שלום חברים לאחר כול ההתלבטויות החלטתי סוף סוף ורכשתי מסך פלזמה בגודל 42 אינץ של פנסוניק דגם V20
כרגע יש לי ממיר של יס מסוג ABS 6642 שכולל יציאת סקראט . ידוע לי גם שהמסך אינו כולל כניסת סקראט היציאות שלו הם כך :
חיבורים - וידאו: 2XS-Video/4XAV In/2XComponent/RGB-PC/4XHDMI 1.3, יציאת וידאו קומפוזיט
חיבורים - אודיו: יציאת אוזניות, יציאה אופטית דיגיטלית, 4 כניסות RCA .
שאלתי היא על מנת לקבל את האיכות המקסימאלית בשידורי יס עדיף לי להשאר אם ההמיר ABS 6642 או שמע לבקש להחליפו לממיר .ABD-3100 S(שקיבל תשבוחות רבות)
או להחליפו לממיר יס מקס עם hd (למרות שהבנתי שמספר השידורים באיכות hd הם נמוכים ואיכות השידורים בערוצים רגילים פחות טובה).
מה מומלץ למסך הזה ואיזה ממיר ואיזה חיבורים בכדי לקבל מחברת יס את מלוא התמורה
תודהרבה ומחכה מאוד לתגובות .
כרגע יש לי ממיר של יס מסוג ABS 6642 שכולל יציאת סקראט . ידוע לי גם שהמסך אינו כולל כניסת סקראט היציאות שלו הם כך :
חיבורים - וידאו: 2XS-Video/4XAV In/2XComponent/RGB-PC/4XHDMI 1.3, יציאת וידאו קומפוזיט
חיבורים - אודיו: יציאת אוזניות, יציאה אופטית דיגיטלית, 4 כניסות RCA .
שאלתי היא על מנת לקבל את האיכות המקסימאלית בשידורי יס עדיף לי להשאר אם ההמיר ABS 6642 או שמע לבקש להחליפו לממיר .ABD-3100 S(שקיבל תשבוחות רבות)
או להחליפו לממיר יס מקס עם hd (למרות שהבנתי שמספר השידורים באיכות hd הם נמוכים ואיכות השידורים בערוצים רגילים פחות טובה).
מה מומלץ למסך הזה ואיזה ממיר ואיזה חיבורים בכדי לקבל מחברת יס את מלוא התמורה
תודהרבה ומחכה מאוד לתגובות .
נערך לאחרונה ב: