חיבור מחשב נייד למסך באמצעות רסיבר- בעיה בסאונד

blizzard20

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום
יש לי מחשב נייד של לנובו, רסיבר של דנון, וטלויזית LCD של LG.
אפרט כיצד הכל מחובר כיום:
ממיר של יס מוציא כבל HD וכבל אופטי לרסיבר, שמוציא כבל HD לטלויזיה, וכל הרמקולים והסאבוופר של הרסיבר עובדים ושומעים מצוין.
ניסיתי לחבר את המחשב הנייד אל הרסיבר באמצעות כבל HD ואכן אני שומע את הסאונד ברמקולים של הטלויזיה אך לא ברמקולים של הרסיבר. בעיה נורא מוזרה כיוון שאיך שאני רואה את זה, אם הרסיבר מצליח לקבל את הסאונד מהמחשב הנייד ולהעביר אותו אל הטלויזיה הוא מן הסתם צריך גם להעביר אותו לרמקולים ולסאב וופר- אך לא שומעים כלום.
למישהו יש רעיון לפיתרון?
בתודה מראש
תום

blizzard20

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אולי פיתרון?

קראתי את המדריך של הרסיבר ונראה לי שהבנתי ממשהו שרשום שם שאין אפשרות להעביר באמצעות כבל HDMI גם וידאו וגם אודיו לתוך הרסיבר, כלומר צריך כבל בנפרד כדי להעביר את האודיו. מצאתי כזה כבל (צד אחד תקע של אוזניות וצד שני שני בננות אדום ולבן) וחיברתי אותו לשקע האוזניות של המחשב הנייד ולרסיבר ואכן זה עבד.
אך זה נראה לי מאוד מוזר כיוון שכעת אני מניח שהאודיו לא עובר באיכות דיגיטלית HD כמו שהכבל מעביר אלא באיכות יותר ירודה.. מישה שמבין יכול לענות על זה? תודה מראש

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
פשוט מאוד:
או שתחזיר את הרסיבר ותרכוש אחד שיודע לקרוא גם שמע מהHDMI או תחבר מיציאה דיגיטאלית COAX או אופטית מהמחשב למגבר. אם אין יציאה כזו או שתסתפק באנלוגי (מה שיש עכשיו) או שתרכוש כרטיס קול חדש.

בכל מקרה, דברים כאלו בוחנים לפני הרכישה ולא אחרי... גימיק נחמד HDMI ברסיבר, השאלה היא למה צריך אותו אם הוא לא מספיק "חכם" כפי שרוצים שהוא יהיה??

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור