רסיבר חיבור סאב לרסיבר

naor222

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
הסאב וופר הוא מדגם SCS75 של JBL והרסיבר הוא KENWOOD KRF-V5030D

החיבורים של הסאב הם אדום-שחור (כבל חשוף) לימין ולשמאל, גם כניסה וגם יציאה.
סה"כ 8 חיבורים...

imgp4140.jpg

imgp4141.jpg

ולריסבר יש יציאית Sub Woofer Pre Out...

imgp4142.jpg

חיפשתי באיטנרנט איך לחבר וראיתי רעיונות שצריך לעשות לסאב מגבר חיצוני כדי שהוא יעבוד עכשיו אני רוצה לעשות את זה אבל אני צריך עזרה אולי למשל לקחת ספק כוח של מחשב.. בקיצור אני צריך לדעת איזה דברים צריך בשביל לעשות את זה..
תודה לעוזרים.

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
הסאב לא כל כך מתאים למערכת שלך אבל לחבר אפשר... רק שים לב לעוצמות...

תחבר את היציאה של הרמקולים הקדמיים מהרסיבר לסאב לכניסה INPUT ומהסאב מיציאת OUTPUT לרמקולים הקדמיים שלך.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
איזה קדמיים יש לך?
תצטרך לכוון את תדר החיתוך בסאב בהתאם ליכולת של הקדמיים שלך לרדת נמוך בתדר.
בחיבור ש JEXY הציע לך אתה צריך להגדיר ברסיבר שאין לך סאב ושיש לך רמקולים גדולים קדמיים.

ארז

naor222

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
20958.jpg
זה הרמקולים שיש לי.
אבל אני יודע שאני יכול לחבר את הסאב לקידמיים ומהסאב לחבר תקידמיים אבל אני רוצה לחבר את הסאב לPRE OUT כדי שאני יוכל לשלוט עליו ולהוציא ממנו את המקסימום.
אם אי אפשר לעשות את זה אתם יכולים להביא לי סאב טוב שכן יתחבר לי לPREOUT אבל שהמגבר שלי יוכל להחזיק אותו.
תודה.

מיכאל לנג

מושעה
מעורבות
4
נקודות
18
שלום וחג שמח
הסאב שלך הוא סאב פאסיבי (ללא הגברה) ולכן אינו יכול להתחבר ליציאת ה-SUB OUT ברסיבר כפי רצונך.
יותר מזה, הסאב שברשותך מכיל גם מסנן, והוא קובע מה יגיע לרמקולים ומה יעבור לסאב.
החלק היותר גרוע, שמאחר ואין שקר בין הרמקולים שלך לסאב, אין התאמה לגבי העצמה שלהם (נצילות).
לטובת הרצונות שלך, אם אתה רוצה סאב, רכוש לך סאב אקטיבי עם כניסת LINE IN מיציאת SUB OUT, עם יכולות כיול תדר ועצמה.
את הסאב שברשותך לא הייתי מחבר לציוד הקיים. הוא יזיק יותר משיוסיף.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור