חיבור המחשב לרסיבר ורמקולים סטריאו

Guruda

חבר אתר
מעורבות
3
נקודות
3
היי
אני חושב לשדרג קצת את המוזיקה שלי ולקנות-

B&W 685 s2 עם הYamaha rxv577
השאלה שלי היא כזאת:

המחשב הנייח/נייד הוא הנגן, כל המוזיקה תגיע ממנו..
מספיק לחבר את הכרטיס קול המובנה לרסיבר והוא אחראי על כל העיבוד וההמרה? אין צורך בכרטיס חיצוני בשביל ליהנות מHifi איכותי נכון?

תודה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
יציאת האוזניות במחשב מוציאה כבר צליל סטריאו אנלוגי אחרי המרה.
איכותי? לא בטוח בכלל. סביר להניח שכרטיס קול חיצוני דרך USB יעשה עבודה טובה יותר. אפשר להתחיל עם המחשב ואח״כ לשדרג ל-DAC חיצוני. אם יש לך במחשב הנייד יציאת קול דיגיטלית (ממש לא בטוח שיש) אז חיבור שלה לכניסה דיגיטלית ברסיבר כאשר הרסיבר מבצע המרה.

Guruda

חבר אתר
מעורבות
3
נקודות
3
בהעדפה לחסוך את הצורך בDAC/שדרוג כ.קול...
אז האם בזה שאני מחבר את המחשב לרסיבר כל האחריות עוברת אליו או שבכל זאת המחשב מעבד משהו ורק אחכ מעביר את זה לרסיבר ומשם לרמקולים פאסיביים...

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
בהעדפה לחסוך את הצורך בDAC/שדרוג כ.קול...
אז האם בזה שאני מחבר את המחשב לרסיבר כל האחריות עוברת אליו או שבכל זאת המחשב מעבד משהו ורק אחכ מעביר את זה לרסיבר ומשם לרמקולים פאסיביים...
תחבר את המחשב לרסיבר ב- HDMI, ותגדיר את היציאה הזאת במחשב כיציאת הקול שהיא בררית המחדל. תראה אם התוצאה משביעת רצון.
אם אתה רוצה להשוות, תשווה את זה לחיבור של המחשב בצורה אנלוגית לרסיבר ע"י כבל שיש לו RCA בצד אחד, ותקע אוזניות בצד שני.

Guruda

חבר אתר
מעורבות
3
נקודות
3
תחבר את המחשב לרסיבר ב- HDMI, ותגדיר את היציאה הזאת במחשב כיציאת הקול שהיא בררית המחדל. תראה אם התוצאה משביעת רצון.
אם אתה רוצה להשוות, תשווה את זה לחיבור של המחשב בצורה אנלוגית לרסיבר ע"י כבל שיש לו RCA בצד אחד, ותקע אוזניות בצד שני.

קודם כל תודה על התגובה.
מכיוון שעדיין אין לי רסיבר ורמקולים, זו בדיוק השאלה שלי- האם התוצאה שמתקבלת מחיבור המחשב לרסיבר (בHDMI \ RCA) היא מספקת וטובה? ככה אנשים מחברים בדר"כ?

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
מספקת וטובה זה ענין סובייקטיבי מאד. היא לגיטימית. היא נכונה. היא לא קומבינה פרטאץ', אם לזה אתה מתכוון.
מבחינת איכות הצליל, ככל הנראה אותי זה לא יספק.אולי אותך כן.

כמה אנשים מחברים? לא עשינו כאן סקר שוק כי רוב חברי הפורום הם אנשים שעניינים הוא אודיו וההתעסקות בו. אצלך השאלה היא פונקציונלית לחלוטין. אני מקווה שתשובתי נכונה וניתנת ליישום; שאר החברים מוזמנים לתקן אותי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור