חיבור Samsung ES7500 למערכת קולנוע ביתי

yigal83

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום

רכשתי את הטלוויזיה ES7500 ואני רוצה לחבר אותה לקולנוע הביתי (אותו אני מזמין בקרוב: 2 רמקולים איכותיים + רסיבר). הטלוויזיה הזו מאוד משוכללת, ועד כמה שאני יודע היא מתחברת לאינטרנט ולרשת הביתית (כולל חיבור אלחוטי), יודעת לנגן את מרבית (אם לא כל) הפורמטים שיש מהרשת אינטרנט USB וכדומה.
האם הטלוויזיה הזו יכולה לשמש כמרכז של הקולנוע הביתי ואז הרסיבר יכול להיות די פשוט (ללא חיבור לאינטרנט, ללא USB, לא חייב לנגן את כל הפורמטים כי הרי הטלוויזיה יודעת ...) רק מגביר בצורה טובה לרמקולים (כמובן עם רדיו וחיבור ל DVD וכדומה) ? האם במקרה כזה כל המידע יצא מהטלוויזיה (במקרה שלנו רק הקול) לרסיבר שרק יגביר את הצלילים לרמקולים ? איך מחברים את המערכת בצורה כזו (אני לפני שיפוץ סלון והתכנון בעיצומו).

האם אני חייב עם טלוויזיה כזו רסיבר טוב (פרט לנושא ההגברה של הצלילים) עם כל הפיצ'רים שיש כיום ?

תודה על העזרה
יגאל

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
האם הטלוויזיה הזו יכולה לשמש כמרכז של הקולנוע הביתי ואז הרסיבר יכול להיות די פשוט (ללא חיבור לאינטרנט, ללא USB, לא חייב לנגן את כל הפורמטים כי הרי הטלוויזיה יודעת ...)

הטלוויזיה לא יודעת לנגן כל פורמט , דיסקים בלו ריי , סרטי תלת מימד ?
כל חודש יוצאים מקודדים חדשים ,
סאונד HD ?
http://www.samsung.com/us/video/tvs/UN46ES7500FXZA-specs#
איפה רשום סוגים DTS ?
שלא לדבר 5.1 לא מנגן , 24 BIT לא מנגן ולא מנתח
רמקולים 10 W

אם אתה רוצה לשמוע איכותי או נורמאלי או ברמה בינונית אתה חייב רסיבר
כבלים לרמקולים טובים +רמקולים שלא לדבר על מחשב וכרטיס מסך טוב

אתה יכול לקנות רסיבר משומש ללא USB או אינטרנט אבל היום כל רסיבר איכותי
מגיע עם כל האלמנטים

רמקולים איכותיים + רסיבר
לא הבנתי למה רק 2 רמקולים ?
זה לא מערכת סטריאו
וכמו שאני מבין לא תוציא כסף על הרסיבר איכותי ?

אתה מנסה לחסוך כסף בתקווה שהטלוויזיה תהיה המחשב או DVD שלך
הרבה בעיות , תאימות , סאונד לא תואם
אתה תצטרך לבחור רק סאונד AC3
תוכל להעביר SPDIF לרסיבר
ובכך לחסוך מחשב . אבל אז איך תוריד סרטים ? איזה מערכת הפעלה תהיה לך ?+אנטי וירוס איזה ?
תגיע מהר למסקנה מחשב
או שמערכת זאת עם האילוצים תספיק לך

yigal83

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אסביר יותר בפירוט: עד כמה שקראתי על הטלוויזיה הזו, ES7500 יודעת להקרין ולנגן את מרבית הפורמטים שמסתובבים היום. קבצי הסרטים יהיו על המחשבים או ברשת הביתית (דיסק שיושב על הרשת ויודע לספק מה שרוצים - תמונות, מוזיקה, סרטים וכדומה). כמובן שיש ראוטר שמפזר את המידע קווית ואלחוטית לכל הבית (הטלוויזיה יודעת להתחבר לשניהם). את הסרט ניתן להוריד מהאינטרנט או בכל צורה אחרת ולשמור ברשת - כך שלטלוויזיה תהיה גישה אליהם.
הטלוויזיה במקרה הזה יכולה לקרוא את המידע (סרטים לדוגמא) ולהציג את התמונה. השאלה שלי היא, האם היא יכולה להעביר רק את הקול לרסיבר ? האם היא יודעת לפענח את המידע (של הקול) או שהיא מעבירה אותו גולמית לרסיבר ?
הטלוויזיה יודעת לפענח קול כי היא משמיע את המידע בשני הרמקולים => יש פיענוח.
הרסיבר יקבל את המידע מהטלוויזיה (קול) ותפקידו לפענח (אם צריך) להגביר ולהעביר את המידע לרמקולים.
כמובן שאם ארצה לראות סרט, יש לי DVD ובעתיד Blue ray (הסיכוי נמוך כי בפועל אנו כמעט ולא רואים סרטים מ DVD, מרבית הסרטים הם מ Yes או סרטים מהאינטרנט שהינם באיכות HD). הרסיבר בנוסף ישמש כמקלט רדיו וכן השמעת מוזיקה מ CD (בשביל זה יש DVD) אך בייחוד mp3 שיש ברשת הביתית או USB (וכל זה יכול להגיע בעזרת הטלוויזיה - האם אני צודק ?).
רסיבר כמובן שיהיה לי - השאלה שלי האם אני חייב ללכת על משהו איכותי או מספיק פשוט יותר כי הטלוויזיה יודעת לעשות המון דברים דבר שיכול לחסוך כסף ברסיבר.
בהתחלה חשבתי על 5.1 רמקולים קטנים יחסית (מגבלה כספית) אך לבסוף שוכנעתי (אחרי ששמעתי את ההבדלים כמובן) ללכת עם קצת יותר כסף על זוג רמקולים איכותיים מאוד (Morel octave signature) שאיתו לא ניתן לדעת שאין 5 רמקולים. יש לי זוג רמקולים ישנים יותר שיכולים לשמש כרמקולים אחוריים (בינתיים) ובעתיד (כשיהיה קצת כסף פנוי למטרה זו) אוסף רמקולים נוספים למערכת.
אז אין קשר כל כך לוירוסים, מערכת הפעלה וכדומה.

מקווה שמובן יותר מה שאני מתכנן (רוצה - אם זה אפשרי כמובן וזו השאלה).

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
הטלוויזיה במקרה הזה יכולה לקרוא את המידע (סרטים לדוגמא) ולהציג את התמונה. השאלה שלי היא, האם היא יכולה להעביר רק את הקול לרסיבר ? האם היא יודעת לפענח את המידע (של הקול) או שהיא מעבירה אותו גולמית לרסיבר ?
כתבתי לך כן אבל מוגבל
רק דרך SPDIF
מקודדים רבים של AC3 ו DTS
לא קורא
קבצים של 5.1 אם מעביר גולמית , בהוראות לא כתוב כלום ולכן עבורי לא קיים

הטלוויזיה יודעת לפענח קול כי היא משמיע את המידע בשני הרמקולים => יש פיענוח.
רק AC3 שלא לדבר על סוגים אין ספור של MP4 שלא קורא
DTS לא קורא

הרסיבר יקבל את המידע מהטלוויזיה (קול) ותפקידו לפענח
המסך לא מעביר כל סאונד לרסיבר שלא מפענח והפיענוח מוגבל , מה שהוא לא מפענח לא מעביר כי אין DATA
הטלוויזיה שלך לא רסיבר ולא מפענח

הרסיבר בנוסף ישמש כמקלט רדיו וכן השמעת מוזיקה מ CD (בשביל זה יש DVD) אך בייחוד mp3 שיש ברשת הביתית או USB (וכל זה יכול להגיע בעזרת הטלוויזיה - האם אני צודק ?).
עשית מיקס שלם
פורמטים חלק ממסך שלא יודע לקלוט חלק מרסיבר
כתבת על רשת מחשבים וים סיפורים
הפכת את הבית שלך לתחנת שידור

זה לא ריאלי ולא עובד , זה ברדק של כבלים , זה ברדק עם 2 שלטים

מחשב מתחבר לרסיבר משם לטלוויזיה
רמקולים של מסך לא איכותיים על תבנה עליהם
YES לרסיבר משם למסך
DVD לרסיבר משם למסך

הטלוויזיה יודעת לעשות המון דברים דבר שיכול לחסוך כסף ברסיבר.
המסך שלך לא יודע כלום כמעט לעשות בסאונד
גם רמקולים קטנים ולא איכותים
על תחסוך כסף ברסיבר ולא ברמקולים ולא כבלים

קנה רסיבר משומש , רמקולים משומשים

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור