חיבור מחשב לטלוויזיה דרך BLUETOOTH

איילת

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,

לאחרונה רכשנו טלוויזית LCD מתקדמת (LG) ובה יש אופציית BLUETOOTH. יש לי בבית ראוטר כך שבעצם אמורה להיות לי יכולת לשלוח קובץ מהמחשב לטלוויזיה (לדוגמא סרט), השאלה היא איך, הצלחתי לשלוח תמונה מהפאלפון למסך אבל המחשב הנייד שלי לא רואה את הטלוויזיה ובנייח אני בכלל לא יודעת איך להיכנס לאופציה הזאת בו כי הוא די ישן (אבל החיבור בין שני המחשבים כן עובד).

תודה מראש ושבת שלום

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
את האמת זה שיש לכם ראוטר בבית זה לא אומר שאת יכולה לשלוח תמונה מהמחשב שלך לטליוויזיה שתומכת בבלוטות' כי ראוטרים בעצמם לא תומכים בבלוטות' אם הטליוויזיה שלך הייתה תומכת בהעברת קבצים דרך ה WI FI אז היית יכולה להעביר קבצים מהמחשב ישירות לטליוויזיה. אז כמו שאפשר להבין WI-FI ו בלוטות' הם שתי צורות שונות של העברת מידע בצורה אלחוטית וזה שהטליוויזיה שלך מסוגלת לקבל דרך בלוטות' לא אומר שאתה יכולה להשתמש בראוטר שלך שמעביר ב WIFI את הקבצים ולראות אותם בטליוויזיה כי היא לא תומכת בכך

איילת

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אוקיי, זה נכון לגבי המחשב הנייח כי הוא מדור ישן יותר אבל בלפטופ כן יש לי בלוטוס שהפאלפון מזהה ובטלוויזיה יש לי בלוטוס שהפאלפון מזהה אז ברמה העקרונית לפחות הם אמורים לזהות את זה את, לא?

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
גם כן אני לא בטוח שבמצב הזה אתה יכולה להעביר סרטים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור