שלום לכולם.
לפני יומיים רכשתי טלוויזית LCD SAMAUNG A450.
בנוסף קניתי כבל מושקע SCART - SVIDEO + 2 AUDIO מוזהב מאופיסדיפו (125 ש"ח).
הבעיה היא שהטלויזיה לא קולטת את שום אות מהממיר של HOT בחיבור הזה. גם כשאני על ערוץ SVIDEO הטלויזיה מציגה "אין אות". הטכנאי שהתקין לי את הטלויזיה מלמל משהו על כבל לא מתאים ומיהר להסתלק. כשחזרתי לחנות שבה קניתי המוכר ניסה להסביר לי שעדיף חיבור RCA פשוט ושהוא עדיף על SVIDEO (מה שנראה לי לא נכון בעליל). בנוסף הוא המליץ לי על כבל של SCART ל -COMPONENET וכשאמרתי לו שאין כבל כזה ללא TRANSCODER הוא טען שיש כבל כזה ואפילו לו יש בבית. מוכר אמר ש"חיבור SVIDEO בטלויזיה הזו הוא נחות בשידורי טלויזיה ומשתמשי בו למשחקים". סוף ציטוט.
בקיצור, מכל ההתחמקויות של הטכנאי והמוכרים אני מבין שיש בעיה בדגם הזה.
האם מישהו מכיר בעיה של חיבור SCART-SVIDEO בדגם הזה?
האם מישהו כן מחובר בדגם הזה באותו חיבור שציינתי?
אודה לכם על עזרתכם בנושא.
לפני יומיים רכשתי טלוויזית LCD SAMAUNG A450.
בנוסף קניתי כבל מושקע SCART - SVIDEO + 2 AUDIO מוזהב מאופיסדיפו (125 ש"ח).
הבעיה היא שהטלויזיה לא קולטת את שום אות מהממיר של HOT בחיבור הזה. גם כשאני על ערוץ SVIDEO הטלויזיה מציגה "אין אות". הטכנאי שהתקין לי את הטלויזיה מלמל משהו על כבל לא מתאים ומיהר להסתלק. כשחזרתי לחנות שבה קניתי המוכר ניסה להסביר לי שעדיף חיבור RCA פשוט ושהוא עדיף על SVIDEO (מה שנראה לי לא נכון בעליל). בנוסף הוא המליץ לי על כבל של SCART ל -COMPONENET וכשאמרתי לו שאין כבל כזה ללא TRANSCODER הוא טען שיש כבל כזה ואפילו לו יש בבית. מוכר אמר ש"חיבור SVIDEO בטלויזיה הזו הוא נחות בשידורי טלויזיה ומשתמשי בו למשחקים". סוף ציטוט.
בקיצור, מכל ההתחמקויות של הטכנאי והמוכרים אני מבין שיש בעיה בדגם הזה.
האם מישהו מכיר בעיה של חיבור SCART-SVIDEO בדגם הזה?
האם מישהו כן מחובר בדגם הזה באותו חיבור שציינתי?
אודה לכם על עזרתכם בנושא.