חיבור מחשב נייד לטלויזיה LCD LG דרך VGA בעיה בסאונד

tomermito

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום חבר'ה אתמול החלטתי לחבר את המחשב נייד לטלויזיה הLCD 32' LG
מכיוון שבמחשב יש לי רק יציאת VGA קניתי כבל שיחבר בין המחשב למסך בחיבורים VGA (RGB)
מבחינת תצוגה רואים נהדר. הבעיה היא בסאונד...
הבנתי שבשביל לשמוע צריך לקנות עוד כבל ולדעתי בקטע הזה טעיתי, קניתי כבל שיוצא מהאוזניות של המחשב ומתחבר לבננות בצבע לבן ואדום,(2RCA-3.5 MM STEREO AUDIO CABLE :מה??????????: חברתי אותם לטלויזיה ולא שומעים כלום, אמנם אם אני משחק בהגדרות הטלויזיה ומגיע ל"כניסות" אני שם את הכניסות על מצב RGB ואז באמת יש תצוגה אבל בלי סאונד! ואם אני עובר למצב COMPONENT אז יש סאונד מהמחשב אבל אין תצוגה!!

מישהו יכול לעזור לי להבין את הבעיה???
לפי מה שאני מבין אבל לא יודע אם זה אפשרי אני צריך שגם התצוגה וגם הסאונד יגיעו לחיבורים של ה RGB וכך אני יכול להגדיר במסך הטלויזיה ב"כניסות" RGB ואז הכל יעבוד!
השאלה היא איזה כבל אני צריך לקנות בשביל לחבר את זה אולי לכניסה בטלויזיה שנקראת AUDIO IN RGB ?! שזה חיבור דומה לזה של האוזניות... השאלה אם יש בכלל כבל כזה ואם זה יאפשר את הסאונד והתצוגה ביחד עם הכבל של הVGA..בהגדרות של הטלויזיה של הRGB.. תודה מראש לעוזרים (great)

tomermito

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
או אם יש דרך אחרת להפעיל יחד את הסאונד ששומעים בCOMPONENT ואת התצוגה שנמצאת במצב RGB???

ClearNoyz

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
נשמע לי כאילו אתה צריך כבל עם חיבור אוזניות קטן בשני הצדדים. החיבור הזה יכול להקרא Mini PL, PL Sony, Minijack או 3.5 מ"מ. את הכבל הזה תכניס לAudio In RGB בטלוויזיה וזה אמור לעבוד.

tomermito

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה אנסה לחפש את הכבל הזה בחנות עכשיו, יש אולי לעוד מישהו תשובות?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור