שלום ליאור
אני חדש כאן ולא בטוח אם אני כותב במקום הנכון או שהייתי אמור לפתוח שירשור חדש ... אשמח לקבל הנחיות ...
יש לי מספר שאלות ואשמח לקבל עזרה :
יש לי מסך פלזמה של פנסוניק דגם אמריקאי TH42PH10UKA
למסך יש כניסת BNC ו HDMIX2 + VGA
יש לי מגבר אונקיו 505 גם כן אמריקאי
DVD פשוט
PS2
ממיר יס מקס וממיר יס HD
איך אני מחבר את כל הסיפור הזה יחד בצורה הכי טובה
היה הטכנאי של יס וחיבר את ה HD ( תמונה מדהימה ) דרך ה HDMI למגבר וממנו לטלויזיה אך הסאונד מחובר בנפרד ( קאוקס ) - המקס שיש לו רק יציאת סקארט למיטב הבנתי לא הצלחנו לחבר טוב אפילו שהטכנאי נתן לי מעין מחבר סקארט כזה שיוצאים ממנו 3 כבלים של ה RGBהתמונה יוצאת בשחור לבן ובאיכות נמוכה מאוד
קצת מסובך אני יודע ... אך בכל זאת מה אני צריך כדי לסדר את העניין ?? האם יש ממירים של יס שיש להם חיבורים שונים ? או אני צריך מחברים או כבלים אחרים ?
אשמח כאמור לקבל עצה
תודה
ניר
אני חדש כאן ולא בטוח אם אני כותב במקום הנכון או שהייתי אמור לפתוח שירשור חדש ... אשמח לקבל הנחיות ...
יש לי מספר שאלות ואשמח לקבל עזרה :
יש לי מסך פלזמה של פנסוניק דגם אמריקאי TH42PH10UKA
למסך יש כניסת BNC ו HDMIX2 + VGA
יש לי מגבר אונקיו 505 גם כן אמריקאי
DVD פשוט
PS2
ממיר יס מקס וממיר יס HD
איך אני מחבר את כל הסיפור הזה יחד בצורה הכי טובה
היה הטכנאי של יס וחיבר את ה HD ( תמונה מדהימה ) דרך ה HDMI למגבר וממנו לטלויזיה אך הסאונד מחובר בנפרד ( קאוקס ) - המקס שיש לו רק יציאת סקארט למיטב הבנתי לא הצלחנו לחבר טוב אפילו שהטכנאי נתן לי מעין מחבר סקארט כזה שיוצאים ממנו 3 כבלים של ה RGBהתמונה יוצאת בשחור לבן ובאיכות נמוכה מאוד
קצת מסובך אני יודע ... אך בכל זאת מה אני צריך כדי לסדר את העניין ?? האם יש ממירים של יס שיש להם חיבורים שונים ? או אני צריך מחברים או כבלים אחרים ?
אשמח כאמור לקבל עצה
תודה
ניר
נערך לאחרונה ב: