LCD חיבור מחשב לטלויזיה

talmimi1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן חבר'ה קניתי מחשב חדש של asus k53sc כאשר אני מחבר אותו לlcd באמצעות כבל hdmi כל הפינות נבלעות השורת מסימות למטה נבלעת בטלויזיה בקיצור כל הצדדים של נבלעים בטלויזיה ניסיתי את כל הרזולוציות כל הסוגים גם בטלויזיה ואין שום דבר לא הצליח רק בכבל vga רואים טוב בטלויזיה.
תודה רבה על העזרה!! מצטער שאני פותח עוד עץ כי אף אחד לא עזר לי מצטער:מה??????????:

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
אם מדובר בכרטיס מסך של ATI , צריך להיכנס להגדרות המתקדמות , יש שם הגדרה של SCALING , וניתן לכוונן כך את התצוגה כך שתתאים לגודל המסך . אצלי זה היה כך - כרטיס 5450 שחובר למסך ב-HDMI , התמונה היתה קטנה מדי , אך הצלחתי לפתור את הבעיה עם ההגדרה הזו .

talmimi1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כרטיס מסך של ניוידיה...

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
נסה בכל מקרה לחפש הגדרה של סקיילינג . מדובר באפשרות "מתיחה / כיווץ" של התצוגה והתאמתה לגודל הפיזי של המסך . אני כבר ניסיתי הכל עם הכרטיס שלי וכבר חשבתי להחזיר אותו , עד שגיליתי את האפשרות הזו . באנבידיה אולי זה נקרא אחרת , חפש בהגדרות המתקדמות .

talmimi1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אוקי תודה אני ימשיך לנסות.

talmimi1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אין ניסיתי הכל אין אפשרות כזאת מתחיל להתייאש...
זה אולי בגלל שהטלוויזיה לא full hd?

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
תן לי את דגם ויצרן הטלויזיה , ואת סוג כרטיס המסך המדוייק , ואנסה לערוך בדיקה בשבילך.

talmimi1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
טלויזיה של HAIER לא יודע איפה רואים את הדגם , כ.מסך NVIDIA GT520MX 1GB VRAM

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
אני מוריד את ה-MANUAL של המחשב , אעיין בו ואם אעלה על משהו שיכול לסייע ארשום פה בהמשך

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
אגב נסה בכל מקרה לחפש את הדגם של הטלויזיה , אולי זה רשום מאחור על המדבקה בגב הטלויזיה או משהו , זה יכול לעזור

talmimi1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אוקי אני יחפש שוב...
תודה.

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
אין בחוברת המחשב שום התייחסות לנושא הגרפיקה . לא הצלחתי למצוא באינטרנט רזולוציות נתמכות של הכרטיס מסך הזה . מה שהייתי מנסה לעשות במצב כזה הוא לעבור בין רזולוציות שונות בהגדרות התצוגה של הכרטיס , ולראות אם משהו מתיישב טוב על המסך . מעבר לכך כל מה שנותר לעשות זה להיכנס לתפריטים המתקדמים בהגדרות , לעבור על כולם ולבדוק אם יש פרמטרים שקשורים לעניין . צריך להיות שם איפה שהוא אפשרות לבצע התאמה לקנה מידה , כשמחוברים דרך HDMI לפחות , ואם לא אז יש את הגדרות מתיחה/כיווץ המסך לאורך ולרוחב , כמו גם להזזתו לצדדים שונים .

talmimi1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ניסיתי הכל אח שלי הכי קרוב שהגעתי זה שתמונה פרוסה אבל יש מסגרת שחורה של בערך שלושה ס'מ בערך....
אולי זה קשור לכך שהטלויזיה היא לא full hd?

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
לא יודע אם זה קשור לHD מלא או לא . פשוט צריך לעשות דבר אחד קטן וזה לבדוק מהי הרזולוציה של הטלויזיה שלך (בחוברת הטלויזיה חייב להיות כתוב , או במפרט באינטרנט , או שאל את החנות בה קנית) . לאחר מכן בדוק את כל הרזולוציות הנתמכות של כרטיס המסך שלך (קובץ מצורף) , ותראה אם יש התאמה לאחת הרזולוציות . אם אין , כפי שזה נראה כעת , תצטרך לחבר ב-VGA , מעבר לכך קשה לדעת דרך האינטרנט.

תמונות מצורפות

• sc.JPG
    sc.JPG
    KB 35.2 · צפיות: 416

talmimi1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עברתי בכל הרזולוציות אחת אחת ושום דבר לא התאים...

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
אז תצטרך כנראה להסתפק ב-VGA . זה לא נורא כל כך , גם ככה זה לא HD מלא . אתה בטוח שאין לך שום דבר בהגדרות המתקדמות בכרטיס מסך ? אם באמת אין, כבר קצרה ידי מלהושיע .

talmimi1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אחת הסיבות אבל שרצתיתי את המחשב בשביל להתחבר עם hdmi ....
זה לא נראה לי הגיוני שזה לא מסתדר...

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
אתה יכול להמשיך את השרשור המקורי ובלי לחץ...
אם אתה לא מכיר מה עושים, תחזור לחנות שבה רכשת את המסך ותבקש מטכנאי לסדר לך את התצוגה.
או תזמין טכנאי הביתה שיעזור לך עם הציוד שלך.

בכל מקרה חברי הפורום לא כל היום "משחקים" עם ההגדרות אלא רק מי שעוסק בתחום.
בכל כרטיס יש DISPLAY SETTINGS, הגדרת OVER SCAN, הגדרת ADJUSTMENT וכו'... פשוט תחפש.

לא קיבלת ספר עם המחשב? זה לא כרטיס OB זה כרטיס חיצוני, לא קיבלת את החוברת שלו?

האם בדקת בהגדרות של המסך עצמו (לא הכרטיס אלא המסך) אם יש AUTO ADJ או בחירת רזולוצייה מרשימה?

talmimi1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לא יודע אחי בכל ההגדרות של הטליזיה ושל הכרטיס מסך+הגדרות מתקדמות שיחקתי ברזולוצייה עברתי אחד אחד אבל שום דבר לא התאים הכי קרוב שהגעתי זה שיש מסגרת שחורה של בערך 3 ס'מ הפכתי את הכולם של הטלויזיה והמחשב...

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
אכן גם זו אופציה , גש לחנות שבה קנית , ובקש שיסבירו לך כיצד לאתר את ההגדרות ש-JEXY ציין . נסה גם בחנות של ה-TV וגם של המחשב . לא נראה לי הגיוני / סביר שזו בעיה ללא פיתרון

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור