למסך אין כניסת DVI?
איפה אתה רואה שרשמת DVI ?יש בה חיבור קומפוננט,SVIDEO ,וסקארט
אתה כותב
איפה אתה רואה שרשמת DVI ?
שכחתי לציין יש כניסת dvi
אם למדתי משהו בחיי כל אלה שמספרים שבתחוםכי אני עוסק בתחום ואני מכיר את מרבית סוגי המסכים ואתה לא !!!
תודה לעונים
מי זה ה rrrr1 הזה ? שטוען שאמרתי שאין לי ואח"כ טענתי שיש לי
וזו בעייתי?
וטלוויזיה 4050MARANTZ EX שאין בה חיבור HDMIאךמוגדרת HD READY,תומכת ברזולוציה
של 1280X1024 ו1024X768 יש בה חיבור קומפוננט,SVIDEO ,וסקארט
"שתשופך " אתה תחת השפעה של כדורים ?אני עדין מחכה שתשופך את הידע שלך בנוגע למסכים
הזהרה לקוראים של היצור הזה הוא לא מבין בטלוויזיות עפ"י הודעתו ממליץ לפי ביקורות באינטרנטמסכים החדשים של LG לשנת 2012 כמו LG LM620 שעולה 6800 שקל לפי ביקרות היא טלוזיה מציוניות אבל טרם יציא לי לראות או לבחון אותה
אוך! זה טוב זה!חח אתה אדם ממש מטומטם...
תענה על זה עם זה בסיסי בוא נראה אותך...
אתה כזה טיפש שאפילו על זה תלא יכול לענות יאלנה תתכיל לחפור קצת על אתרי רצנים וביקאות ותבין מושגים שאני מבין...
נו תגיד לי למה יש מריחות במסכי LCD? מזה תנעי זוויות גדולים? מזה מעלות קוולין? מזה פרמטר צבע? איך מכוולים לפני תנאי תאורה בחדר? איך פעול מסך LCD
מה היתרנות של מסך LED מול פלזמה וLCD ומה הבדלים ומה השיפורים הכי קל להגיד קנה LED כי זה יותר " אכותי| דק וחסכוני בלחשצמל מבלי לדעת שהבדלים בנהים הוא בעיקר במהירות הכביו של הנרות שבמקום חצי שניה או מתקצר למיקרו שניות וככה מתאפשר יכלות ליציור מערכת ליטה מקומית אפילו את הדברים הפושטים האלו תלא יודע אוויול
למה אתה לא ממשיך את הציטוט שאמרתה לאדם להתסכל על המסך לפני ולא להקשיב רק לי הדברים שאתה עושה הם הגדר הוצאת דיבה יחתיכת פישיר קרטן ומושתן ואני דילקט לכן השגאיות חתיתכת *** של בן אדם יהיר צי ומשתחצן