LCD חיבור הטלויזיה לרשת הביתית

itzika054

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש ברשותי טלויזיה של סמסונג דגם LA32C550 היושב בסלון, חיברתי אותו לAP והחיבור לאינטרנט עובד מצוין.

הבעיה שלי היא שאני לא רואה את הסרטים שעל המחשב בטלויזיה ולא רואה את הטלויזיה במחשב.
יש תוכנת שיתוף של סמסונג שהתקנתי אותה על המחשב שיתפתי את התיקיה בתוכנה אך לשווא. הטלויזיה מראה חיבור לאינטרנט אבל לא למחשב.

אשמח לעזרה בנושא, תודה!

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
על מנת לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה , אתה צריך תוכנת שרת DLNA במחשב.
השרות הפשוט ביותר זה שימוש ב WINDOW MEDIA PLAYER והגדרות מתאימות.
שרת טוב יותר זה ps3meidaserver חינמי ובקוד פתוח
http://code.google.com/p/ps3mediaserver

יש הרחבה בנושא כאן באתר:
http://www.dtown.co.il/articles/1349.html

itzika054

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אוקיי, תודה רבה על המדריך.
הצלחתי לחבר את הטלויזיה, אני רואה את כל מה שמשותף הכל תקין למעט צירוף כתוביות לסרט.
כאשר אני מחבר סרט עם כתוביות נפרדות באמצעות דיסק און-קי הטלויזיה מראה את הסרט עם הכתוביות, אבל דרך הרשת הוא לא עושה את זה למרות שכל סרט נמצא בתיקיה נפרדת עם הכתובית שלה ואותה השם.
הסתכלתי גם במדריך יש כמה מגבלות בזמן צפייה הסרט דרך הרשת כמו שלא ניתן לראות סרטי HD באיכות 1080 אבל לא מוזכר שום דבר לגבי כתוביות.

יש אפשרות לסדר את זה?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
כנראה לא תומך בהצגת כתוביות דרך הרשת

itzika054

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בחוברת של המדריך רשום את כל המגבלות על צפייה דרך הרשת אך לא מוזכר שם שום דבר על כתוביות ברשת, יכול להיות שלא כתוב ולא תומך בכתוביות דרך הרשת?

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
ps3meidaserver בקישור שלמעלה תומך בכתוביות עברית (תודות גם לעזרתי למפתחי התכנה כבודק QA לעברית)
בהגדרות התכנה יש להגדיר כתוביות CP1255
בנוסף, התוכנה מתעדכנת כל הזמן והיא תומכת בכל סוגי הפורמטים וברור גם בכל סוגי HD , לפי סוג הטלויזיה התוכנה יודעת אם יש לבצע TRANSCODING או שאין צורך במדה והתוכן נתמך ע"י הטלויזיה.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור