LCD חיבור VGA יכול להעביר תוכן של 720p ו 1080p?

gbonfil

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שאלה: אני מחבר מחשב לטלויזית LCD FULL HD דרך חיבור VGA (אנלוגי). האם אני עדיין יכול לצפות בתכנים של 1080p דרך מסך הטלויזיה? ומה עם 720p? גם יכול?

תודה רבה, אני חדש בעולם ה HD. עד לא מזמן עדיין השתמשתי בחיבור s-video והייתה לי טלויזית CRT :)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
יכול להעביר גם 1080p, אבל זה תלוי גם בטלוויזיה, צריך להיות כתוב בחוברת ההוראות איזו רזולוציה מקסימלית היא מקבלת דרך VGA.

gbonfil

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הנה עוד שאלה שבדיוק צצה לי עכשיו. זה יותר נכון הצעה לבדיקה אם הטלויזיה שלך יכולה לקבל תכנים של HD (720p, 1080p.) ע"י חיבור VGA. אני מבקש מהמבינים להגיד לי אם הבדיקה שאני הולך לכתוב נכונה או לא:

אז כדי לדעת אם הטלויזיה שלך כן מקבלת רזולוציות של HD דרך VGA, מספיק לראות אם בווינדוס ב"הגדרות רזולוציה", הרזולוציה של התקן מס' 2 (טלויזיה) היא המומלצת של אותו טלוזיה שצויין ע"י היצרן.

הבנתם פחות או יותר למה אני מתכוון?
לדוגמא: לי יש טלוזיית LG 26 אינצ' hd-ready. הרזולוציה המומלצת והאופטימלית שכתובה בחוברת ההוראות היא 1366X738. חיברתי את המסך הזה למחשב הנייד דרך VGA וראיתי שבווינדוס בחלון "רזולוציית מסך" הרזולוציה של התקן מס' 2 הייתה אכן 1366X738 (או שפשוט העברתי לרזולוציה הזאת באפשרויות שנתנו לי).

בבקשה חזרו אלי עם תשובה והאם בדיקה מסוג זה נכון ואמינה?
אני פשוט רוצה לדעת אם אני יכול לראות HD עם חיבור VGA כי פשוט ה חיבור HDMI של המחשב שלי עושה בעיות. (מזהה טלויזיה אך אין תמונה ולא קול).

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
לגבי הVGA, הוא יודע להעביר רק I ולא P.
לגבי הHDMI, תעדכן את הגרסת הדרייבר של כרטיס המסך.

במידה והמסך יודע לקבל שידור 1080, תכוון את המחשב בהתאם. למעשה המסך יבצע לעצמו DOWNSCALE בכדי להתאים את התמונה לרזולוציה הטבעית.
תנסה גם לשים את המחשב לרזולוציה טבעית של המסך ובכך המחשב יתמודד עם הDOWNSCALE.
בשני המקרים תראה איזה מקרה הכי טוב בשבילך...

gbonfil

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אוקיי תודה.
לא ידעתי ש VGA מסוגל להעביר I בלבד. תודה על הנתון החשוב הזה.

ושאלה אחרונה לעת עתה: האם אפשר להגדיר איכשהו שחיבור HDMI יעביר תמונה בלבד ולא קול??

gbonfil

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
רגע רגע שניה אחת.
ליאור (מנהל) כתב למעלה שחיבור VGA יכול להעביר תכנים של 1080p אז אני רוצה להבין: VGA יכול להעביר P או לא?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור