חיבור ממיר יס למסך פלזמה

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
שלום חברים

לאחר התלבטויות קשות החלטתי לרכוש מסך פלזמה של פנסוניק מדגם אס10

הבנתי שלמסך הזה יש שני סוגים :אחד כזה עם יציאות סקראט ואחד כזה בלי יציאות סקראט.
מאחר ויש לי ממיר של יס רגיל ישן בעל יציאת סקראט ,נשאלת השאלה האם אני צריך לרכוש את המסך עם יציאת סקראט או את המסך בלי יציאות הסקראט ובעל כול שאר היציאות החדשניות ?

ההבדל במחיר הוא 500 ש"ח לטובת המסך בעל יציאות הסקראט ,למעשה מדובר באותו הדגם שזה אס 10 של פנסוניק בגודל 42 אינץ
לאחר שדברתי עם המוכר הוא אמר לי שהדגם בעל יציאות הסקראט מגיע אם אני לא טועה מצכיה או רוסיה, ויורוקום הזמינה כנראה במיוחד משלוח מצומצם לחנויות המתמחות של הדגם הנ"ל שלא מגיע כנראה לכול החנויות אלא רק למתמחות .

השאלה היא האם 500 ש"ח לא מוגזם למסך מאותו הדגם רק שנוספו לו יציאות סקראט או שמא בגלל שזה מגיע מאזור אחר כמו רוסיה או צכיה או לא יודע ולא מהמזרח אז אני משלם יותר ב 500 ש"ח ?

ונקודה חשובה לא פחות לאחר שקראתי את המדריך של חיבור ממיר יס למסך הבנתי שאם יש לי ממיר רגיל מלפני 4 שנים בעל יציאות סקראט אני יכול להגדיר אותו כיציאת קומפוננט שהיא הכי איכותית בממיר ואם יש לי מסך עם סקראט או בלי סקראט מה זה משנה בעצם כי יש לו כניסת קומפוננט
? אז מדוע אני צריך או לא צריך במקרה כזה סקראט גם במסך
בקיצור למה רשום במדריך שצריך מכשיר שנקרא קונברטור או אייך שתקראו לזה בעלות של 1000 ש"ח עם יש במסך יציאות קומפוננט הרי אם אתה מגדיר את יציאת הסקראט בממיר כקומפוננט ויש ללך קומפוננט במסך למה צריך את המכשיר הקונברטור הזה ?

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אם היית יודע כמה פעמים שאלו בדיוק את אותה שאלה היית מתעלף.

יחד עם זאת יש באתר מדריכים שמסבירים בדיוק את היתרונות והחסרנות על כל החיבורים הקיימים בוידאו.

ראיתי שפתחת שירשור תלונה נוסף על היחס. ואני אומר - למה לא לחפש את התשובות לפני שפותחים שירשור.

אם תרצה אחפש בשבילך את כל המידע, והוא כאן. מה שצריך זה להריץ חיפוש.

זורו44

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
עידן הסקארט והאסוידיאו חלף הלך לו.
גם קומפוננט ברירת מחדל.
רכוש מוצרים עם HDMI-תהנה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
באיזה ממיר ניתן להגדיר סקארט כקומפוננט ? היכן קראת על דבר כזה?

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
הנה התגובה שלי

לליאור קראתי במדריך שלך חיבור ממיר יס למסך והנה הציטוט :"על מנת לוודא שחיבור הסקארט מעביר את האות הטוב ביותר למסך הטלוויזיה, יש להגדיר אותו באופן הבא:

הגדרות ממיר HOT

יש ללחוץ על לחצן Help בשלט, להכנס לתפריט עזרה.
בוחרים בפריט מס' 4: "מאפייני מערכת"

בתפריט "מאפייני מערכת" יש לבחור את "הגדרות וידאו/טלוויזיה"

במסך שנפתח, מסמנים את "TV Output Signal" ובוחרים באות המתאים (RGB בעדיפות
"
כלומר ניתן להגדיר את החיבור סקראט אם הבנתי נכון באות המתאים ביותר .?

ועוד שאלה חשובה לגבי הדגם של המסך שציינתי s10 האם כדאי להוסיף 500 ש"ח ליציאת סקראט במסך או שלא כי הבנתי ממוכרים בחנות מתמחה שיש להם שנשארו להם כמה מסכים מדגם s10 עם חיבור סקראט

ומדוע מתייחסים רק שבן אדם מתלונן או כועס ??
ונמריקו תקשיב קראתי את כל ההודעות בפורום וגם את המדריך חיבור מסך לממיר אבל אם היית קורא את כול ההודעה שלי הייתי מבין שההתלבטות היא בגלל מסך שהוצע לי עם חיבור סקראט למסך בלי אז בואו נבדוק את עצמנו לפני שמאשימים אותי שאני לא קורא שרשורים.

דבר נוסף זה באמת נכון שלא ממש מתייחסים ועונים לשרשורים ויש עוד רבים אחרים שחושבים כמוני אבל זה המצב השלמתי איתו זה מדינתנו וזה מה שיש גם שאני שואל ביורוקום עונה לי פקידה שלא מבינה דבר ולא טורחת לתת שרות אני אומר זאת בכנות ולא מחפש להתלונן תאמינו לי

שיהיה יום טוב

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
RGB דרך סקארט זה לא קומפוננט.
קומפוננט קיים רק בממירי הוט HD או יס HD, אבל אם יש לך אחד מהם אז מן הסתם תחבר אותו כבר ב- HDMI...
לגבי מסך S10 עם כניסת סקארט (אלו כניסות ולא יציאות), לדעתי, זה יהיה מסך מיבוא מקבילי ולא הרשמי של יורוקום (אם זה חשוב לך).

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
תודה ויש לי שאלה נוספת

תחילה תודה על התייחסות המהירה שלך ליאור.
האם יש ההבדל בין יבוא מקבילי לרשמי של יורוקום אשמח לקבל פרטים ?
והאם לדעתך ליאור שווה להשקיע תוספת במחיר של 500 ש"ח בשביל יציאות הסקראט במסך s10 יש לי ממיר רגיל של יס ישן שיש לו יציאת סקראט ללא hdmi אולי בעתיד ארכוש. האם אני יקבל את אותה האיכות במסך ללא יציאות הסקראט או רצוי או מדוע לשלם תוספת של 500 ש"ח לכך?
נאמר לי גם שהמסך עם יציאות הסקראט נמכר בחנויות מתמחות ומיוצר בארץ אחרת לא במזרח האם אתה חושב שזה גם משנה משהו מבחינת טיב או איכות המסך ?

בקיצור אשמח מאוד לדעת בבקשה האם כדאי לי או לא כדאי לי להשקיע 500 ש"ח על אותו הדגם עם תוספת של סקראט ??????

תודה ושנה טובה מחכה בקוצר רוח לתגובה תודההה(heart)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור