arye.gur
חבר משקיען
- מעורבות
- 882
- נקודות
- 113
כלשונם של עורכי הדין אקדים ואומר שכל התייחסות למילה "ראש" משמעותה "ראש הפטיפון"...
הראש שברשותי הוא LINN KARMA שהיה פעם (יעני לפני עשרות שנים) הטופ של לין. בשנה האחרונה התחלתי לחשוד בראש שהוא עייף במקצת וצריך לעשות איתו משהו.
העצות שקיבלתי נחלקו לשתיים: אלה שטענו שכל זמן שהראש נשמע בסדר אל תיגע לעומת אלה שטענו שלא יתכן שראש בן עשרות שנים עדיין מתפקד כמו שצריך.
הראש תפקד כמו שצריך. לא קיפץ על תקליטים, נשמע בסדר. הנשמע בסדר הטריד אותי מפני שהתחלתי לשים לב לכך שיש לי נטייה גוברת והולכת להאזין לדיסקים ולוותר על האזנה לתקליטים. בסיטואציה הזו התחזקה בי המחשבה שמשהו רע קורה עם הראש, משהו שלא חודר להכרה שלי - כלומר אני לא יכול להגדיר מה משתנה בצליל, אבל על פי ההתנהגות שלי ברור שהראש גומר את הקריירה.
מה עושים?
להשקיע בראש חדש לא בא לי כי כדי להגיע לרמתו של הראש הנוכחי אני צריך להשקיע הרבה במושגים של אלפי שקלים אם לא יותר.
האופציה האחרת היא לשפץ את הראש.
חפירות באינטרנט מגלות ששיפוץ ראש יכול להיות בעייתי כי לא וודאי שהראש יחזור מהחידוש עם אותו הצליל איתו יצא לשיפוץ. במילים אחרות הראש שחוזר מהשיפוץ שונה מהמקורי למרות שהוא עדיין באותו הגוף.
חפירות נוספות הביאו אותי לחברה באנגליה, EXPERT STYLUS (להלן "סטיילוס) שלפי העדויות באנגליה יודעים את המלאכה.
לפני כשנה התחלתי להתכתב איתם, עדיין מהסס אבל לפחות הבנתי שהסכום שאני הולך לסכן בשיפוץ הוא כ 2000 ש"ח, סיכון לא גבוה בהשוואה לכל האופציות האחרות.
נתתי לסטיילוס אור ירוק - רוצה שיפוץ.
בשלב הראשון שלחו לי הוראות סופר מפורטות איך לשלוח להם את הראש באמצעות EMS - שירות דואר בינלאומי שלא ידעתי על קיומו. ההוראות כללו מה בדיוק לכתוב על האריזה כך שהראש יגיע אליהם ללא עיכובים במכס. שירות ה EMS כולל מעטפה שקיבלתי בדואר ולתוכה הכנסתי את הראש הארוז וההוראות מתייחסות למה צריך להיות כתוב על המעטפה החיצונית של EMS. שירות מדהים. 111 ש"ח ותוך שלושה ימים קיבלתי אישור ב SMS מהדואר שהחבילה הגיעה לייעודה ותוך 10 דקות נוספות קיבלתי מייל מ סטיילוס שמאשר שהראש הגיע אליהם.
שלב הבא בקשו ממני להמתין שבוע כדי לקבל מהם דוח מה מצבו של הראש ובהתאם התיקון ועלות התיקון.
צירפתי את הדוח, מעניין כשלעצמו.
עכשיו נותר לחכות ולשמוע איך הראש המשופץ יישמע. השיפוץ אורך כחודש.
אספר לכם חוויות.
אריה
EXPERT STYLUS & CARTRIDGE COMPANY
Striving for perfection
Omega House
50 Harriotts Lane
Ashtead
Surrey
KT21 2QB
UNITED KINGDOM
Email: info@expertstylus.co.uk
Tel: + 44 (0) 1372 276604
Fax: + 44 (0) 1372 276147
CARTRIDGE EXAMINATION REPORT
Date: 15/05/2018
Dear Mr. Gur,
Cartridge Model: Linn Karma Serial No 3647
Having carried out a detailed examination of your cartridge, we are pleased to confirm as follows:
Coils: - 2 Ohms - good
Suspension: - good
Cantilever: slight bend
Diamond: - very badly worn – should see sooner
Recommendations: Carry out complete overhaul to include cleaning and removoval of magnetic particles about coil former, straighten aluminium cantilever, fit new latex coil protection cover, remove existing diamond from cantilever and re-tip with low mass Paratrace profile diamond and audition.
Cost of necessary work: £275.00.00 inclusive of return insured postage.
Payment: Will be requested following completion of necessary work.
Please confirm if you wish to proceed.
Delivery: 3/4 weeks
Packaging: Blue box. Guard: No
Address: Mr Ayre Gur, 24 David Pinsky Street, 34353 Haifa, Israel
Email: arye.gur@hotmail.com
Tel: Please advise
PlLEASE ADVISE IF ANY OF THE ABOVE DETAILS ARE INCORRECT
הראש שברשותי הוא LINN KARMA שהיה פעם (יעני לפני עשרות שנים) הטופ של לין. בשנה האחרונה התחלתי לחשוד בראש שהוא עייף במקצת וצריך לעשות איתו משהו.
העצות שקיבלתי נחלקו לשתיים: אלה שטענו שכל זמן שהראש נשמע בסדר אל תיגע לעומת אלה שטענו שלא יתכן שראש בן עשרות שנים עדיין מתפקד כמו שצריך.
הראש תפקד כמו שצריך. לא קיפץ על תקליטים, נשמע בסדר. הנשמע בסדר הטריד אותי מפני שהתחלתי לשים לב לכך שיש לי נטייה גוברת והולכת להאזין לדיסקים ולוותר על האזנה לתקליטים. בסיטואציה הזו התחזקה בי המחשבה שמשהו רע קורה עם הראש, משהו שלא חודר להכרה שלי - כלומר אני לא יכול להגדיר מה משתנה בצליל, אבל על פי ההתנהגות שלי ברור שהראש גומר את הקריירה.
מה עושים?
להשקיע בראש חדש לא בא לי כי כדי להגיע לרמתו של הראש הנוכחי אני צריך להשקיע הרבה במושגים של אלפי שקלים אם לא יותר.
האופציה האחרת היא לשפץ את הראש.
חפירות באינטרנט מגלות ששיפוץ ראש יכול להיות בעייתי כי לא וודאי שהראש יחזור מהחידוש עם אותו הצליל איתו יצא לשיפוץ. במילים אחרות הראש שחוזר מהשיפוץ שונה מהמקורי למרות שהוא עדיין באותו הגוף.
חפירות נוספות הביאו אותי לחברה באנגליה, EXPERT STYLUS (להלן "סטיילוס) שלפי העדויות באנגליה יודעים את המלאכה.
לפני כשנה התחלתי להתכתב איתם, עדיין מהסס אבל לפחות הבנתי שהסכום שאני הולך לסכן בשיפוץ הוא כ 2000 ש"ח, סיכון לא גבוה בהשוואה לכל האופציות האחרות.
נתתי לסטיילוס אור ירוק - רוצה שיפוץ.
בשלב הראשון שלחו לי הוראות סופר מפורטות איך לשלוח להם את הראש באמצעות EMS - שירות דואר בינלאומי שלא ידעתי על קיומו. ההוראות כללו מה בדיוק לכתוב על האריזה כך שהראש יגיע אליהם ללא עיכובים במכס. שירות ה EMS כולל מעטפה שקיבלתי בדואר ולתוכה הכנסתי את הראש הארוז וההוראות מתייחסות למה צריך להיות כתוב על המעטפה החיצונית של EMS. שירות מדהים. 111 ש"ח ותוך שלושה ימים קיבלתי אישור ב SMS מהדואר שהחבילה הגיעה לייעודה ותוך 10 דקות נוספות קיבלתי מייל מ סטיילוס שמאשר שהראש הגיע אליהם.
שלב הבא בקשו ממני להמתין שבוע כדי לקבל מהם דוח מה מצבו של הראש ובהתאם התיקון ועלות התיקון.
צירפתי את הדוח, מעניין כשלעצמו.
עכשיו נותר לחכות ולשמוע איך הראש המשופץ יישמע. השיפוץ אורך כחודש.
אספר לכם חוויות.
אריה
EXPERT STYLUS & CARTRIDGE COMPANY
Striving for perfection
Omega House
50 Harriotts Lane
Ashtead
Surrey
KT21 2QB
UNITED KINGDOM
Email: info@expertstylus.co.uk
Tel: + 44 (0) 1372 276604
Fax: + 44 (0) 1372 276147
CARTRIDGE EXAMINATION REPORT
Date: 15/05/2018
Dear Mr. Gur,
Cartridge Model: Linn Karma Serial No 3647
Having carried out a detailed examination of your cartridge, we are pleased to confirm as follows:
Coils: - 2 Ohms - good
Suspension: - good
Cantilever: slight bend
Diamond: - very badly worn – should see sooner
Recommendations: Carry out complete overhaul to include cleaning and removoval of magnetic particles about coil former, straighten aluminium cantilever, fit new latex coil protection cover, remove existing diamond from cantilever and re-tip with low mass Paratrace profile diamond and audition.
Cost of necessary work: £275.00.00 inclusive of return insured postage.
Payment: Will be requested following completion of necessary work.
Please confirm if you wish to proceed.
Delivery: 3/4 weeks
Packaging: Blue box. Guard: No
Address: Mr Ayre Gur, 24 David Pinsky Street, 34353 Haifa, Israel
Email: arye.gur@hotmail.com
Tel: Please advise
PlLEASE ADVISE IF ANY OF THE ABOVE DETAILS ARE INCORRECT