שלום אשמח לעצות ועזרה.
אני רוצה להרכיב מערכת קולנוע בייתית המורכבת מלפטופ, מקרן ומערכת סאונד, בחדר הנ"ל:
אין קירות בצד התחתון והימני -זה חלל של מטבח וחלל הדירה
הבעיה היא שהתעלות של הרמקולים כבר מוכנות(אנחנו נכנסים לדירה חדשה -אפשר לעשות טיפה שינויים אך לא הרבה). הרמקולים ממוקמים בתקרה איפה שהנקודות האדומות והם מחוברים ע"י תעלות לנקודה הוורודה. המקרן יהיה באיזור הנקודה הכחולה (אין תעלה מוכנה)
מטעמי עיצוב אנחנו לא יכולים למקם את המערכת במקום המיועד אלא בנקודה הירוקה על הרצפה.
השאלות שלי הם:
אני רוצה להרכיב מערכת קולנוע בייתית המורכבת מלפטופ, מקרן ומערכת סאונד, בחדר הנ"ל:
אין קירות בצד התחתון והימני -זה חלל של מטבח וחלל הדירה
הבעיה היא שהתעלות של הרמקולים כבר מוכנות(אנחנו נכנסים לדירה חדשה -אפשר לעשות טיפה שינויים אך לא הרבה). הרמקולים ממוקמים בתקרה איפה שהנקודות האדומות והם מחוברים ע"י תעלות לנקודה הוורודה. המקרן יהיה באיזור הנקודה הכחולה (אין תעלה מוכנה)
מטעמי עיצוב אנחנו לא יכולים למקם את המערכת במקום המיועד אלא בנקודה הירוקה על הרצפה.
השאלות שלי הם:
- אם אני יכול לחבר תעלה(חדשה) מהנקודה הירוקה למיקום של הרמקול הקרוב אליה, האם אני אוכל להעביר את החוטים(של הרמקולים הקדמיים) דרך אותה תעלה לנקודה הוורודה ומשם אל עבר הרמקולים- האם זה לא ארוך מדי?מה מגבלת אורך החוטים?איזה סוג צריך?
- האם למקרן אני יכול להתחבר בצורה אלחוטית בשימוש מוצרים כמו wisair? האם חיבור זה מתקרב לרמת שמע טובה?
- האם יש בעיה לחבר לפטופ למערכת סאונד ומה זה דורש?