LCD חיבור למחשב

ariel R

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
קיבלתי היום מסך 32 חדש של LG. חיברתי אותו למחשב יחסית ישן בכל חדש של DVI/HDMI. רואים הכל מצויין. כאשר אני מפעיל סרטים במחשב רואים טוב מאוד עד אשר אני מעביר למסך מלא. כאשר אני במסך מלא יש רעידות וקפיצות מוזרות כאילו מרצד. כאשר אני מחזיר לחלון קטן יותר זה חוזר להיות בסדר. 1
1. מה עושים?
2. האם הבעיה לדעתכם תלויה במסך או בכרטיס המסך (היחסית ישן) של המחשב, למרות שהוא עבד מצוין עם הטלויזיה הקודמת.
תודה רבה , אריאל

KingpinEX

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
יש מצב שזה הכרטיס מסך, על איזה ראזולוציה אתה עובד?
ואיזה כרטיס מסך יש לך?
נשמע כמו בעיה של הכרטיס מסך שקשה לו להתמודד עם להציג את הסרט ברזולוציה של 1080P

ariel R

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן קודם כל תודה.
הרזולוציה שאני עובד היא כנראה מה שהמסך מאפשר כי המחשב לא נותן לי לשנות רזולוציה. מבחינת המחשב הוא על הכי נמוך אבל במסך זה לא נראה כך . למרות שבסרטים רואים פיקסלים.
המסך הוא מסוג LGSL80YR. רזולוצית המסך היא 1920X1080.
המחשב הוא ישן נראה לי בן 5 בערך עם כרטיס מסך של Nvidia מסוג NVIDIA nForce2 Ultra 400.
אם יש לך מידע עבורי האם זה הכרטיס מסך זה יעזור לי.
בנוסף בדקתי סרטים מלפטופ חדש יותר ובאמת אין ריצוד.
תודה רבה אריאל

ariel R

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
דרך אגב אני בדקתי את התופעה גם ב- MEDIA PLAYER וגם דרך VLC

KingpinEX

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
כן הבעיה כנראה היא הכרטיס מסך, NFORCE זה כרטיס מסך מובנה כאילו? אם כן 100% זאת הבעיה.
מה הרזולוציה שמופיעה לך בהגדרות של המחשב?

בכל מצב לדעתי תצטרך לעדכן את הכרטיס מסך שלך.

ariel R

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
לילה טוב
איך אני בודק מה הרזולוציה שמופיעה? אני צריך לחבר מסך אחר וז לראות? כי כשאני מחבר רק את הLCD דרך ה DVI מופיעה הרזולוציה הכי נמוכה ואי אפשר להזיז את זה למעלה. (ב SETTINGS אני מתכוון)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור