoo

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
שלום לכולם,

אחרי התייעצויות פה בפורום החלטתי על רכישת מערכת ק"ב בקופסא של Onkyo מארה"ב ביבוא אישי. המערכת הגיעה בשלום לפני כמה ימים והתחלתי להרכיב אותה (אכניס תמונות ומידע מלא על כך בשרשור נפרד). מהר מאוד הגעתי לבעיה המרכזית: אספקת חשמל :)

אני לא חזק בענייני חשמל ואני מנסה להבין איזה ספק כח יעשה את העבודה. אני צריך לחבר שני צרכנים: הרסיבר והסאב.
הספציפיקציות של הרסיבר מגדירות שהוא צריך 4.9 A (כלומר 4.9 אמפר) והסאב צריך 163W מקסימום. כל היחידות נכונות, כמובן, לזרם 110V שיש בארה"ב.
אפשר לראות את הנתונים על המערכת באתר של Onkyo ארה"ב כאן

מישהו יכול לעזור לי לחשב איזה ספק כח אני צריך? כמה וואט הוא צריך לספק? יש הצעה לגבי שנאי/ספק ספציפי?

תודה!

onoff

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
אל תשבור ת'ראש ואל תתעסק במה שאתה לא מבין (חשמל), תן את המכשיר לטכנאי אמין שיעשה את החלפת השנאי.
לגבי הסאב אילה הם נתוני הוואטים שלו.
בעיקרון הנתונים נכונים גם ל 220-240 V
תהנה ובהצלחה

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,916
נקודות
113
אם אני זוכר נכון, ההספק עבור מעגל של נגדים בלבד הוא זרם X מתח (RMS), ועירוב רכיבים לא נגדיים מקטין אותו.

כלומר ההספק במקרה שלנו הוא סדר-גודל של 110V X 5A, כ-550W. ונראה לי שזה כבר כולל את הסאב.

הייתי לוקח שנאי של לפחות קילוואט, שאפשר למצוא כאן ב-532 ש"ח וב-559 ש"ח, כאשר ב-587 ש"ח יש כבר שנאי של 1500W. כל המחירים כוללים משלוח.

אולי למומחי החשמל המקצועיים (אני רק חובב) יש המלצות מתאימות יותר.

בהצלחה בכל מקרה!
עמיר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור