LCD חיבור מחשב לטלוויזיה לא פועל!!

lior234

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
קנו לי טלוויזיה חדשה לחדר טושיבה 32'' והחיבור היחיד שיש לי במחשב זה VGA ובטלוויזיה יש לי רק HDMI אז קניתי מתאם של VGA ל DVI ואז קניתי כבל של DVI TO HDMI חיברתי ביניהם וזה לא פועל לי!!! מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים:)

shishkumen

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי בעייה דומה

גם אני התחדשתי באיזו טושיבה לחדר, ניסיתי לחבר אותה בכבל HDMI פשוט למחשב אבל ישנם שוליים שחורים, ניסיתי להחליף כבל לHDMI-DVI אבל אז בכלל לא ראו כלום... אין לי הרבה להציע לך חוץ מלהשתמש בכבל RGB אולי...

lior234

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
מה עשית בסוף? והכבל הזה טוב כי הוא די ישן

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
קנו לי טלוויזיה חדשה לחדר טושיבה 32'' והחיבור היחיד שיש לי במחשב זה VGA ובטלוויזיה יש לי רק HDMI אז קניתי מתאם של VGA ל DVI ואז קניתי כבל של DVI TO HDMI חיברתי ביניהם וזה לא פועל לי!!! מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים:)
למה שזה יעבוד...
VGA לא ניתן לחבר דרך סתם מתאם או קומבינה לHDMI... וחבל שאתה רוכש מוצרים לפני שאתה קורא קצת מידע ברשת בנושא.

במסך שלך יש גם כניסת VGA, לא יכול להיות שמסך חדש לא מגיע עם מחבר כזה...
אם בכל זאת רכשת דגם מוזר שאין לו כניסת VGA אתה צריך ממיר אקטיבי (SCALLER) שעולה כמה מאות שקלים...

נערך לאחרונה ב:

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
גם אני התחדשתי באיזו טושיבה לחדר, ניסיתי לחבר אותה בכבל HDMI פשוט למחשב אבל ישנם שוליים שחורים, ניסיתי להחליף כבל לHDMI-DVI אבל אז בכלל לא ראו כלום... אין לי הרבה להציע לך חוץ מלהשתמש בכבל RGB אולי...
בעיה אצליך אחרת, אתה צריך להוריד את הOVERSCAN ל 0 או לחילופין להגדיר רזולוצית NR כמו של המסך...
בדרך כלל בכרטיסי מסך יש אפשרות CUSTOM RESOLUTION, אין ברירה אלא להשתמש באופציה זו.

lior234

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אין שם חיבור של VGA זה בטוח אני לא חכם אבל אני יודע לזהות חיבור של VGA
אם היה לא הייתי קונה את הכבל הזה הייתי מחבר במה שיש לי בבית

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור