LCD חיבור LCD HITACHI לכ.מסך GeForce

ofir_y

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן, קניתי לפני כמה ימים היטאצ'י 32" ואני כבר מיואש.

נתחיל בכ.מסך: יציאת VGA, DVI, COMPONENTS, S-Video
טלוויזיה: RCA, VGA, COMPONENTS (אין אס.וידאו).

חיבור VGA מהכ.מסך למסך מחשב - עובד מצויין. לטלוויזיה - לא עובד.
בדקתי עם מחשב נייד, ומשם הVGA לטלוויזיה עובד. כאילו שהחיבור VGA בכ.מסך
שלי יכול לעבוד רק עם מסך מחשב.

קניתי כבל COMPONENTS->VGA. חיברתי למסך את ה-VGA ולכ.מסך את הקומפונטנס. כאן מתחילה הבעיה - פשוט לא רואים טוב! קשה מאוד לקרוא טקסט
על המסך, סרטים נראים באיכות לא משהו בכלל. עדכנתי דרייברים, שיחקתי עם כל הרזולוציות האפשריות (1080i, עם רזולוציות שונות), אני כבר מיואש.

ועוד תופעה נחמדה שהתחילה - כל פעם שאני "נוגע" בתוכנה של NVIDIA כדי להגדיר,
המסך נהיה שחור לשניה וחוזר לעצמו. הכוונה לתוכנת ה-Control panel, וסתם הפעלה שלה, כיבוי שלה, כניסה לתפריט אחר.. בלי לשנות בכלל הגדרות.

כל עזרה, תתקבל בברכה.

אופיר

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
מה דגם הטלויזיה?
אתה מחבר את הטלויזיה כשמסך המחשב גם מחובר?

ofir_y

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
דגם: L32S02A\L32A02A של היטאצ'י

וכן - גם המחשב מחובר, אבל בהתחלה ניסיתי את כל האופציות (Clone,dual) ואחרי זה פשוט ניסיתי לעשות כ-Single Display, העיקר שיעבוד טוב.

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
לפי בדיקה שעשיתי הטלויזיה שלך תומכת בNative Resolution בחיבור למחשב דרך VGA מה שאומר שעל הדף לא אמורה להיות בעיה. לגבי הקומפוננט - זה לא חיבור שמתאים לעבודה עם מחשב.
עברת על המדריך לחיבור מחשב לטלויזיה באתר? אתה "בקיא בחומר" פחות או יותר?
מה הדגם של כרטיס המסך? מדובר בכרטיס ישן יחסית?

ofir_y

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
היי רועי,
מדובר על כ.מסך Geforce 7300 gs.
קראתי את המדריכים הרלוונטיים, ולא עזר לי.

לגבי הקומפוננט - אני מדגיש למקרה שלא הסברתי את עצמי קודם, שהחיבור בטלוויזיה הוא VGA.
בכ.מסך, יש חיבור למסך נוסף קומפוננט\אס.וידאו . מכיוון שאין לי אס.ווידאו, אני חייב להשתמש בקומפוננט.
קניתי כבל נחמד שמעביר מקומפוננט ל-VGA וכך זה מחובר כרגע.

ניסיתי לעשות את הדבר הבא: חיברתי את הVGA של הטלוויזיה לכרטיס מסך הישן (Built in) שבמחשב,
והכל עבד פרפקט (VGA ל- VGA, מבחינת החיבורים). אבל - ככה המסך מחשב מנותק, וגם אני מעדיף להשתמש
בכרטיס מסך הטוב יותר.
במקרה ואני כבר ממש אהיה מיואש (=לא תצליחו לעזור לי) אני אקנה ממתג VGA ואחבר את זה ככה.

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
הבנתי את עניין הקומפוננט. מה שניסיתי לומר הוא שכל החיבורים האנלוגיים שמיועדים לחיבור ממיר/קונסולות משחק /DVD כמו S-video, Component, Scart RGB לא מתאימים לעבודה עם מחשב כיוון שהטלויזיה לא בנויה לתת Native Resolution דרכם כלומר לחלק את הפיקסלים 1:1 כמו שמסך מחשב עושה. טלויזיות בד"כ מאפשרות NR דרך כניסת הVGA וחלקן גם דרך HDMI. יציאת הS-VIDEO שיש לך באמצע הכרטיס מיועדת לתצוגות אנלוגיות כמו חיבור לטלויזית CRT ישנה והיא לא מתאימה לLCD.
לא רציתי לרוץ למסקנות כבר בהודעה הראשונה אבל נשמע שהבעיה היא אכן בכרטיס המסך.
כשאתה בלוח הבקרה של NVIDIA איזו רזולוציה אתה בוחר לטלויזיה?

ofir_y

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
בחרתי בכל הרזולוציות האפשריות,

וכמובן במיוחד את אלה שהטלוויזיה תומכת בהן (יש לי את הספר הוראות שיש בו את הרזולוציה לכל חיבור וכו').

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור