LCD חיבור wii ל-LCD ללא כניסה פנוייה דחוף ביותר

shaytech

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לילה טוב.

ראשית, אני קצת לא מבין אז ייתכן ואני שואל שאלות דביליות כך שאיתכם הסליחה.
ביום שישי רכשתי מכשיר wii וכשניסיתי לחבר אותו לטלויזיה גיליתי כי אין לי כניסה "פנוייה" עבורו:
ה-LCD הוא של חברת היטאצי מדגם L32A01A.
יש לו 2 כניסות "רגילות" - שקע צהוב, שקע אדום ושקע לבן - 2 כניסות אלה "תפוסות" כבר ע"י הממיר של הוט (מהממיר יוצא כבל בחיבור סקארט ונכנס ל-3 החיבורים הנ"ל במסך) וע"י ה-DVD (חיבור רק של השקע הצהוב מהרסיבר למסך. ה-DVD עצמו מחובר לרסיבר ע"י כבל אופטי).
חוץ מ-2 כניסות אלה, יש לו עוד 2 כניסות אשר מכונות בחוברת ההסבר של הטלויזיה "וידאו מפוצל (Y/Pb/Pr)" - האם אלו יציאות שאתם מכנים קומפוננט?

בכל מקרה, החיבור של ה-wii הוא של כניסה "רגילה" כלומר צהוב+אדום+ לבן כך שכרגע אין לי לאן לחבר אותו.

כיצד הייתם ממליצים לי לנהוג?
האם לחבר את הממיר בצורה אחרת וע"י כך "לפנות" חיבור "רגיל" או שאולי כדאי לרכוש מוצר שתפקידו לאפשר חיבור של עד 3 מכשירים לאותו שקע (ראיתי אמוצר שכזה בחיפושי אחרי פתרון)?
האם ניתן לקחת את 3 החיבורים שיוצאים מה-wii ולחבר אותם בצורה כלשהי לאחד החיבורים הפנויים?
האם החיבור שקיים לי נכון להיום של הממיר הוא בכלל איכותי בצורה זו?
חשוב לי לציין כי אני מעדיף בשלב זה להמנע מהשקעות גדולות יחסית בכבלים תחליפיים (במידה וזו אפשרות).

בכל מקרה אודה לסיוע מהיר כי הילדים שלי מתחילים לפתח כלפי סימני עצבנות...

תודה מראש
שי

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
כתבת שהרסיבר מחובר למסך עם כבל צהוב, אבל שה- DVD מחובר אל הרסיבר רק בכבל אופטי שזה אודיו בלבד...
תוודא שה- DVD לא מחובר למסך (אות הוידאו) דרך חיבור אחר.
אם ה- DVD לא מחובר לרסיבר גם בוידאו, אז אתה יכול לוותר על הכבל הצהוב מהרסיבר למסך ולחבר במקומו את ה- wii
בכל מקרה, זה החיבור שנחשב לנחות ביותר (נקרא קומפוזיט) ועדיף היה לחבר דרך קומפוננט (שיש למסך שלך).

shaytech

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ראשית תודה לתגובה המהירה.
האמת - סיבכת אותי.
ה-DVD מחובר לרסיבר באמצעות כבל אופטי. חוץ מזה, ישירות מה-DVD יוצא כבל צהוב (וידאו?) למסך ה-LCD. בניסיונות החיבור של ה-wii, הוצאתי את הכבל הצהוב ואז נעלמה התמונה ורק נשמע הסאונד של ה-DVD.
האם משהו לא בסדר בחיבורים האלו (של ה-DVD)?

חוץ מזה אתה כותב כי עדיף להשתמש בקומפוננט (שאני מבין כי אלו החיבורים שתיארתי בהודעה הקודמת). השאלה היא למה עדיף? לחיבור של ה-WII? של ה-DVD? של הממיר?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אז שתי הכניסות (קומפוזיט - צהוב) תפוסות כבר, אחת ע"י הממיר והשניה ע"י ה- DVD, בעיה...
Y/Pb/Pr מומלץ עבור ה- DVD וה- wii

shaytech

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אוקי. נראה לי שאני מתחיל לקלוט...
השאלה היא מה עדיף (גם בשיקולי תקציב):
אפשרות אחת היא לרכוש כבל קומפוננט ולחבר איתו את ה-DVD למסך (וכך לשחרר כניסת קומפוזיט ל-WII) או אפשרות שניה לחבר את ה-wii ע"י כבל קמפוננט אבל אז ככל הנראה יהיה עלי לרכוש כבל מיוחד שיוצא מה-wii לקומפוננט במקום הקומפוזיט שהגיע עם המכשיר.

מה אתה אומר? יש הבדל בעלויות?
אגב, הממיר מחובר בצורה האופטימלית?

shaytech

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה ושבוע מצויין

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור