חיבור אופטי מהטלוויזיה למגבר לא עובד

edoson

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
היי,

כאמור התחדשתי במגבר NAD D 3020 חדש ואתמול חיברתי אותו לראשונה לרמקולים החדשים שלי (Q Acoustic 2020i). מכיוון שאני משתמש כבד ב chromecast, התוכנית הייתה לחבר את המגבר ליציאה האופטית בטלווזיה שלי, ולהסטרים מוזיקה ואודיו של סרטים מפלאפון, טבלט, מחשב נייד, מחשב נייח ומהטלוויזיה עצמה :)

לצערי משומה זה עדיין לא עובד. המגבר מחובר לטלוייזה בכבל אופטי חדש, אני רואה אור אדום דרך קצה החוט, אבל שום קול לא נשמע. בחיבור דרך ה-BT אין בעיה, רק שאיכות הצליל לא משהו כי אין לי מכשיר שמסוגל לשדר ב-APTX כרגע.

מכיון שזו הפעם הראשונה שאני משתמש בכבל אופטי, יש איזשהו משהו מיוחד לדעת לגבי החיבור? איך אוכל לדעת שאכן הטלוויזיה מוציאה אאוטפוט (קולי) החוצה מעבר לאור בקצה החוט?

אשמח לעזרה..

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תבדוק בהגדרות של הטלוויזיה, אתה אמור להגדיר איזה סוג אות יוצא דרך האופטי.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
כנ"ל בהגדרות של המגבר.

edoson

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
כנ"ל בהגדרות של המגבר.

הגדרתי את ה-output של הטלויזיה (פלזמה של סמסונג) ל-PCM (כלומר דרך הגדרות SPDIF הגדרתי PCM) זה לא שינה. עדיין אין קול מהמגבר בחיבור אופטי. איך בדיוק אני מגדיר למגבר מה הוא מקבל?

edoson

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
קיבלתי את התשובה הבאה מ-NAD:

Hi Ido,

Thanks for the question.

It all comes down to copy right infringement. If you are connecting a HDMI cable from your source to your TV and then a digital source (optical) from your TV to your D3020 this will not work.

Due to HDMI copyright this is not aloud. Try connecting your source directly to the D 3020. optical from your player or sat box to the amp, bypassing the TV. That connection would work. Or you can connect the TV to your D 3020 using a analogue connection

Regards,
Kevin

מישהו יודע על מה בדיוק מדובר?

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
קיבלתי את התשובה הבאה מ-NAD:

Hi Ido,

Thanks for the question.

It all comes down to copy right infringement. If you are connecting a HDMI cable from your source to your TV and then a digital source (optical) from your TV to your D3020 this will not work.

Due to HDMI copyright this is not aloud. Try connecting your source directly to the D 3020. optical from your player or sat box to the amp, bypassing the TV. That connection would work. Or you can connect the TV to your D 3020 using a analogue connection

Regards,
Kevin

מישהו יודע על מה בדיוק מדובר?

כן.
תתחיל קודם עם חיבור בודד מהטלוויזיה למגבר.
כלומר או אופטי או HDMI.
לפי מה שכתבו לך, יש כאן נושא של זכויות וכד'.
אזי אינך יכול לבצע שימוש גם באופטי וגם בHDMI בו זמנית.
נשמע לי קצת מוזר. אבל נזרום.
נתק חיבור אחד ותראה מה קורה ואז החלף.

stv

חבר אתר
מעורבות
6
נקודות
8
סתם שידורי טלויזיה אתה שומע דרך המגבר?
אם לא בדוק שהוצאת את פקקי הפלסטיק על הכבל... בדוק שהטלויזיה מכוונת לרמקול חיצוני.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור