חיבור ממיר יס למסך פלזמה מסוג v20 של פנסוניק

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
שלום חברים לאחר כול ההתלבטויות החלטתי סוף סוף ורכשתי מסך פלזמה בגודל 42 אינץ של פנסוניק דגם V20

כרגע יש לי ממיר של יס מסוג ABS 6642 שכולל יציאת סקראט . ידוע לי גם שהמסך אינו כולל כניסת סקראט היציאות שלו הם כך :
חיבורים - וידאו: 2XS-Video/4XAV In/2XComponent/RGB-PC/4XHDMI 1.3, יציאת וידאו קומפוזיט
חיבורים - אודיו: יציאת אוזניות, יציאה אופטית דיגיטלית, 4 כניסות RCA .

שאלתי היא על מנת לקבל את האיכות המקסימאלית בשידורי יס עדיף לי להשאר אם ההמיר ABS 6642 או שמע לבקש להחליפו לממיר .ABD-3100 S(שקיבל תשבוחות רבות)
או להחליפו לממיר יס מקס עם hd (למרות שהבנתי שמספר השידורים באיכות hd הם נמוכים ואיכות השידורים בערוצים רגילים פחות טובה).
מה מומלץ למסך הזה ואיזה ממיר ואיזה חיבורים בכדי לקבל מחברת יס את מלוא התמורה
תודהרבה ומחכה מאוד לתגובות .

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תתחדש.
בכל מקרה, תוכל להשתמש באנלוגי בחיבור S-VIDEO, לא יודע אם הההבדלים יהיו כל כך בולטים לעין.
לגבי HD, זה כבר שיקול אחר שלך, האם לקחת חבילה שכזו.

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
ליאור תודה ,אבל תגבותך לא ממש ברורה לי

לא הבנתי מה עדיף ללכת על ממיר אחר כמו 3100 של חברת יס או להשאר עם הממיר הנוכחי abs6642 האם יהיו ההבדלים ?
והאם הממיר הנוכחי תומך בrgb או לא והאם כדאי לחבר אותו עם טרנסקודר כלשהו ולהתחבר בקומפוננט למסך או שמא הs video יתן לי כמעט אותה רמה של תמונה ולא ירגיש בהבדל.

אנא ליאור על תחסוך בבקשה במילים אשמח אם תפרט לי ושוב תודה על התגובה המשך יום נעים.:)

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
עדיין ממתין לתגובה

:( מה עושים מחכים ???

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ה- 3100 יוציא תמונה טובה יותר ב- SD.
זה לא הבדל של שמיים וארץ. הממיר שלך אמור לתמוך ב- RGB דרך סקארט.

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
אוקיי דבר נוסף חשוב בבקשה עניין סוג החיבור במקרה שלי (מצפה לתגובות תודה)

אם אני יחבר את הממיר לצורך העניין את הדגם המומלץ 3100 s למסך שלי (פלזמה v20 ) בהנחה שהמעבד וידאו של המסך הזה מצויין וגם איכות השידורים של יס היא די בינונית האם יהיה ההבדל שנראה לעין בין אם אני יחבר את הממיר סקראט ישירות למסך בsvideo , או שאני יחבר את הממיר לטרנסקודר שממיר את האות מrgb לקומפוננט (כלומר אם הבנתי נכון את הסידור שהוא כבל סקראט מהממיר והגדרתו כ rgb לטרנסקודר בכניסת הin שלו שגם היא סקראט ,וכבל נוסף קומפוננט לקומפוננט ישירות למסך).
אשמח לדעת האם יש הבדל שנראה לעין כי מחיר הטרנסקודר הזה נע בין 400-500 ש"ח או שמא זה במקרה שלי בזבוז זמן כי ההבדל ממש לא משמעותי כלומר לא נראה לעין כי svideo גם כן די טוב בהנחה שמעבד הוידאו מצויין בדגם של המסך שלי ??

חושב לי מאוד לדעת מליאור ומחברים נוספים שבחנו וראו את ההבדל וניסו זאת בעין מה עוד שאם יש משהו בפורום שיש לו את הממיר הזה אם המסך הזה כמו שלי וראה ובחן את ההבדלים במציאות אשמח לדעת או לקבל לינק לחוות דעת

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
אשמח לקבל תגובה אחת או תגובות !!!

ממתין לקבלת תשובה לשאלתי האחרונה תודה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור